ZrinjskiRaonffa je napisao/la:Čuj da nešto napokon osvojite, reče lik misleći na najtrofejniji klub u državi![]()
Pa kakvi mozgovi pišu ovdje je l' realno ovo
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Zar nije to napokon nakon 5 godina suše?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ZrinjskiRaonffa je napisao/la:Čuj da nešto napokon osvojite, reče lik misleći na najtrofejniji klub u državi![]()
Neandertalac je napisao/la:Još uvijek smo najtrofejniji i najveći klub u BiH i to će tako ostati. To ti je kada imaš klub a ne praonicu para za stranačke moćnike. Nisi ni svjestan kako ćete se ugasiti.hskzmostar je napisao/la:Taman da svi propadnu ,vratit vam Zepce i Leotar pa da nesto napokon osvojite
Ne, tako se ne govori o najtrofejnijem klubu, pogotovo kad navijaš za Zrinjski koji nije postojao kad je Željo igrao po Jugi i Europi moj Mostarac.hskzmostar je napisao/la:ZrinjskiRaonffa je napisao/la:Čuj da nešto napokon osvojite, reče lik misleći na najtrofejniji klub u državi![]()
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Zar nije to napokon nakon 5 godina suše?![]()
Tko su predratni prodavci smilja?Neandertalac je napisao/la:Bilo je projekata i prije vas, redom Brotnjo, Leotar, Modriča. Predratni prodavci smilja će nastaviti niz.
Momcino de malo pogledaj ligu Jugoslavije pa nam reci ko je cetiri puta ispadao iz nje 1947,1956, 1959 i 1977. ? I koliko je Sarajevo odigralo sezona u ligi, a koliko Zeljeznicar?Neandertalac je napisao/la:Ćelik se raspada, Sloboda drugoligaš, Borac drugoligaš, pitari klub prodali da nas stignu.
Ove predratne prodavce smilja ćemo skroz ukinuti.
Pa napisao je gore covjek....mr. Bean klub...likovi sami sebe hvale.... ahahahhahahahatuzlak1987 je napisao/la:Momcino de malo pogledaj ligu Jugoslavije pa nam reci ko je cetiri puta ispadao iz nje 1947,1956, 1959 i 1977. ? I koliko je Sarajevo odigralo sezona u ligi, a koliko Zeljeznicar?Neandertalac je napisao/la:Ćelik se raspada, Sloboda drugoligaš, Borac drugoligaš, pitari klub prodali da nas stignu.
Ove predratne prodavce smilja ćemo skroz ukinuti.
Ne, tako se ne govori o najtrofejnijem klubu, pogotovo kad navijaš za Zrinjski koji nije postojao kad je Željo igrao po Jugi i Europi moj Mostarac.[/quote]hskzmostar je napisao/la:Zrinjski
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Zar nije to napokon nakon 5 godina suše?![]()
Osjećaj te vara, pored toga imaš problem i sa realnošću, fudbal se ne igra od 93-te i nije izmišljen u Međugorju.hskzmostar je napisao/la:Imam osjecaj da je vehlezovac sa druge strane
Jesam Fedoremma_hz je napisao/la:@mehiko si ti dobar![]()
Hvala na odgovoruMexico je napisao/la:Jesam Fedoremma_hz je napisao/la:@mehiko si ti dobar![]()
Nema na cemu prvi high kicku pofalicamma_hz je napisao/la:Hvala na odgovoruMexico je napisao/la:Jesam Fedoremma_hz je napisao/la:@mehiko si ti dobar![]()
Yugoslavija yugoslavija yugoslavijaRaonffa je napisao/la:Osjećaj te vara, pored toga imaš problem i sa realnošću, fudbal se ne igra od 93-te i nije izmišljen u Međugorju.hskzmostar je napisao/la:Imam osjecaj da je vehlezovac sa druge strane
E zamisli kako je nama kada ovo govorimo navijacima Željezničara..Raonffa je napisao/la:Osjećaj te vara, pored toga imaš problem i sa realnošću, fudbal se ne igra od 93-te i nije izmišljen u Međugorju.hskzmostar je napisao/la:Imam osjecaj da je vehlezovac sa druge strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.