prisjeti se onog vadjenja Nasrijuarmin dju je napisao/la:iskreno,ja se bojim kad je slobodnjak a asmir brani, nesto mi je hasagic tu bio sigurniji, sinoc se prisjeti portugala

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
prisjeti se onog vadjenja Nasrijuarmin dju je napisao/la:iskreno,ja se bojim kad je slobodnjak a asmir brani, nesto mi je hasagic tu bio sigurniji, sinoc se prisjeti portugala
moDže ti baš ubijaš ove slikeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Nas najvazniji reprezentativac.
yebiga neko mora, kad su ovako dobreFaraonTM je napisao/la:
moDže ti baš ubijaš ove slike
Tako je, malo mu se ovo B odlijepilo valjda neće ovakva fuš slova biti na Adidasu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:yebiga neko mora, kad su ovako dobreFaraonTM je napisao/la:
moDže ti baš ubijaš ove slike
to mu je hobifrankqqqqq je napisao/la:Beg ofulo profesiju, komotno u manekene mog'o
Silovaće ga Brazilkeammarc je napisao/la:to mu je hobifrankqqqqq je napisao/la:Beg ofulo profesiju, komotno u manekene mog'o![]()
Pa ne bira on dres.DeeWa je napisao/la:on bas voli te gay varijante roza, crvena...
Završili smo u ovoj reprezentaciji sa svih strana svijeta, odgajani u različitim okruženjima, ali svi imamo isti cilj i istu zemlju. Svi smo odgajani kao Bosanci - bosanski je jezik naše svlačionice - i možda smo doista zlatna generacija.
Naša snaga je što imamo pozitivan stav i veselimo se izazovu. Imamo fantastične navijače, teško je opisati kakvu atmosferu su sposobni napraviti. Zbog rata je naša populacija raštrkana po cijelom svijetu i gdje god igramo, osjećamo se kao kod kuće. Kada smo bili u Americi, bodrile su nas tisuće. Navijači su nam prilično hardcore, jako strastveni. I zato ćemo učiniti sve da budu ponosni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.