FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Živcira me kada neko igra bunker, pa igrajte, nadigravajte se, neka publika i gledatelji mogu nešto vidjeti, na kraju krajeva sve se igra radi gledatelja.
Hallo ba ljudi...svaki udarac u predjelu lica se sankcionise zutim kartonom, lik imao vec zuti..dva zuta su crveni, jasno ko dan. Ja neznam sta vam nije jasno.majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma i ja mislim da je dao direktni crveni i tu je greska, medjutim drugi zuti je svakako bio pa stoga molim bez prozivanja sudije i navlacenja...
Ako je ono namjerno, onda sam ja John play Šaćir.Wolverine je napisao/la:drugi zuti, crveni, ne vidim problem tu. udarac je bio namjeran. znaci ruka je dlanom okrenuta prema licu busketsa, i vidi se da nije bilo slucajno.majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
budimo realni pored ovakvih bunkera nijedna ekipa na svijetu ne bi mogla dati gol, pa ni barca.
A šta vi očekujete od Messi-a i Ibre. Ne igraju protiv Xerez, hebo ga ti i ne psujte, nemojte bit nekulturni, sve je to ipak fudbal

A ako Ibra oce nazad u inter, kao prema vama WELCOME BACK MASTER
Pazza Inter amala!!
daj nemoj pricati matere ti... naslonio ruku, ono nije namjerno, ono uopste nije faul, de malo budite realni pa priznajte da niste zasluzili proslogodisnje a ni ovogodisnje finale lige prvakaWolverine je napisao/la:drugi zuti, crveni, ne vidim problem tu. udarac je bio namjeran. znaci ruka je dlanom okrenuta prema licu busketsa, i vidi se da nije bilo slucajno.majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
budimo realni pored ovakvih bunkera nijedna ekipa na svijetu ne bi mogla dati gol, pa ni barca.
poskupilo je nesto u zadnje vrijeme.-Paja je napisao/la:Posto sudija smradovi katalonski?
@casilas- ono nije faul? de ne seri matere ti. cuj nije faul. znaci mozes mu ruku prislonit na facu, i odgurnuti ga, i to nije faul? svasta se moze cut ovdje.
jesil jedva docekao ovako nesto, pih ......Casillas je napisao/la:daj nemoj pricati matere ti... naslonio ruku, ono nije namjerno, ono uopste nije faul, de malo budite realni pa priznajte da niste zasluzili proslogodisnje a ni ovogodisnje finale lige prvakaWolverine je napisao/la:drugi zuti, crveni, ne vidim problem tu. udarac je bio namjeran. znaci ruka je dlanom okrenuta prema licu busketsa, i vidi se da nije bilo slucajno.majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
jarane vidim ko pratis fudbal a ne znas osnovno.. skontaj se malo pa digni dva prsta!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pa jbg trebo je onda gvardiola i interovu formaciju postaviti koja mu najviše paše, pa normalno da će se inter braniti ima 2 razlike, al ekipa koja za sebe misli da je najbolja mora imati recept i za bunker a barsa ga zasad nema a ima i igrača više. zasada barsa dva minus, jedan ozbiljan pokušajWolverine je napisao/la:drugi zuti, crveni, ne vidim problem tu. udarac je bio namjeran. znaci ruka je dlanom okrenuta prema licu busketsa, i vidi se da nije bilo slucajno.majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
[youtube][/youtube]
Dajte molim vas, koje simuliranje, covjek ga u vrat dirnuo, ovaj se hvata za glavu i baca na pod. Pa ovako igraci odguruju svoje protivnike od sebe. Koji vam je qrac :S
Cuj vo za crvenog
Dajte molim vas, koje simuliranje, covjek ga u vrat dirnuo, ovaj se hvata za glavu i baca na pod. Pa ovako igraci odguruju svoje protivnike od sebe. Koji vam je qrac :S
Cuj vo za crvenog
Zvanicno stoji da je bio drugi zuti, nema se sta pricati, udario ga je vidjelo se iz aviona, bilo je i za zu tog i za crvenog, glupo je raspravljati. Sad ce da uslijedi pakao za Inter.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
na uefi stoji 28. minuta crveni karton, a i meni se učinilo na tv da je crveni pokazao, e sad upitno je i jel za žuti a kamoli crveniRomariooo je napisao/la:Zvanicno stoji da je bio drugi zuti, nema se sta pricati, udario ga je vidjelo se iz aviona, bilo je i za zu tog i za crvenog, glupo je raspravljati. Sad ce da uslijedi pakao za Inter.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sta bi?VFCB je napisao/la:patriota_90 je napisao/la:al jbg jarane.....ipak je to samo san jer realnost ce biti drugacija veceras.VFCB je napisao/la:jaoo sta je ovo...![]()
ja tek ustao, sanjao 4:1 rezultat
drug moj, ja kad sanjam to ti je tako, zivi bili pa vidjeli
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

aha jest,vidi se iz prilozenog.Barca meda ne moze,kad bi Inter sa 9 igraca igrao.Romariooo je napisao/la:Zvanicno stoji da je bio drugi zuti, nema se sta pricati, udario ga je vidjelo se iz aviona, bilo je i za zu tog i za crvenog, glupo je raspravljati. Sad ce da uslijedi pakao za Inter.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- TheManiacs
- Kontakt:
Pick*a li im materinaa imali ko da im ne igra u odbrani,etto stopera ko da igra

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ovaj put vam ni sudija nemoze pomoci 

Sto jeli van pravila.TheManiacs je napisao/la:Pick*a li im materinaa imali ko da im ne igra u odbrani,etto stopera ko da igra![]()
![]()
Da budu pozurili da krhnu crveni.
Sad je autobus autoprevoznika sa hrida parkiran.
A Barca nek stize prednost ili mozda nek cuva rezultat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- TheManiacs
- Kontakt:
Piqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Evo vam jos pomoci od sudije, izgleda da ce vam opet nagurat finale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.