Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus FC
ma kakav Inter, nakon 10 min utakmice sam ja ovdje napisao da je ono nikakva ekipa..ovo bi prosle sezone bilo glat 0-2 ili 0-3.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cuadrado toliko kasni sa svojim pasovima da mogu slobodno reci da nam je upropastio mozda i pobjednicki gol kada se zavukao uz liniju tamo umjesto da odmah vraca Dybali povratnu, a to nije jedina situacija. I mene vise pocinje bas nervirat sto zapostavlja upravo ta tri nabrojana igraca, uredu sto Evru drzi jer dobro igra i stvarno nema razloga da ga seli na klupu ali Rugani i Dybala jednostavno moraju vise igrat.
Zaostatak za vodecim me uopste ne brine toliko, svakome dode kriza rezultata u toku sezone i pitanje je vremena samo kad ce ostali posrnuti kao mi na pocetku sezone.
Zaostatak za vodecim me uopste ne brine toliko, svakome dode kriza rezultata u toku sezone i pitanje je vremena samo kad ce ostali posrnuti kao mi na pocetku sezone.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HeavensWonder
- Kontakt:
muxa je napisao/la:Blago vama koji mislite da ste bili bolji i da ste zaslužili pobjedu. Inter bolji prvo, vi drugo, nula najrealnija.

Koliko god bio emotivan kao i ostali, ovo je najrealnija slika naše jučerašnje predstave. Zadnjih 10 minuta prvog poluvremena ljudi su nas pomeli s terena. Drugo poluvrijeme naše. Čovjek objasnio. Idemo dalje.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva klasa, mnogi veliki stoperi su igrali za nas i smijem reći da i on spada među te.
Poseban igrač, za 4 godine je odigrao možda 1 lošu partiju za nas, nestvarno kakva klasa. I sinoć pokazao da još može igrati na visokom nivou dok su recimo drugi stoperi njegove generacije davno čučnuli. I dalje ima brzinu, u par navrata zaustavljao napade pa trk po desnoj strani, dobio sve duele s Perišićem.
Klonirajte ga jer godine idu.
Rugani će abd tim stopama.

Klonirajte ga jer godine idu.

Rugani će abd tim stopama.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- HeavensWonder
- Kontakt:
Meni je on naš najbolji pojedinac sinoć. Koliko je lakše kad je on tu pa i Bonnucci se manje glupira da ne bi dobio vaspitnu.
#AB15
#AB15

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Ma nije ovo toliko ni lose al fali jos dosta toga da bi bilo kako treba...po najvise nam fali neko u napadu tipa kao sto je bio tevez jer ocigledno da dybala nije ono sto se od njega ocekuje ,previse je krhak, u duelu ga raznosi svaki igrac, a ne zna se bas dobro zagradit i na taj nacin zadrzat loptu...i fali u vezi kreativac kojeg dovodimo evo petu godinu al nikako da dodje jer pogba to nije i ptice na grani znaju da nece nikad ni biti...sto se odbrane tice ona je na zadovoljavajucem nivo sem bonucija, pa ono vise nihe normalno, pa ne znam cime je on zasluzio da se trpi njegovo ne znanje i gluposti koje iz utakmice u utakmicu ponavlja...sinoc kad izgubi loptu na centru (kad je pokusao da kroz noge proturi loptu jednom igracu intera) mislio sam da cemo primit gol..jedina sreca sto je inter kakav jeste pa nas nije kaznio al u LP 90%ekipa bi kaznila onaj poklon pa se pusi....sto se tice babe bufona sve je ispricano, samo se vec plasim ko cega zamjeniti jer trenutno u evropi tesko da ko moze...
Izgleda da će definitivno doći u prvi tim. Iz Serie D.Juventus, preso il giovane Di Massimo

Na klipovima djeluje izuzetno talentovano.
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Podsjeca me na Del PieraPogba je napisao/la:Izgleda da će definitivno doći u prvi tim. Iz Serie D.Juventus, preso il giovane Di Massimo![]()
Na klipovima djeluje izuzetno talentovano.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
ADM 
Gleda li neko Seriu B? Stefano Sensini iz Cesene se spominje. Kazu nasljednik Verratia, iste visine, a hvale ga i u igrackom stilu, govore da podsjeca na njega. Navodno smo zainteresirani, kao i za Grujica iz Zvezde.
Uglavnom se skautira, ali niko od velikih imena za prvi tim.

