Cuj pres´o kod nas, valjda ga kone od**balevincenttan je napisao/la:imal istine za ovog talenta malenih sto je presao kod nas?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cuj pres´o kod nas, valjda ga kone od**balevincenttan je napisao/la:imal istine za ovog talenta malenih sto je presao kod nas?
basdr.van nostrand je napisao/la:Cuj pres´o kod nas, valjda ga kone od**balevincenttan je napisao/la:imal istine za ovog talenta malenih sto je presao kod nas?
nisam shvatio sarkazamdr.van nostrand je napisao/la:Pa to ti i govorim, mislis da ce doci i priznati da su mu nudili to sto govoris, da je nada i talenat, bice papak, visak i otpad
Mora se isplatiti naknada za treniranje, to je određeno u pravilniku nogometnog saveza. Samo nije mi poznato kako se ta cifra odredjuje, moze li se zatezati.aS_Roma je napisao/la:Moj prijatelj se druzi sa tim Gojakom i on mu je rekao da mu je Sarajevo ponudilo odlicne uslove i sve ostalo i navodno ce on to pirhvatiti, mada zeljo pravi problem oko papira i hoce neke pare za njega pa se to zakomplikovalo
Pa i jesi na nivou pokemona moj ti.QWERTZ je napisao/la:hahaha pa kako da ne bacim komentar, a vi ste meni najludji lafo odma da preotmu igraca hahaha sto se loze, pa na kraju krajeva nije frajer lud doc u tim koji ne osvaja nista, e svasta ali bas uvijek ste mi licili na ''tim raketa'' oni likovi iz Pokemona uvijek fol nesto nalozeni poderace, ovo ono, pare vako nako i opet na kraju vazda donji, hahahah sta cu moro sam koju dobacit stvarno se nisam mogao suzdrzati, sta bi mi bez vas![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa i jesi na nivou pokemona moj ti.QWERTZ je napisao/la:hahaha pa kako da ne bacim komentar, a vi ste meni najludji lafo odma da preotmu igraca hahaha sto se loze, pa na kraju krajeva nije frajer lud doc u tim koji ne osvaja nista, e svasta ali bas uvijek ste mi licili na ''tim raketa'' oni likovi iz Pokemona uvijek fol nesto nalozeni poderace, ovo ono, pare vako nako i opet na kraju vazda donji, hahahah sta cu moro sam koju dobacit stvarno se nisam mogao suzdrzati, sta bi mi bez vas![]()
moustapha je napisao/la:Mora se isplatiti naknada za treniranje, to je određeno u pravilniku nogometnog saveza. Samo nije mi poznato kako se ta cifra odredjuje, moze li se zatezati.aS_Roma je napisao/la:Moj prijatelj se druzi sa tim Gojakom i on mu je rekao da mu je Sarajevo ponudilo odlicne uslove i sve ostalo i navodno ce on to pirhvatiti, mada zeljo pravi problem oko papira i hoce neke pare za njega pa se to zakomplikovalo
Naknada se placa u slucaju profesionalnog ugovora.moustapha je napisao/la:Mora se isplatiti naknada za treniranje, to je određeno u pravilniku nogometnog saveza. Samo nije mi poznato kako se ta cifra odredjuje, moze li se zatezati.aS_Roma je napisao/la:Moj prijatelj se druzi sa tim Gojakom i on mu je rekao da mu je Sarajevo ponudilo odlicne uslove i sve ostalo i navodno ce on to pirhvatiti, mada zeljo pravi problem oko papira i hoce neke pare za njega pa se to zakomplikovalo
Kardif nece ispasti,nakon dugo godina su vidjeli Premier ligu,nemaju duga 80 mil funti kojih su imali,lik je ulozio 120 mil funti,pobjedili Newcastle nakon 51 godinu itd. uzasan je Tan! Da im dresove nije promjenio i boje kleli bi se sad u njega!TimeLine je napisao/la:Samo sistemski rad moze donijeti neki uspjeh. Preko noći se ne može ništa desiti. Cardif bio pred bankrotom, ušao u prvu ligu, i sad opet ispadaju iz lige. Ali to je Premier liga, jačina i kvalitet prave velike probleme ovim malim klubovima. Svi kad čitaju da je uložio 80 miliona funti, očekuju barem da su u sredini tabele, a oni ispadaju iz lige. I ovdje je potrebno vrijeme da se nešto napravi.
Samo spominjanje Stevanovića kao da će doći iz Seville na posudbu u Sarajevo, diže se rejting klubu preko portala i to je lijepa stvar. A da će on doći ovdje da igra, pored tolike Španije je smiješna priča.
Ali svakako poštujem ovaj marketing, jer sad će se neki igrači koji ne bi pomislili doći u Sarajevo reći, imaju para, htjeli su Stevanovića, mogao bih ja uletiti. Tako se dovode igrači, ono kako se kaže kod nas, na foru.
Sta ce se desiti ako dodje? Hoce li biti antitalent? Dobicete tu naknadu za treniranje,i nesto sitno novca od transfera,i bice vam super!QWERTZ je napisao/la:hahaha pa kako da ne bacim komentar, a vi ste meni najludji lafo odma da preotmu igraca hahaha sto se loze, pa na kraju krajeva nije frajer lud doc u tim koji ne osvaja nista, e svasta ali bas uvijek ste mi licili na ''tim raketa'' oni likovi iz Pokemona uvijek fol nesto nalozeni poderace, ovo ono, pare vako nako i opet na kraju vazda donji, hahahah sta cu moro sam koju dobacit stvarno se nisam mogao suzdrzati, sta bi mi bez vas![]()
Tako sam i mislio.Schwarz je napisao/la:HzSm# nisi upravu, mora se plati naknada za treniranje jer je prosao omladinsku skolu Zelje.Jer da bi potpisao profesionalni ugovor s vama,morate platiti naknadu.Inace nista od toga
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijelisampion, bordospartanac, Burberry46, Haksss, HyperOS, svabonja, tajsamja i 90 gostiju.