Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 01:20

mocnog hendersona
Lijep je ovaj nadimak ali ja ipak preferiram duracell zeko.
Veselite se ljudi, danas počinje Premiership i Liverpool na TV, doduše svako sedam dana. Zanemarimo neke nesuglasice od ranije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 avg 2013, 01:22

RtoX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jel dosta s provociranjem?
Druze ja tebe ne kontam jesil ti neki sudija ovdje ? Ja tebe ne vidim da na sarkasticne postove mocnog hendersona komentarises sa osudjivanjem,ako vec tripas tu pricu sa misljenjem pusti i druge ljude.Dobro ti je lik reko' "da si kao vegeta" zato nemoj da popujes.
Druze, ja stvarno nezz gdje ova rasprava vodi... svaka cast kada je "zdrava" diskusija u pitanju, ali ne kontam, kako neko moze imati tako pogresno razmisljanje i shvatanje svega...
Bilo kako bilo, RtoX, u potpunosti se s tobom slazem po pitanju gore navedenog!!!
Stern des Südens

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 17 avg 2013, 01:24

Inace henderson kad razmislja struja u kuci nestaje,hvala Bogu ima je vec godinama.
"You'll Never Walk Alone"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2013, 01:25

Prvo mjesto, na par sati, Here We Come ! 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 01:35

RtoX je napisao/la:Inace henderson kad razmislja struja u kuci nestaje,hvala Bogu ima je vec godinama.
Moram te pohvaliti za originalnost.
slika
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 17 avg 2013, 01:39

Henderson je napisao/la:
RtoX je napisao/la:Inace henderson kad razmislja struja u kuci nestaje,hvala Bogu ima je vec godinama.
Moram te pohvaliti za originalnost.
slika
I ja tebe za 20 min razmisljanja,na kraju moras priznati org.Neka nam je sretno danas :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 01:44

Nisam odavno bio u Tuzli, tako da ne poznajem ove nove fore.
Nadam se da ćeš biti sa nama tokom cijele sezone a ne samo pred prvo kolo. Inače, doktor mi je preporučio puno kahve da pijem, tako da ga moram poslušati. Ove sezone ću puno kahve da popijem a biće i pokoja šolja i za tebe kada navratiš.

slika

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 17 avg 2013, 01:55

Henderson je napisao/la:Nisam odavno bio u Tuzli, tako da ne poznajem ove nove fore.
Nadam se da ćeš biti sa nama tokom cijele sezone a ne samo pred prvo kolo. Inače, doktor mi je preporučio puno kahve da pijem, tako da ga moram poslušati. Ove sezone ću puno kahve da popijem a biće i pokoja šolja i za tebe kada navratiš.

slika
A joj hendersone jesi naivan pa nisam ja iz Tuzle,ne moras mi citat sve postove.Inace tu sam ne sikiraj mi se,nisam samo tu tokom suplje' kad je transfer rok,tako da imas cemu da se radujes :D A kahva kad dodje,dodje :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2013, 02:31

Neka laze covjek svi lazu pa tako i Rodgers,a sto se tice pojacanja dodju ili ne ja cu opet biti tu,nerviracu se svake sedmice kao i uvijek isto mi ga dodje...Pogledaj sta Wenger radi svojim pa onda udaraj po Rodgersu ;)

Ako kojim slucajem dodje Willian mnogo toga ce se u klubu promjeniti bar sto se tice ambicija i ta u trka za top 4 ce biti puno zanimljivija nego sto je bio slucaj do sada..Machester je slabiji za Fergusona,Arsenal nista nije napravio,City igra kako vjetar puse jedino Chelsea shvatam ozbiljno i njih vidim kao kandidat broj 1 za titulu,Tottenham bez Bale nece nista napraviti,dosta novih igraca valja sve to uigrati za kratko vrijeme i nece ici bas tako fino....Ja vidim ovu sezonu kao nasu veliku sansu 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2013, 08:37

Privodi se kraju transfer Williana
Ja te volim, volim Željo..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2013, 09:22

James Pearce [ Liverpool Echo ] :
Talks are ongoing. LFC willing to pay up to £30m and they think Anzhi will sell for that. Then it comes down to the player.

Andy Hunter [ Guardian ] :
Liverpool FC are close to agreeing a £30m deal for Willian.

Tony Barrett [ The Times ] :
Liverpool are close to agreeing a fee in the region of £30 million for Willian.

Dominic King [ Daily Mail ] :
Liverpool FC set to win the £30million race to sign Willian. LFC & Spurs have entered into talks with Anzhi for the Willian but he appears to be leaning more towards a move to Anfield.

Imat cemo i mi naseg Fellainija :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 avg 2013, 09:23

Jos samo malo :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2013, 09:30

Kud ustado ovako rano, sad duze moram cekat :(

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2013, 09:44

Ponos Torina je napisao/la:Ti si taj koji se u sve mjesa kao vegeta...ja sam fino pitao covjeka i zar se ja ne smijem ovde nasaliti??za sta sluzi je.beni internet ako ne za salu...Gdje god uletis tebi je sve provokacija,vrijedzanje ovo ono opusti se covjece ;)
Mješam se s razlogom jer mi smetaju sve provokacije i to baš pred tekmu. Ti nastavi provocirati ja ću ti odgovarati na postove, ako ti smeta izaberi opciju da ne moraš čitati moje postove i to je to. Fino si ga pitao? Ok onda, baš lijepo :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 avg 2013, 10:03

Prosle godine kad bi se okupao nedjeljom prije utakmnice bi dobili. S obzirom da ove godine igram vecinu tekmi subotom morat cu taj ritual vratit dan nazad pa da vidimo radili jos :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2013, 10:14

Sati ko godina

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 17 avg 2013, 10:18

ajmo sastav koji predvidjate da ce biti!?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2013, 10:24

Idemo :
Mignolet
Agger Toure
Johnson Enrique
Lucas Gerrard
Coutinho
Aspas Sterling
Sturridge

[youtube][/youtube]

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2013, 10:24

Otelo je napisao/la:Prosle godine kad bi se okupao nedjeljom prije utakmnice bi dobili. S obzirom da ove godine igram vecinu tekmi subotom morat cu taj ritual vratit dan nazad pa da vidimo radili jos :lol: :lol:
Kupanje petkom pred džumu je lijek za tvoj problem :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 avg 2013, 10:25

Carlo je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Prosle godine kad bi se okupao nedjeljom prije utakmnice bi dobili. S obzirom da ove godine igram vecinu tekmi subotom morat cu taj ritual vratit dan nazad pa da vidimo radili jos :lol: :lol:
Kupanje petkom pred džumu je lijek za tvoj problem :mrgreen:
I to radim al pred tekmu Liverpoola mi je navika postala :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.