Evo followao je i Coutinha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zato sto mu niko nece dati platu vecu od Gerrardove, Suarezove itd. a on vjerovatno nece pristat na platu manju od 100k.Ponos Torina je napisao/la:e cuj prevelik zalogaj![]()
![]()
![]()
![]()
tobe jarabi
![]()
![]()
Na osnovu cega ti to mislis??
jel to mi nemamo para da ga kupimo??
nemamo para da mu damo 100k??
mozda ona prica da mi neigramo LP??![]()
Ako smo za Carrola dali 35 onda mozemo i za Willianamoj uzor-S.G je napisao/la:Zato sto mu niko nece dati platu vecu od Gerrardove, Suarezove itd. a on vjerovatno nece pristat na platu manju od 100k.Ponos Torina je napisao/la:e cuj prevelik zalogaj![]()
![]()
![]()
![]()
tobe jarabi
![]()
![]()
Na osnovu cega ti to mislis??
jel to mi nemamo para da ga kupimo??
nemamo para da mu damo 100k??
mozda ona prica da mi neigramo LP??![]()
I gdje ce Liverpool izdvojit 35 miliona za nekog igraca sa ovakvom transfer politikom ?
Jel dosta s provociranjem?Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvim provociranjem?? vidim da stavlja izjave Rodgersa i Downinga pa zato i pitam da li mu je zao Downinga ili onih 20M koje su potrosene na njegove usluge...Carlo je napisao/la:Jel dosta s provociranjem?Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam to shvatio kao provokaciju jer non stop nešto prigovaraš. I ako je postavio intervju jel to mora značiti da mu je žao nekoga? Ja tebe fakat ne kontam i to već par mjeseci. Svakom loncu moraš biti poklopac.Ponos Torina je napisao/la:Kakvim provociranjem?? vidim da stavlja izjave Rodgersa i Downinga pa zato i pitam da li mu je zao Downinga ili onih 20M koje su potrosene na njegove usluge...Carlo je napisao/la:Jel dosta s provociranjem?Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niti se svadjam niti provociram
daj izjavu ?Rolex312 je napisao/la:Kaze Tony Barrett da je Liverpool close to agreeing the deal for Willian. Kolko se sjecam on uglavnom pogadja.
I Dominic King isto kaze , al' sve to uzimam olako dok ne bude oficijalnoRolex312 je napisao/la:Kaze Tony Barrett da je Liverpool close to agreeing the deal for Willian. Kolko se sjecam on uglavnom pogadja.
I meni je malo nerealno da ćemo dati 30+ mil. za nekog igrača, pa makar to bila i IGRAČINAmoj uzor-S.G je napisao/la:Vidi nesto, ja samo kazem da klub vise nije u takvom stanju da daa toliko novca za pojacanja. To sa Carollom je bila drugacija transfer politika. Mislim da je postalo ocigledno da klub nece vise davati toliko para za dovodjenje igraca.
A sto se tice plate, cisto sumnjam da ce prije svega on pristati na nekih 100k, i vjerovatno ce traziti vise.
Eh sad, kako nekome dati dosta vecu platu od onih igraca koji tu igraju dosta vremena i koji su na neki nacin zaduzili klub ?
Mislim, nemojte me pogresno shvatit. Kao i svaki drugi navijac, i ja bih volio da nas on pojaca ali..
Žao mi je ljudi koji moraju lagati da bi opravdali svoj nerad.Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znao sam da se nesto oko lazi vrti al nebitno,hvala za odgovorHenderson je napisao/la:Žao mi je ljudi koji moraju lagati da bi opravdali svoj nerad.Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nabacao na brzinuPonos Torina je napisao/la:Znao sam da se nesto oko lazi vrti al nebitno,hvala za odgovorHenderson je napisao/la:Žao mi je ljudi koji moraju lagati da bi opravdali svoj nerad.Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igra li ko Fantasy na http://fantasy.premierleague.com/
Jeste li sastavili svoj tim?
Druze ja tebe ne kontam jesil ti neki sudija ovdje ? Ja tebe ne vidim da na sarkasticne postove mocnog hendersona komentarises sa osudjivanjem,ako vec tripas tu pricu sa misljenjem pusti i druge ljude.Dobro ti je lik reko' "da si kao vegeta" zato nemoj da popujes.Carlo je napisao/la:Jel dosta s provociranjem?Ponos Torina je napisao/la: Hendersone jel ti to zao Downinga sad ili 20M![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.