FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jan 2014, 18:19

vincenttan je napisao/la:imal istine za ovog talenta malenih sto je presao kod nas?
Cuj pres´o kod nas, valjda ga kone od**bale ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 04 jan 2014, 18:20

dr.van nostrand je napisao/la:
vincenttan je napisao/la:imal istine za ovog talenta malenih sto je presao kod nas?
Cuj pres´o kod nas, valjda ga kone od**bale ;)
bas
najvecu nadu kluba i najboljeg mladog igraca "od ****", momku kojem su nudili profi ugovor ... "od ****"... :roll: :roll:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/upozna ... /131124022" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: vincenttan, dana/u 04 jan 2014, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jan 2014, 18:22

Pa to ti i govorim :mrgreen: , mislis da ce doci i priznati da su mu nudili to sto govoris, da je nada i talenat, bice papak, visak i otpad :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 jan 2014, 18:24

Dobio momak stipendijski ugovor.
1946

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 04 jan 2014, 18:25

dr.van nostrand je napisao/la:Pa to ti i govorim :mrgreen: , mislis da ce doci i priznati da su mu nudili to sto govoris, da je nada i talenat, bice papak, visak i otpad :mrgreen:
nisam shvatio sarkazam :D
znam da mu je nudjen profi ugovor i da je "odbio" potpisati, i pricalo se kao da ce potpisati do pocetka priprema jer ima nekih "obaveza"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jan 2014, 18:48

Gojak je ogroman potencijal. Bas iz tog razloga sam skeptican da bi mogao zavrsiti kod nas. Bila bi to strasna stvar kad bi ga maznuli.
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2014, 19:03

Pa jel Gojak potpisao ili nije. :?:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jan 2014, 19:06

Nista nije potpisno, tako da je to sve jos u zraku. Inace, od ranije je poznato da Gojak odugovlaci potpis ugovora sa Zeljom. Sad koji su razlozi u pozadini, niko ne zna sa sigurnoscu.
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2014, 19:12

Pod hitno nasa Uprava treba reagovati i dovesti momka,iskoristiti situaciju što oteže da potpiše ugovor sa Zeljom. :idea:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 jan 2014, 19:37

Moj prijatelj se druzi sa tim Gojakom i on mu je rekao da mu je Sarajevo ponudilo odlicne uslove i sve ostalo i navodno ce on to pirhvatiti, mada zeljo pravi problem oko papira i hoce neke pare za njega pa se to zakomplikovalo

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 04 jan 2014, 19:39

hahaha pa kako da ne bacim komentar, a vi ste meni najludji lafo odma da preotmu igraca hahaha sto se loze, pa na kraju krajeva nije frajer lud doc u tim koji ne osvaja nista, e svasta ali bas uvijek ste mi licili na ''tim raketa'' oni likovi iz Pokemona uvijek fol nesto nalozeni poderace, ovo ono, pare vako nako i opet na kraju vazda donji, hahahah sta cu moro sam koju dobacit stvarno se nisam mogao suzdrzati, sta bi mi bez vas :D ;)
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jan 2014, 19:41

aS_Roma je napisao/la:Moj prijatelj se druzi sa tim Gojakom i on mu je rekao da mu je Sarajevo ponudilo odlicne uslove i sve ostalo i navodno ce on to pirhvatiti, mada zeljo pravi problem oko papira i hoce neke pare za njega pa se to zakomplikovalo
Mora se isplatiti naknada za treniranje, to je određeno u pravilniku nogometnog saveza. Samo nije mi poznato kako se ta cifra odredjuje, moze li se zatezati.
#divovi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jan 2014, 19:41

QWERTZ je napisao/la:hahaha pa kako da ne bacim komentar, a vi ste meni najludji lafo odma da preotmu igraca hahaha sto se loze, pa na kraju krajeva nije frajer lud doc u tim koji ne osvaja nista, e svasta ali bas uvijek ste mi licili na ''tim raketa'' oni likovi iz Pokemona uvijek fol nesto nalozeni poderace, ovo ono, pare vako nako i opet na kraju vazda donji, hahahah sta cu moro sam koju dobacit stvarno se nisam mogao suzdrzati, sta bi mi bez vas :D ;)
Pa i jesi na nivou pokemona moj ti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2014, 19:42

