Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventus FC
Barza, Sami i Cuadrado odlicni. Ostalo tanko.
Allegri daleko losiji od svakog igraca kojeg je poslao na teren.
Allegri daleko losiji od svakog igraca kojeg je poslao na teren.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 okt 2015, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
eto dokle smo i dosli, slobodne udarce nam izvode bonuci i pogba cc ne zna se ko je gori, da mi je docekati dan da neko dodje izvodi te slobodnjake da marsne bonucija od lopte da ga ne gledam da on nesto pokusava pobogu vise
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
8 kola , 9 bodova, igrao sa haman svim fenjerasima...dobro je, nista ne diraj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bianconeros
- Kontakt:
- HeavensWonder
- Kontakt:
Kakvi smo ove sezone u Seriji A ja sam zadovoljan.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
3 jaka gostovanja vec odradito... Roma. Napoli i sad inter..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Podjela bodova najpošteniji ishod. Dobra utakmica sa puno borbe, samo su golovi falili
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Samo zali boze 40 miliona za Dybalu, mogli momka ostaviti na miru da sebi nadje klub da igra, a ovako za zadnjih 10 min mogli smo i Matrija ostaviti,dobro nas je sluzio, a ostale bi nam tolike pare
Lijepo od momka pravimo Giovinco 2
Lijepo od momka pravimo Giovinco 2
Mah, imamo manje bodova od onoga što smo zaslužili, ali šta da se radi. -9 u odnosu na viole i -8 u odnosu na Romu i Inter, puno, a i dostižno, zavisi kako kome. S ovom igrom je puno.HeavensWonder je napisao/la:Kakvi smo ove sezone u Seriji A ja sam zadovoljan.
Inače, iznervirao me Zaza, gine, ali nema inteligenciju, Bonnuci jer je glup, ali me niko nije razočarao osim Maxa. Nikakvu on utakmicu nije pripremio, nikakvu s taktičkog plana. Znalo se kako će Inter igrati i mi smo pristali na to, udaranje po terenu kao kečeri, 7/8 žutih kartona. I opet smo mogli dobiti ovo, ova utakmica se trebala dobiti, a nije zbog njega.
Najrealnije.Biscione je napisao/la:Podjela bodova najpošteniji ishod. Dobra utakmica sa puno borbe, samo su golovi falili
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 okt 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Drugo poluvrijeme smo krenuli dobro i onda od 70 kao da nam je i bod dovoljan.
Meni samo krivo jer Rugani, Sandro i Dybala igraju premalo, a i rezultat nam je očajan. Dybala je i dobio fino minuta dok ova dvojica kao da se radi o igračima iz Primavere.
Cuadrado me razočarao, uredu su njegovi driblinzi, ali njegova proigravanja su očajna dva puta da je dodao loptu kako treba naš igrač bio bi na ziceru.
Meni samo krivo jer Rugani, Sandro i Dybala igraju premalo, a i rezultat nam je očajan. Dybala je i dobio fino minuta dok ova dvojica kao da se radi o igračima iz Primavere.

Cuadrado me razočarao, uredu su njegovi driblinzi, ali njegova proigravanja su očajna dva puta da je dodao loptu kako treba naš igrač bio bi na ziceru.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pogba definitivno nije trebao ni poceti, najgori bez premca. Drugo poluvrijeme Juve odigrao puno bolje, bas kako se ocekuje od prvaka.
Kritikuje se Zaza koji ostavlja srce na terenu i jedini je bio prijetnja Handanovicu uz Kvadrada. Bod po bod odlucio Alegri do kraja sezone...
Kritikuje se Zaza koji ostavlja srce na terenu i jedini je bio prijetnja Handanovicu uz Kvadrada. Bod po bod odlucio Alegri do kraja sezone...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ja imam osjećaj da je Maxu jedino bitno da večeras ne izgubi, a da će tražiti pobjedu protiv Atalante. Zaza je dvije prilike morao bolje uraditi pogotovo u prvom poluvremenu. Bonnuci je već standardan 
Za mene lično prof.dr. Andrea Barzagli, emeritus. Kako je čovjek igrao i koliko se nervirao zbog **** pristupa ostalih to je strašno. Čak je i Buffon bio neočekivano miran za razliku od njega koji je svima psovao. I koliko je puta krenuo po desnoj strani, lopte kojima je Cuadrada ganjao. Ma vrh.
Cuadrado je igrač koji nam najviše treba. Lik bukvalno leti po terenu. Večeras odličan. Pogbu i Marchu neću puno kritikovati. Prvi je psihološkoj krizi, a Claudio se još nije oporavio.
Inače sad kad vidim Jovetića vs. Mandžukić i Zaza. Plač, ali ostaje ovoj dvojici da se dokažu do kraja prvenstva...

