Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 16 avg 2013, 23:52

slika

Evo followao je i Coutinha :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 avg 2013, 23:52

Brazilac je trenutno preveliki zalogaj za Liverpool.
ZZ

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 avg 2013, 23:57

e cuj prevelik zalogaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tobe jarabi :roll: :roll:

Na osnovu cega ti to mislis??
jel to mi nemamo para da ga kupimo??
nemamo para da mu damo 100k??
mozda ona prica da mi neigramo LP?? :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2013, 00:00

Ponos Torina je napisao/la:e cuj prevelik zalogaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tobe jarabi :roll: :roll:

Zato sto mu niko nece dati platu vecu od Gerrardove, Suarezove itd. a on vjerovatno nece pristat na platu manju od 100k.
I gdje ce Liverpool izdvojit 35 miliona za nekog igraca sa ovakvom transfer politikom ? :)
ZZ

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 avg 2013, 00:03

25 godina , najbolje godine pred njim , zasto ne dati 30-35 miliona za nekog ko bi nas unaprijedio ?
A plata ce biti najmanji problem , rijesili smo se viska tako da mu lako mogu ponuditi platu koju imaju najbolji igrači u ekipi .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2013, 00:05

moj uzor-S.G je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:e cuj prevelik zalogaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tobe jarabi :roll: :roll:

Zato sto mu niko nece dati platu vecu od Gerrardove, Suarezove itd. a on vjerovatno nece pristat na platu manju od 100k.
I gdje ce Liverpool izdvojit 35 miliona za nekog igraca sa ovakvom transfer politikom ? :)
Ako smo za Carrola dali 35 onda mozemo i za Williana ;)

pa 100k je nista i potrositi 25-30M Funti na Williana je nista s obzirom sta ce klub dobiti dovodjenjem takvog igraca..

Mi pare imamo i klub mora dovesti jednog takvog igraca da bi unaprijedio tim za top 4 a mozd a inesto vise,svi su toga svjesni....Plus Willian gotivi Liverpool sto se tice EPL....On nece imati vecu platu od Suareza i Gerrarda zato sto oni imaju preko 100k...Mislis li da ce se Gerrard u 33 godini buniti oko plate,njemu je sad glavni cilj da ima odlicne igrace oko sebe i da pokusa osvojiti neki trofej prije nego zavrsi futbasku karijeru,sto se tice Suareza on nema sta da se buni(Supak obicni nema pravo rijeci vise)

Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2013, 00:12

Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jel dosta s provociranjem?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2013, 00:14

Carlo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakvim provociranjem?? vidim da stavlja izjave Rodgersa i Downinga pa zato i pitam da li mu je zao Downinga ili onih 20M koje su potrosene na njegove usluge...

Niti se svadjam niti provociram ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2013, 00:19

Ponos Torina je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Kakvim provociranjem?? vidim da stavlja izjave Rodgersa i Downinga pa zato i pitam da li mu je zao Downinga ili onih 20M koje su potrosene na njegove usluge...

Niti se svadjam niti provociram ;)
Ja sam to shvatio kao provokaciju jer non stop nešto prigovaraš. I ako je postavio intervju jel to mora značiti da mu je žao nekoga? Ja tebe fakat ne kontam i to već par mjeseci. Svakom loncu moraš biti poklopac.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2013, 00:22

Ti si taj koji se u sve mjesa kao vegeta...ja sam fino pitao covjeka i zar se ja ne smijem ovde nasaliti??za sta sluzi je.beni internet ako ne za salu...Gdje god uletis tebi je sve provokacija,vrijedzanje ovo ono opusti se covjece ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 avg 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 17 avg 2013, 00:25

Kaze Tony Barrett da je Liverpool close to agreeing the deal for Willian. Kolko se sjecam on uglavnom pogadja.
Nad nama nebo ima da gori!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2013, 00:29

Vidi nesto, ja samo kazem da klub vise nije u takvom stanju da daa toliko novca za pojacanja. To sa Carollom je bila drugacija transfer politika. Mislim da je postalo ocigledno da klub nece vise davati toliko para za dovodjenje igraca.
A sto se tice plate, cisto sumnjam da ce prije svega on pristati na nekih 100k, i vjerovatno ce traziti vise.

Eh sad, kako nekome dati dosta vecu platu od onih igraca koji tu igraju dosta vremena i koji su na neki nacin zaduzili klub ? :)

Mislim, nemojte me pogresno shvatit. Kao i svaki drugi navijac, i ja bih volio da nas on pojaca ali..
ZZ

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2013, 00:30

Rolex312 je napisao/la:Kaze Tony Barrett da je Liverpool close to agreeing the deal for Willian. Kolko se sjecam on uglavnom pogadja.
daj izjavu ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 avg 2013, 00:34

Rolex312 je napisao/la:Kaze Tony Barrett da je Liverpool close to agreeing the deal for Willian. Kolko se sjecam on uglavnom pogadja.
I Dominic King isto kaze , al' sve to uzimam olako dok ne bude oficijalno :) Budem li se puno nadao , razocarat cu se previse ako ne potpise .

Andy Hunter on Guardian - #LFC are close to agreeing a £30m fee for Willian
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 17 avg 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 avg 2013, 00:34

moj uzor-S.G je napisao/la:Vidi nesto, ja samo kazem da klub vise nije u takvom stanju da daa toliko novca za pojacanja. To sa Carollom je bila drugacija transfer politika. Mislim da je postalo ocigledno da klub nece vise davati toliko para za dovodjenje igraca.
A sto se tice plate, cisto sumnjam da ce prije svega on pristati na nekih 100k, i vjerovatno ce traziti vise.

Eh sad, kako nekome dati dosta vecu platu od onih igraca koji tu igraju dosta vremena i koji su na neki nacin zaduzili klub ? :)

Mislim, nemojte me pogresno shvatit. Kao i svaki drugi navijac, i ja bih volio da nas on pojaca ali..
I meni je malo nerealno da ćemo dati 30+ mil. za nekog igrača, pa makar to bila i IGRAČINA :mrgreen:
I baš kao što kažeš, "niko sretniji od mene ako dođe", ali do sada je sve samo prodavanje magle.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 00:35

Žao mi je ljudi koji moraju lagati da bi opravdali svoj nerad. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2013, 00:38

Henderson je napisao/la:
Znao sam da se nesto oko lazi vrti al nebitno,hvala za odgovor ;)

Igra li ko Fantasy na http://fantasy.premierleague.com/

Jeste li sastavili svoj tim?

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 17 avg 2013, 00:46

Ponos Torina je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Znao sam da se nesto oko lazi vrti al nebitno,hvala za odgovor ;)

Igra li ko Fantasy na http://fantasy.premierleague.com/

Jeste li sastavili svoj tim?
Nabacao na brzinu :D

slika
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 00:51

Ne kontaš ti očito. Isti čovjek koji je rekao da je sam Downing otišao rekao je pred medijima i da se Suarez izvinuo i da će 100% doći dva nova igrača do kraja prijelaznog roka. Kontaš sada?
Ako je prvo laž, a jeste to je i sam Downing potvrdio, onda je nažalost i preostalo dvoje laž. Kontaš sada?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 17 avg 2013, 01:14

Carlo je napisao/la:
Druze ja tebe ne kontam jesil ti neki sudija ovdje ? Ja tebe ne vidim da na sarkasticne postove mocnog hendersona komentarises sa osudjivanjem,ako vec tripas tu pricu sa misljenjem pusti i druge ljude.Dobro ti je lik reko' "da si kao vegeta" zato nemoj da popujes.
"You'll Never Walk Alone"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.