Treba nam desni bek nenormalno, jedna od pozicija koja najvise skripifarukzidane je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:farukzidane
dobar,,pokusaj,,ali pokusaj,,,,![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba nam desni bek nenormalno, jedna od pozicija koja najvise skripifarukzidane je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:farukzidane
dobar,,pokusaj,,ali pokusaj,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
za jedno pojacanje jesam,,a za drugo,,onako,,,mislim nepoznajem dobro to drugo pojacanje,,,,kazu da je dobar,,,vidjecemo.....nece samo ta dvoica biti pojacanja,,bice bar jos jedno do dva sigurno,,,problem je sto sada svi znaju da imamo para,,,pa svoje zahtjeve su bas podigli,,,,sami su sebe precijenili,,,ali ono sto je pozitivno,,,sada svi zele doci kod nasAdiRajvosa je napisao/la:Faruk, pratim sta pises, i nisi fulio ni slagao ni jednom do sada.
Znam da ne smijes previse otkrivati i nemoj, da se sta nebi iskomplikovalo.![]()
Samo mi odgovori na jedno. Da li si TI licno zadovoljan sa tom dvojicom novih igraca? Vjerovatno pratis fudbal, imas oko za takve stvari- nadam se- i reci nam onako tvoj dojam. Zadovoljan-pojacanja-ili samo prinove???
Nista vise.
Kad se zavrsi prelazni rok,,napisat cu na temi igrace koji su nam se nudili i one igrace koje smo mi htjeli dovesti kao i cifre pojedinih igraca koje su trazili da bi dosli kod nas,,,,smijesno ce to biti,,,,da covjek nepovjeruje,,,sta sve nisu trazli pojedini,,,,ko da smo PSGAdiRajvosa je napisao/la:Dobro, super...znaci zadovoljan si sa jednim pojacanjem. Onda ce garant biti zadovoljno i vecina nas.![]()
![]()
A da to je to. Sada znaju da imamo novca dosta vise od prosjeka lige, i za ocekivati je da su digli cijene i precjenili se. Nista, naci neke afrikance i juznoamerikance, odHebati te sto se precjenjuju.![]()
Rijesili smo se tog smrada hvala Bogu.saskograd je napisao/la:Evo posto ste slabi u veznom redu prodat cemo vam mi naseg Vucinu Scepanovica za nekih 500 000KM?
Moze?
mogu ti igraci traziti sta hoce,ponudis mu ako nece vozdra,jer vise u ovoj ligi nece dobiti,vec ce morati za duplo manje para od toga sto je trazio da igra,cim ga odbijes on se vrati sa manjim zahtjevima,jer zna da nemoze nigdje,mislim za ove igace iz nase lige! Ulagace se u akademiju,ali i u pojacanja tu nisi upucen i u ekipu,iz razloga sto ce biti jos para od Tana,posebno ako kvalifikacije za LP budemo igrali,a uvijek su moguce i posudbefarukzidane je napisao/la:Kad se zavrsi prelazni rok,,napisat cu na temi igrace koji su nam se nudili i one igrace koje smo mi htjeli dovesti kao i cifre pojedinih igraca koje su trazili da bi dosli kod nas,,,,smijesno ce to biti,,,,da covjek nepovjeruje,,,sta sve nisu trazli pojedini,,,,ko da smo PSGAdiRajvosa je napisao/la:Dobro, super...znaci zadovoljan si sa jednim pojacanjem. Onda ce garant biti zadovoljno i vecina nas.![]()
![]()
A da to je to. Sada znaju da imamo novca dosta vise od prosjeka lige, i za ocekivati je da su digli cijene i precjenili se. Nista, naci neke afrikance i juznoamerikance, odHebati te sto se precjenjuju.![]()
Druga stvar,,,,bitno je znati da ce se najvise novca ulagati u akademiju u narednom periodu,,,sto ja licno odobravam,,,,mislim da ce to biti jako dobar potez,,cak i odlican,,vec u ovih proteklih dva mjeseca preko 200 djece je bilo testirano,,i vec pet,sest njih ce akb biti u akademiji ubrzo
Ma ja ti si upucen,tebi je ono Tan drug,znas da nema vremena,da nece ulagat kod nas19risha88 je napisao/la:Na kraju će doći neka dva izraubovana igrača... van forme... bez kluba... i tako...
stipu ih ba,ako nista sigurni su da ces im ti odgovoriti na njihove proljev komentare...vidis da se pojedose,i ko to moze u nas sad gledati iskrenim ocima i s dobrim namjerama,nisu mogli nikad,pa kako ocekivati da sad mogu..bacelonafan je napisao/la:Ma ja ti si upucen,tebi je ono Tan drug,znas da nema vremena,da nece ulagat kod nas19risha88 je napisao/la:Na kraju će doći neka dva izraubovana igrača... van forme... bez kluba... i tako...Jesil vidio imao je vremena za intervju Oslobodjenju,cak nam i Novu cestitao
Nemoj da lupas nije to klub vise da se mahala,kad se zavrsi ljudi objave i to je to! Da bice to igraci van forme,izraubovani upravu si! Svaka cast upravi,posebno mi je drago zbog ovakvih likova koji lude i nagadjaju gluposti nekakve,cim se nista o pojacanjima nije pisalo samo iznenada objave ko je dosao! Nemamo para pasa,nikad gora situacija!