Sarajlijc@ je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:hahaha pa kako da ne bacim komentar, a vi ste meni najludji lafo odma da preotmu igraca hahaha sto se loze, pa na kraju krajeva nije frajer lud doc u tim koji ne osvaja nista, e svasta ali bas uvijek ste mi licili na ''tim raketa'' oni likovi iz Pokemona uvijek fol nesto nalozeni poderace, ovo ono, pare vako nako i opet na kraju vazda donji, hahahah sta cu moro sam koju dobacit stvarno se nisam mogao suzdrzati, sta bi mi bez vas :D ;)
Pa i jesi na nivou pokemona moj ti.
:lol: :lol: :lol: :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2014, 19:48

moustapha je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Moj prijatelj se druzi sa tim Gojakom i on mu je rekao da mu je Sarajevo ponudilo odlicne uslove i sve ostalo i navodno ce on to pirhvatiti, mada zeljo pravi problem oko papira i hoce neke pare za njega pa se to zakomplikovalo
Mora se isplatiti naknada za treniranje, to je određeno u pravilniku nogometnog saveza. Samo nije mi poznato kako se ta cifra odredjuje, moze li se zatezati.

Ma ne vjerujem da je to neka cifra.Za ovog momka se isplatiti dati lova.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 04 jan 2014, 20:23

moustapha je napisao/la:
Naknada se placa u slucaju profesionalnog ugovora.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 jan 2014, 20:30

HzSm# nisi upravu, mora se plati naknada za treniranje jer je prosao omladinsku skolu Zelje.Jer da bi potpisao profesionalni ugovor s vama,morate platiti naknadu.Inace nista od toga
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 20:32

TimeLine je napisao/la:Samo sistemski rad moze donijeti neki uspjeh. Preko noći se ne može ništa desiti. Cardif bio pred bankrotom, ušao u prvu ligu, i sad opet ispadaju iz lige. Ali to je Premier liga, jačina i kvalitet prave velike probleme ovim malim klubovima. Svi kad čitaju da je uložio 80 miliona funti, očekuju barem da su u sredini tabele, a oni ispadaju iz lige. I ovdje je potrebno vrijeme da se nešto napravi.
Samo spominjanje Stevanovića kao da će doći iz Seville na posudbu u Sarajevo, diže se rejting klubu preko portala i to je lijepa stvar. A da će on doći ovdje da igra, pored tolike Španije je smiješna priča.
Ali svakako poštujem ovaj marketing, jer sad će se neki igrači koji ne bi pomislili doći u Sarajevo reći, imaju para, htjeli su Stevanovića, mogao bih ja uletiti. Tako se dovode igrači, ono kako se kaže kod nas, na foru.
Kardif nece ispasti,nakon dugo godina su vidjeli Premier ligu,nemaju duga 80 mil funti kojih su imali,lik je ulozio 120 mil funti,pobjedili Newcastle nakon 51 godinu itd. uzasan je Tan! Da im dresove nije promjenio i boje kleli bi se sad u njega!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 20:34

Sta ce se desiti ako dodje? Hoce li biti antitalent? Dobicete tu naknadu za treniranje,i nesto sitno novca od transfera,i bice vam super!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 04 jan 2014, 20:43

Schwarz je napisao/la:HzSm# nisi upravu, mora se plati naknada za treniranje jer je prosao omladinsku skolu Zelje.Jer da bi potpisao profesionalni ugovor s vama,morate platiti naknadu.Inace nista od toga
Tako sam i mislio. :mrgreen:
On moze preci u nasu omladinsku skolu i igrati za nase mladje kategorije,ali ukoliko mu Sarajevo ponudi profesionalni ugovor onda prvo mora vama platiti naknadu.Slicno se desava sa Adnanom Kovacevicem.On ima amaterski ugovor i ukoliko potpise profesionalni mi bi morali platiti naknadu njegovom maticnom klubu Vlasicu iz Turbeta.Nedavno je sud donio presudu da Zvijezda mora Gradini platiti 80.000 KM za Ordagica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”