Lijep je ovaj nadimak ali ja ipak preferiram duracell zeko.mocnog hendersona
Veselite se ljudi, danas počinje Premiership i Liverpool na TV, doduše svako sedam dana. Zanemarimo neke nesuglasice od ranije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Lijep je ovaj nadimak ali ja ipak preferiram duracell zeko.mocnog hendersona
Druze, ja stvarno nezz gdje ova rasprava vodi... svaka cast kada je "zdrava" diskusija u pitanju, ali ne kontam, kako neko moze imati tako pogresno razmisljanje i shvatanje svega...RtoX je napisao/la:Druze ja tebe ne kontam jesil ti neki sudija ovdje ? Ja tebe ne vidim da na sarkasticne postove mocnog hendersona komentarises sa osudjivanjem,ako vec tripas tu pricu sa misljenjem pusti i druge ljude.Dobro ti je lik reko' "da si kao vegeta" zato nemoj da popujes.Carlo je napisao/la:Jel dosta s provociranjem?Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moram te pohvaliti za originalnost.RtoX je napisao/la:Inace henderson kad razmislja struja u kuci nestaje,hvala Bogu ima je vec godinama.
I ja tebe za 20 min razmisljanja,na kraju moras priznati org.Neka nam je sretno danasHenderson je napisao/la:Moram te pohvaliti za originalnost.RtoX je napisao/la:Inace henderson kad razmislja struja u kuci nestaje,hvala Bogu ima je vec godinama.
A joj hendersone jesi naivan pa nisam ja iz Tuzle,ne moras mi citat sve postove.Inace tu sam ne sikiraj mi se,nisam samo tu tokom suplje' kad je transfer rok,tako da imas cemu da se radujesHenderson je napisao/la:Nisam odavno bio u Tuzli, tako da ne poznajem ove nove fore.
Nadam se da ćeš biti sa nama tokom cijele sezone a ne samo pred prvo kolo. Inače, doktor mi je preporučio puno kahve da pijem, tako da ga moram poslušati. Ove sezone ću puno kahve da popijem a biće i pokoja šolja i za tebe kada navratiš.
Mješam se s razlogom jer mi smetaju sve provokacije i to baš pred tekmu. Ti nastavi provocirati ja ću ti odgovarati na postove, ako ti smeta izaberi opciju da ne moraš čitati moje postove i to je to. Fino si ga pitao? Ok onda, baš lijepoPonos Torina je napisao/la:Ti si taj koji se u sve mjesa kao vegeta...ja sam fino pitao covjeka i zar se ja ne smijem ovde nasaliti??za sta sluzi je.beni internet ako ne za salu...Gdje god uletis tebi je sve provokacija,vrijedzanje ovo ono opusti se covjece
Kupanje petkom pred džumu je lijek za tvoj problemOtelo je napisao/la:Prosle godine kad bi se okupao nedjeljom prije utakmnice bi dobili. S obzirom da ove godine igram vecinu tekmi subotom morat cu taj ritual vratit dan nazad pa da vidimo radili jos![]()
I to radim al pred tekmu Liverpoola mi je navika postalaCarlo je napisao/la:Kupanje petkom pred džumu je lijek za tvoj problemOtelo je napisao/la:Prosle godine kad bi se okupao nedjeljom prije utakmnice bi dobili. S obzirom da ove godine igram vecinu tekmi subotom morat cu taj ritual vratit dan nazad pa da vidimo radili jos![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.