Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Možeš zamisliti samo kakva bi velična od kluba bio Zrinjski da im crvene pizde nisu ugasile postojanje... ali rast će Zrinjski rasti
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
I kad sve to zbrojiš i oduzmeš dobiješ da je Željo, ukupno gledano, najvećiSchlager je napisao/la:zanimljiva je ovo tema![]()
za nekoga ko ima 40+ kao ja,redoslijed najvecih bh klubova bi bio ovakav uglavnom
sarajevo
zeljeznicar
velez
sloboda
celik
borac
za nekoga ko ima 30 bi bio
zeljeznicar
zrinjski
siroki
sarajevo
borac
sloboda
za nekoga ko ima 20
zrinjski
zeljeznicar
sarajevo
siroki
krupa
PS: Ako se neko sjeća, kako spomenu Schlager Čelik i trofeje, ova liga u sezoni 94/95, koja je legenda smislila ove grupe (Jablanica, Sarajevo, Zenica i Tuzla) i kako je raspoređivala timove, pa je npr Sarajevo igralo u Jablanici, Budućnost Banovići u Sarajevu, Olimpic u Tuzli, Lukavac i Rudar Kakanj u Jablanici, Velež u Zenici, a Turbina u Tuzli
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Barbarossa je napisao/la:Možeš zamisliti samo kakva bi velična od kluba bio Zrinjski da im crvene pizde nisu ugasile postojanje... ali rast će Zrinjski rasti
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
trofeji mogu, al i ne moraju biti presudan faktor, jasno da su Velez i Sloboda ispred BojcaSchlager je napisao/la:imaju jedan trofej vise,ali vidis da ni borceva tri trofeja od cetiri moguca u ove dve drzave ne valorizujem,vec ispred nas stavljam i veleza sa jednim trofejem i vas sa 0 trofeja :D :DChinaglia je napisao/la:Clageru, zasto hejtujes Radnik, bolji su od Krupe :kafa:
idem na umjetnicki dojam i pjesnicku slobodu :cool:
Radnik je veci klub od Krupe, zahvaljujuci Celi i Mladenu Zizovicu :mrgreen:
sta bi sa ovim koljicem u lechu? zar nisu svi govorili da je krupa prodala koljica za 350k eura a sad kad se povrijedio oni kazu mozda nece otkupiti ugovor nakon isteka POSUDBE?!?
Otisao na posudbu... imas na sluzbenoj stranici pLeha... to sto nasi mediji lazu i pisu kako im se kaze, tj ovi iz krupe to je drugi par cipela... ali normalno da su ovi iz krupe dobili nesto para i za posudbu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Faraon..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
E cuj ono bio penal za Zrinjski. Ma yebo on sebi mater simulatorsku.
Životni saputnik! 1921
Jesu za ove fosile od 40+Chinaglia je napisao/la: trofeji mogu, al i ne moraju biti presudan faktor, jasno da su Velez i Sloboda ispred Bojca
Ja sam to onako odoka,ali ako je tačno ovo sa wikipedia o broju odigranih sezona u Prvoj ligi SFRJ,onda dolazi do korekcije na mjestu br 2 i br 3
Sarajevo 42
Velež 37
Željezničar 33
Sloboda 24
Čelik 17
Borac 13
A što se tinejdzera tiče,oni imaju svoju listu i naravno da se ni najmanje ne poklapa sa ovom penzionerskom i prevaziđenom
Široki je najjači u ligi, najviše puta evropu igrali od zajedničke lige, doduše nisam baš siguran u ovu konstataciju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Evolve
- Kontakt:
Što se tiče izlaska u europu, tu smo možda i u samom vrhu, a što se tiče ljestvice PL odkad nastupamo svi skupa mislim da je nama prosjek 3 mjesto, tu negdje. Prije na starom sajtu ss.ba mogao si odabrati klub/ligu od početka pa ti izbaci prosjek mjesta na ljestvici, koliko vidim to su sada izbacili, ili ja nemogu da nađem.Riziko je napisao/la:Široki je najjači u ligi, najviše puta evropu igrali od zajedničke lige, doduše nisam baš siguran u ovu konstataciju.