Za mene lično prof.dr. Andrea Barzagli, emeritus. Kako je čovjek igrao i koliko se nervirao zbog **** pristupa ostalih to je strašno. Čak je i Buffon bio neočekivano miran za razliku od njega koji je svima psovao. I koliko je puta krenuo po desnoj strani, lopte kojima je Cuadrada ganjao. Ma vrh.
Cuadrado je igrač koji nam najviše treba. Lik bukvalno leti po terenu. Večeras odličan. Pogbu i Marchu neću puno kritikovati. Prvi je psihološkoj krizi, a Claudio se još nije oporavio.
Inače sad kad vidim Jovetića vs. Mandžukić i Zaza. Plač, ali ostaje ovoj dvojici da se dokažu do kraja prvenstva...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije vala ni Kvadrado najpametniji na terenu....brzina odlicna, tehnika dobra, ali nema bas najbistrija rjesenja
al opet to nam nije nista novo, znamo da imamo bruku tih "vojnika", ali da nam fali lider i mozak tima
a Markizio ovakav kakav je, je upgrade u odnosu na alternativu Hernanesa
al opet to nam nije nista novo, znamo da imamo bruku tih "vojnika", ali da nam fali lider i mozak tima
a Markizio ovakav kakav je, je upgrade u odnosu na alternativu Hernanesa
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 18 okt 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Allegri je pokazao da je trener bez mu.da...
Izgleda da je problem staviti mladica koji nas je kostao 40 mil u napad ili poslati igraca koji vrijedi 100 mil na klupu...
Sandra platis 30 mil i na kraju ces ga jedva prodati za 12
Izgleda da je problem staviti mladica koji nas je kostao 40 mil u napad ili poslati igraca koji vrijedi 100 mil na klupu...
Sandra platis 30 mil i na kraju ces ga jedva prodati za 12

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Meni Pogba nije bio toliko los, nije to naravno ni blizu onome kako zna i moze, al igrao je dosta pametno po meni, samo malo pickasto ako ista, ala pjanic protiv kipra i welsa 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
U drugom su se popravili ali nedovoljno...
Buffon - babuka svog zanata
Bonucci - nije bio posebno loš, odradio svoj dio posla u skladu sa svojim mogućnostima
Chiellini - borben i na mjestu kada treba
Barzagli - vidjeti pod Gigija, konkretan
Cuadrado - odlično je igrao ali nekonkretan do bola, valjalo bi kad bi nekad šutnuo po golu i hastea me da se momak ne povrijedi sada kada nema Lichta
Evra - morao je igrati izgleda ali očekujem već od sljedeće tekme Sandra da to malo rastereti
Khedira - kud ne uđe ona stativa majko moja, a igrao je konkretno i dobro, malo ga žuti sputao
Marchisio - još nedovoljno za najveće domete i mislim da će nam Principino biti sve bolje
Pogba - 100 miliona ogromno breme, nema Vidala i Pirla a on nije ni na svojih 50%, loše je to od njega
Morata - solidan ali nije mogao više, rovit
Zaza - samo da je u ona dva navrata odlučio da šuta, borio se i trčao k'o lud, bezze požutio
Dybala - nedovoljno, nadao sam se ranije
Mandžukić - nek se konačno pojavio
ne vidjeh je li Max iskoristio treću izmjenu, djeluje mi prestrašen bez plana B trener Juve ne bi trebao da to dozvoljava.
Iduća se mora dobiti.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Buffon - babuka svog zanata
Bonucci - nije bio posebno loš, odradio svoj dio posla u skladu sa svojim mogućnostima
Chiellini - borben i na mjestu kada treba
Barzagli - vidjeti pod Gigija, konkretan
Cuadrado - odlično je igrao ali nekonkretan do bola, valjalo bi kad bi nekad šutnuo po golu i hastea me da se momak ne povrijedi sada kada nema Lichta
Evra - morao je igrati izgleda ali očekujem već od sljedeće tekme Sandra da to malo rastereti
Khedira - kud ne uđe ona stativa majko moja, a igrao je konkretno i dobro, malo ga žuti sputao
Marchisio - još nedovoljno za najveće domete i mislim da će nam Principino biti sve bolje
Pogba - 100 miliona ogromno breme, nema Vidala i Pirla a on nije ni na svojih 50%, loše je to od njega
Morata - solidan ali nije mogao više, rovit
Zaza - samo da je u ona dva navrata odlučio da šuta, borio se i trčao k'o lud, bezze požutio
Dybala - nedovoljno, nadao sam se ranije
Mandžukić - nek se konačno pojavio
ne vidjeh je li Max iskoristio treću izmjenu, djeluje mi prestrašen bez plana B trener Juve ne bi trebao da to dozvoljava.
Iduća se mora dobiti.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:
u zadnje vrijeme Alegri cesto kritikovao Moratu, sto i stoji, jeste grijesio, al sto je zanimljivo nigdje nije spomenuo nijednom Pogbu a covjek igra najgoru sezonu otkako je dosao u klub, kao da se boji da se "velika zvijezda" ne naljuti,pa sta cemo onda, a kamoli da i njega nekad zamjeni malo, neka vidi da se igra i bez njegovog sepurenja po terenu i mahanja rukama na svaki kontakt.
i nastavlja se ono staro, ako si dosao dzaba ili na posudbu sa pravom otkupa ma prvi tim, a ako si kostao 30 miliona ili vise prvo ti treba jedno 30-40 utakmica na klupi da malo nadodjes, samo da ne bude da se i Dybala pokupi kao sto se i Coman pokupio, pa nek se Alegri poslije ljuti u izjavama, a mi cemo vratiti Matrija njemu klupa nikad nije smetala
i nastavlja se ono staro, ako si dosao dzaba ili na posudbu sa pravom otkupa ma prvi tim, a ako si kostao 30 miliona ili vise prvo ti treba jedno 30-40 utakmica na klupi da malo nadodjes, samo da ne bude da se i Dybala pokupi kao sto se i Coman pokupio, pa nek se Alegri poslije ljuti u izjavama, a mi cemo vratiti Matrija njemu klupa nikad nije smetala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.