Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Alexise oplodi mi tetku.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sta Sanchez uradi, naniza 6 igraca... Danny boy se polako isplacuje...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Cembrlen danas ubjedljivo najlosiji igrac na terenu...
Oj Monrealaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oj Monrealaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 18 okt 2014, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
monreal 

E moj Monreal mašaš loptu amateru jedan 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ništa, katastrofa, užas.
Nikad lošiji Arsenal u zadnjih 15-ak godina i ne govorim to na osnovu samo ove utakmice.
Moraju se neki radikalni rezovi praviti.
Tuga!
Nikad lošiji Arsenal u zadnjih 15-ak godina i ne govorim to na osnovu samo ove utakmice.
Moraju se neki radikalni rezovi praviti.
Tuga!

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Re: $: Arsenal
U narednom periodu njega malo na klupu a Campbell da igra...bega_afc je napisao/la:Cembrlen danas ubjedljivo najlosiji igrac na terenu...
Ovaj mali Bellerin jedino pozitivno iznenadio, njega forsirati treba nadtaviti...
Giroud bi ono promasio, Alexosu svi blow da urade sada u svlacionici...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jedini koji u ovom trenutku zaslužuje da nosi dres ovog tima je Alexis, svi mu pušu odradit. Poljaku šamar deknut i stavit Ospinu na go. Oxladea poslat u tri lijepe a i Wengera jer ga forsira ispred Campbella. Cazorli **** malo mame što ima nehljebovske, nek se goni iz p'shipa. Ovo ostalo neću ni komentarisat. Zadovoljan sam Welbzom, a Monrealu **** ti mater profesionalni si fudbaler i loptu ne znaš potrefit
pomalo mi zao sto uopste onakav igrac kakav je Alexis dodje kod nas .... lik cijelu utakmicu trci , sve je napravio - ali sve , i opet u 95 min. jedini trci i pravi pritisak dok ostala gamad samo gledaju
Dal se smijat ili plakat pitanje je
Ja se iskreno nadam da ona izjava Wengera o Sanchezu i pasovima nije istina.
Pa ja da sam na njegovom mjestu otišo bi Wengeru u kancelariju i sve bi ga čunom po glavi udarao.
Wengeru muto mutovi, de nas još ukopaj
Ja se iskreno nadam da ona izjava Wengera o Sanchezu i pasovima nije istina.
Pa ja da sam na njegovom mjestu otišo bi Wengeru u kancelariju i sve bi ga čunom po glavi udarao.
Wengeru muto mutovi, de nas još ukopaj
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
I Welbeck se pomalo isplaćuje, još će on napredovat. Gazela će da bude strašno pojačanje, al Alexis je sa drugog svijeta za ovaj naš tim. Ne kontam, jebote ako vidiš da njegov pressing pali, zašto ne postaviti takvu odbranu, zašto ne vršiti pressing cijeli meč kad se tako lako do lopte dolazi i do kontri i golova. Ne kontam vas Arsene i gospodine Boulde, nikako vas ne kontam.
Tigrovi ih analno izje.base isto sanske koze.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
#Voajeroljupci na respiratorima.
nadam se ispadanju iz top4 da se pokrenu neki procesi,jer čim lova bude u pitanju neće niti voajerova guzica biti sigurna 

Seaman je napisao/la:nadam se ispadanju iz top4 da se pokrenu neki procesi,jer čim lova bude u pitanju neće niti voajerova guzica biti sigurna
Jeste dosadni sa ovim. Jeste vi svjesni posljedica iz top 4 , MINIMALNO 100 miliona bi izgubili te sezone kad ne bi igrali LP. Obuzdajte ove izjave više
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Za dobrobit Arsenala mislim da bi Wenger na kraju ove sezone trebao otici iz Arsenala.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
a kao jako smo konkuretni u toj ligi prvaka kao i u engleskoj ligitopnik1 je napisao/la:Seaman je napisao/la:nadam se ispadanju iz top4 da se pokrenu neki procesi,jer čim lova bude u pitanju neće niti voajerova guzica biti sigurna
Jeste dosadni sa ovim. Jeste vi svjesni posljedica iz top 4 , MINIMALNO 100 miliona bi izgubili te sezone kad ne bi igrali LP. Obuzdajte ove izjave više

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 18 okt 2014, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
momci jel moze neko od vas naci onaj post u kome se arteta prosle sezone spominje kao specificna vrsta spanskog goveda

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sta je sad kriv Sczcezny svegati? Ovdje se prije svake utakmice zna ko ce biti kriv za los rezultatfrankqqqqq je napisao/la:Jedini koji u ovom trenutku zaslužuje da nosi dres ovog tima je Alexis, svi mu pušu odradit. Poljaku šamar deknut i stavit Ospinu na go. Oxladea poslat u tri lijepe a i Wengera jer ga forsira ispred Campbella. Cazorli **** malo mame što ima nehljebovske, nek se goni iz p'shipa. Ovo ostalo neću ni komentarisat. Zadovoljan sam Welbzom, a Monrealu **** ti mater profesionalni si fudbaler i loptu ne znaš potrefit
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa ti više mrziš Wengera nego što voliš Arsenal i tu se završava sva priča.
Pogledaj Mančestera kad je ispao iz LP dao je preko 200 miliona za pojačanja, i još će trošiti da bi bili konkurentni, a znaš kad bi Arsenal dao 200 miliona ...
Da je vlasnik koji nije cicija većinski vlasnik Arsenala, ispadanje iz TOP 4 i nije neki bauk , a znamo da Kroenke samo crpi pare iz istog. Da je Usmanov druga bi priča bila, a opet znamo da Usmanov i Wenger ne idu zajedno ( tako se barem priča )
Jednostavno ispadanje iz TOP 4 je za ovaj Arsenal apsulutna katastrofa
Pogledaj Mančestera kad je ispao iz LP dao je preko 200 miliona za pojačanja, i još će trošiti da bi bili konkurentni, a znaš kad bi Arsenal dao 200 miliona ...
Da je vlasnik koji nije cicija većinski vlasnik Arsenala, ispadanje iz TOP 4 i nije neki bauk , a znamo da Kroenke samo crpi pare iz istog. Da je Usmanov druga bi priča bila, a opet znamo da Usmanov i Wenger ne idu zajedno ( tako se barem priča )
Jednostavno ispadanje iz TOP 4 je za ovaj Arsenal apsulutna katastrofa
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ne mozePEP je napisao/la:momci jel moze neko od vas naci onaj post u kome se arteta prosle sezone spominje kao specificna vrsta spanskog goveda![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.