Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Wenger dok nas ne sroza nece se okaniti pogledajte samo nama defanzivnih veznih panj Arteta i panj Flamini klocina glupa jeste bio faul ali francuski puz je imao dovoljno vremena da 3 puta izbije loptu ali ne....
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Al ko je ovaj sudija uopšte. Je li mu ovo prva utakmica.
ccc uvijek oko nas neke gluposti.
ccc uvijek oko nas neke gluposti.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arsene Lagumdzija. ODLAZI!
diame ko viera prošao kroz ove naše babice 

Al gledaj sad Diamea, ramenom ga ko fol wilshere ko curicu otrese.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
igramo ko ****, kreativnost ne postoji, pa Ozil je Bog za ove naše veznjake po pitanju kreativnosti
fuj
fuj
A daj Santi, izmakni se i prepusti covjeku te slobodnjake oko 16m, puno je bolji...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
vrte se sami oko sebe,jedino ako sanchez nešto napravi invidualno,ovo je ostalo teški ****
De samo pobijedite Bog vas nahajrio 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
JJoooooj yebem mu hljeb i povrede i uzimanje vremena, sad bi ja slomio laptop u 300 dijelova
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije odavno bilo vise nepreciznih pasova, pa ljepse kod mene na terminu lopta ide...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Taman kontaš očistili krš iz ekipe, a ono i ovi što su nešto nekad znali pretvorili se u krš i tako sve u krug kod ovog Wengera, vazda zbog 2 pozicije koje škripe u ekipi mi pušimo foru. Yebi mater tvrdoglavu više, ne vrijedi se nervirat.
0, osim Alexisa svi su goli ****.
Wilshere, Cazorla, Chamberlain.. niko NIŠTA NIJE URADIO, lafo kreativci neki, veze vi nemate majke mi, ne ubaci li Campbella u drugom ja ne znam, a pretpostavljam da ce Rosickog ubacit u drugom..
E da zaboravih spomenut onog slinu Flaminija, Wenger je stvarno pobudalio čim je dozvolio da nam Flamini bude jedina opcija na DMF-u kada nema Artete
Wilshere, Cazorla, Chamberlain.. niko NIŠTA NIJE URADIO, lafo kreativci neki, veze vi nemate majke mi, ne ubaci li Campbella u drugom ja ne znam, a pretpostavljam da ce Rosickog ubacit u drugom..
E da zaboravih spomenut onog slinu Flaminija, Wenger je stvarno pobudalio čim je dozvolio da nam Flamini bude jedina opcija na DMF-u kada nema Artete

Pa nemojQUARTERBACK je napisao/la:Taman kontaš očistili krš iz ekipe, a ono i ovi što su nešto nekad znali pretvorili se u krš i tako sve u krug kod ovog Wengera, vazda zbog 2 pozicije koje škripe u ekipi mi pušimo foru. Yebi mater tvrdoglavu više, ne vrijedi se nervirat.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja da sam na mjestu Sancheza trazio bih transfer u januvaru. Koji je ovo puta da uprskaju njegove poteze za vodstvo? Koji je ovo puta da primamo gol ove sezone sto nemamo normalnog DMa??? Posjed 70% a opasnost po gol 0%, dok opasnost po svoj gol bar 50%! I opet Ozil kriv! I na kraju ovaj Bellerin i nije los.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: Odg: Arsenal
Prosto nije normalno koliko guštam i uživam na ovoj temi. Pogotvo na ovakve izlive strastianell je napisao/la:JJoooooj yebem mu hljeb i povrede i uzimanje vremena, sad bi ja slomio laptop u 300 dijelova

PS. Sretno Topnici, pobjedit ćete vi ovo.
ovaj diame je viera za flaminija
flamini prema naprijed i prema nazad teška kara 

I onaj meni juče kaže "Flamini je dobar defanzivac".
Dobro otvaranje utakmice ali onda nakon gola totalni raspad. OK,bio je faul,ali moraš nastavit da igraš istim tempom kao i prije gola.
Welbeck ne postoji,Alexis igra (mada i on petlja),Jack šalje neke lopte (ništa konkretno),OX loš i tako u krug.
Dobro otvaranje utakmice ali onda nakon gola totalni raspad. OK,bio je faul,ali moraš nastavit da igraš istim tempom kao i prije gola.
Welbeck ne postoji,Alexis igra (mada i on petlja),Jack šalje neke lopte (ništa konkretno),OX loš i tako u krug.
A.F.C. Bournemouth!
Re: Odg: Arsenal
Mama ti se kupa gola.Caeruleus je napisao/la:Prosto nije normalno koliko guštam i uživam na ovoj temi. Pogotvo na ovakve izlive strastianell je napisao/la:JJoooooj yebem mu hljeb i povrede i uzimanje vremena, sad bi ja slomio laptop u 300 dijelova
PS. Sretno Topnici, pobjedit ćete vi ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.