Edit:
Ovo sam uzeo sa wikipedije pa nisam siguran jesu bas 100% tocni podaci:
Široki - 3,40 mjesto
Željezničar - 3,46 mjesto
Sarajevo - 3 mjesto
Zrinjski - 4,33 mjesto
Čelik - 9,13 mjesto
Ovo je znači od sezone 2002/2003, znaci odkad je liga zajednička i uzimao sam samo klubove koji nisu ispadali nijednom. Ali ovo je sve rinaka da budem iskren, trofeji se broje.
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 06 mar 2018, 10:07, ukupno mijenjano 2 puta.
NK Široki Brijeg
možda je i tačno,jer se dešavalo da zrinjski ide u evropu kao osmi ili deveti,,ili široki kao sedmi,a borac kao peti te sezone ne ide..ili kao treći one sezone kad ni borac ni čelik ni olimpic nisu dobili licencu.... .kao ni sarajevo i željezničar koji su isto znali plasmanom izboriti,ali administrativno im je zabranjeno..
jednostavno,ljudi imali urednije poslovanje i to je to...imali licencu za razliku od borca,čelika,sarajeva,željezničara,slobode kako koje sezone
jednostavno,ljudi imali urednije poslovanje i to je to...imali licencu za razliku od borca,čelika,sarajeva,željezničara,slobode kako koje sezone
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež je kroz historiju bio uvijek veci klub od Željezničara po svakom parametru. Oni su stali na noge poslije rata i tu su uzeli daleko najveci broj trofeja.Schlager je napisao/la:Jesu za ove fosile od 40+Chinaglia je napisao/la: trofeji mogu, al i ne moraju biti presudan faktor, jasno da su Velez i Sloboda ispred Bojca
...momak,ti živiš u prošlosti
![]()
Ja sam to onako odoka,ali ako je tačno ovo sa wikipedia o broju odigranih sezona u Prvoj ligi SFRJ,onda dolazi do korekcije na mjestu br 2 i br 3..i Velež je čak i iznad Željezničara..
Sarajevo 42
Velež 37
Željezničar 33
Sloboda 24
Čelik 17
Borac 13
A što se tinejdzera tiče,oni imaju svoju listu i naravno da se ni najmanje ne poklapa sa ovom penzionerskom i prevaziđenom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To je to.MortemHz je napisao/la:Velež je kroz historiju bio uvijek veci klub od Željezničara po svakom parametru. Oni su stali na noge poslije rata i tu su uzeli daleko najveci broj trofeja.Schlager je napisao/la:Jesu za ove fosile od 40+Chinaglia je napisao/la: trofeji mogu, al i ne moraju biti presudan faktor, jasno da su Velez i Sloboda ispred Bojca
![]()
Ja sam to onako odoka,ali ako je tačno ovo sa wikipedia o broju odigranih sezona u Prvoj ligi SFRJ,onda dolazi do korekcije na mjestu br 2 i br 3..i Velež je čak i iznad Željezničara..
Sarajevo 42
Velež 37
Željezničar 33
Sloboda 24
Čelik 17
Borac 13
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
zato je velez osvojio i jugoslovensko prvenstvo! jel de?MortemHz je napisao/la:Velež je kroz historiju bio uvijek veci klub od Željezničara po svakom parametru. Oni su stali na noge poslije rata i tu su uzeli daleko najveci broj trofeja.Schlager je napisao/la:Jesu za ove fosile od 40+Chinaglia je napisao/la: trofeji mogu, al i ne moraju biti presudan faktor, jasno da su Velez i Sloboda ispred Bojca
![]()
Sarajevo 42
Velež 37
Željezničar 33
Sloboda 24
Čelik 17
Borac 13
45515
Iskra iz Bugojna je jedini klub iz BiH koji ima pozitivan skor sa Crvenom Zvezdom 
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- UstanikSBII
- Kontakt:
Cinjenica je da svi bivsi velikani imaju negativan medusobni omjer sa Sirokim
toliko o bivsim velikanima 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Široki Brijeg je veći klub od Sarajeva
Željezničar
Zrinjski
Široki Brijeg
Velež/Borac/Sarajevo
Željezničar
Zrinjski
Široki Brijeg
Velež/Borac/Sarajevo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.