Gleda li neko Seriu B? Stefano Sensini iz Cesene se spominje. Kazu nasljednik Verratia, iste visine, a hvale ga i u igrackom stilu, govore da podsjeca na njega. Navodno smo zainteresirani, kao i za Grujica iz Zvezde.
Uglavnom se skautira, ali niko od velikih imena za prvi tim.

#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:

Trenutno stanje i sta predstoji
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Koliko bodova ocekujete iz ovih narednih 6 meceva?
3
0
1
1
3
3
_
11
Ko ce po vama biti novi trener u svom prvom, a za nas renesansnom mecu protiv Milana?
3
0
1
1
3
3
_
11
Ko ce po vama biti novi trener u svom prvom, a za nas renesansnom mecu protiv Milana?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebali bi ovo sve dobiti realno 

Nijedan protivnik nije lagan, pogotovo ne Sassuolo i Toro u formi, pa i Atalanta. Ali mora se doviti tu bar 3-4 meča.
Zlatna lopta, naši igrači u top 23: Paul Pogba i Arturo Vidal.
Samo u šizofrenom Uefinom svijetu Teveza nema na listi. Ali smo svakako sve vidjeli s Gigiem.
Massimiliano Allegri među kandidatima za trenera godine.
Zlatna lopta, naši igrači u top 23: Paul Pogba i Arturo Vidal.
Samo u šizofrenom Uefinom svijetu Teveza nema na listi. Ali smo svakako sve vidjeli s Gigiem.
Massimiliano Allegri među kandidatima za trenera godine.
#MaxOUT
#MaxOUT
Nikakav izgovor neće pomoći pa makar igralo drugih 11 ako se ne dobiju Atalanta i Sassuolo... Toro je vrlo nezgodan protivnik kojeg smo rješavali zadnjih nekoliko tekmi na suhi kvalitet (Tevez), tako da će biti teško.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Vidim neka pisanja media oko dogovora na relaciji Juve-Celzi za Cuadrada...
On se mora otkupit, covjek cini 352 gledljivom i boljom formacijom.
On se mora otkupit, covjek cini 352 gledljivom i boljom formacijom.
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Narednih 6 utakmica mora biti 6 pobjeda... smijesan i izuzetno povoljan raspored... jedino mozda sassuolo na strani malo teze ali i to se mora uzeti... a i 9 boda i nije neka razlika... u dr dijelu sezone nam ionako svi jaci dolaze u torino... ali s obzirom na zalihu bodova u lp mora se ligi sad posvetiti veca paznja...
Cuadrado je must kupnja... najbolji igrac ove sezone... a i 24 miliona tj 22 i nije neka cifra...
Cuadrado je must kupnja... najbolji igrac ove sezone... a i 24 miliona tj 22 i nije neka cifra...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- MysticAladin
- Kontakt:
Osim Sassuola, ovo ostalo sve se mora dobit. Sa 16-18 bodova iz ovih 6 mečeva, mi smo vodećim na -5 ili -6, ako ne i manje. Bolje to izgleda nego na početku sezone i mislim da više neće biti kikseva tipa Chieva kući.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ne može se ništa reći unaprijed. Nije težak raspored kad se ovako pogleda na prvu, ali nije bio težak ni ovaj na početku, jer da smo dobili one utakmice kod kuće, kao što smo trebali, sad bi imali 13-14 bodova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Najvjerovatniji sastav:
Max veli da je meč odluke samo ako pobijedimo, iako ima još 3 tekme nakon ove, ali da je 9 bodova velika stvar u ovoj grupi nakon 3 kola.
Ostalo standardica, politički. Jedino se osvrnuo na Dybalu, otprilike je priča da mora napredovati, da ga ne želi izložiti prevelikom pritisku te da mora ići putem postepene integracije kao Morata lani.
Ne može Sandro vidjeti terena.Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Morata, Mandzukic
Max veli da je meč odluke samo ako pobijedimo, iako ima još 3 tekme nakon ove, ali da je 9 bodova velika stvar u ovoj grupi nakon 3 kola.
Ostalo standardica, politički. Jedino se osvrnuo na Dybalu, otprilike je priča da mora napredovati, da ga ne želi izložiti prevelikom pritisku te da mora ići putem postepene integracije kao Morata lani.
#MaxOUT
#MaxOUT
Italijanski treneri ko italijanski treneri, oni bi i Messia integrisali 5 godina. Nemaju dobru repku... kako bi i imali kad integrisu mlade italijane ko crnca u solarij.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.