Ko ludi ? Pa nemam ja sta ludit,čitaj malo englesku štampu a ne avaz ... Ja samo za razliku od pojedinaca realan i čvrsto na zemlji... I to će se dokazat vremenom,samo polako... Samo jednom shvati da je nažalost Sarajevo u ovom slučaju filijala a u filijalu nijedan gazda ne ulaze novac,ni blizu onome sto ce ulozit u klub kojem je FKS postalo filijala... U Europu se ne moze bez vrhunskih igrača iz okruženja,a i dobrih igrača iz Južne Amerike... a takvi igrači vrijede milione... I ne mogu se kupit za novce koje je Tan namijenio Sarajevu... A sve najbolje igrače da skupiš iz BH lige kvalitet im je nikakav,srednja žalost,baš kao i liga cijela! To što Tan ulaže je sitnica koja mu omogućava da nadzire ovaj dio Europe,a ionako u ovom trenutku jedino moze dovodit talente iz Hrvatske,jer su u EU i ne treba ti reprezentacija da bi mogao dobit radnu dozvolu...bacelonafan je napisao/la:Ma ja ti si upucen,tebi je ono Tan drug,znas da nema vremena,da nece ulagat kod nas19risha88 je napisao/la:Na kraju će doći neka dva izraubovana igrača... van forme... bez kluba... i tako...Jesil vidio imao je vremena za intervju Oslobodjenju,cak nam i Novu cestitao
Nemoj da lupas nije to klub vise da se mahala,kad se zavrsi ljudi objave i to je to! Da bice to igraci van forme,izraubovani upravu si! Svaka cast upravi,posebno mi je drago zbog ovakvih likova koji lude i nagadjaju gluposti nekakve,cim se nista o pojacanjima nije pisalo samo iznenada objave ko je dosao! Nemamo para pasa,nikad gora situacija!
Ma ti bi sad kao da ispadneš zezator ??? Pa jesi li ti svjestan da s tim parama i mnogo većim od toga barataju klubovi iz okruženja,tipa Dinamo,Partizan... A Sarajevo sa Tanovim ulaganjem opet neće moći da ima parira... Sta ti vrijedi da dominiraš BH livadama a u Europi gdje se igra pravi fudbal ne možeš proći češki,bugarski,slovenski klub??? Ja samo pišem o onome što pojedinci ovdje pokušavaju predstaviti kao istinu,a nema veze s istinom,koja liga prvaka,koja grupna fazaAdiRajvosa je napisao/la:Zamisli kakavu si epohalno okrice ti nama sada napisao. Cuj nece ulagati kao sto ulaze u Kardif, u koji je za dvije godine ulozio preko 150 miliona FUNTI. Zezas nas da nece toliko, cak ni blizu, ulagati u Sarajevo?![]()
![]()
![]()
![]()
A mi bas mislisi da hoce.![]()
A mozes misliti, kakva nam je prokleta sudbina, ulozit ce SAMO za trening kamp, i SAMO ce nam otplatiti dugove, i SAMO ce po sezoni uloziti da nece faliti za plate i premije..i SAMO ce nam po sezoni biti za troskove budzet od oko 4-5 miliona KM. JBT. tuga ziva...tacno sve treba pokrenuti da se otjerta, jer zamisli, nece uloziti u nas 150 miliona FUNTI (svatas li ti bolan koliko je to!!!), kao sto je ulozio do sada u Kardif.
JBT. hajde sto se prospes jednom-dva puta..nema veze, svako me se desava. Ali jos kao nesto pokusavas braniti tu svoju nebulozu od stavova.....e to je tek tuga teska.
hajde ti nas pusti da se pAtimo sa ovo malo novca sto dobijemo od Tana, jbg. sica je to teska za nase uslove. Toliko je to sitno da ce biti haman ko budzeti svih klubova u ligi ZAJEDNO.
A rodila ga majka, što se ono meni brine. Nemoj, dobićeš šećer.19risha88 je napisao/la:Ma ti bi sad kao da ispadneš zezator ??? Pa jesi li ti svjestan da s tim parama i mnogo većim od toga barataju klubovi iz okruženja,tipa Dinamo,Partizan... A Sarajevo sa Tanovim ulaganjem opet neće moći da ima parira... Sta ti vrijedi da dominiraš BH livadama a u Europi gdje se igra pravi fudbal ne možeš proći češki,bugarski,slovenski klub??? Ja samo pišem o onome što pojedinci ovdje pokušavaju predstaviti kao istinu,a nema veze s istinom,koja liga prvaka,koja grupna fazaAdiRajvosa je napisao/la:Zamisli kakavu si epohalno okrice ti nama sada napisao. Cuj nece ulagati kao sto ulaze u Kardif, u koji je za dvije godine ulozio preko 150 miliona FUNTI. Zezas nas da nece toliko, cak ni blizu, ulagati u Sarajevo?![]()
![]()
![]()
![]()
A mozes misliti, kakva nam je prokleta sudbina, ulozit ce SAMO za trening kamp, i SAMO ce nam otplatiti dugove, i SAMO ce po sezoni uloziti da nece faliti za plate i premije..i SAMO ce nam po sezoni biti za troskove budzet od oko 4-5 miliona KM. JBT. tuga ziva...tacno sve treba pokrenuti da se otjerta, jer zamisli, nece uloziti u nas 150 miliona FUNTI (svatas li ti bolan koliko je to!!!), kao sto je ulozio do sada u Kardif.
JBT. hajde sto se prospes jednom-dva puta..nema veze, svako me se desava. Ali jos kao nesto pokusavas braniti tu svoju nebulozu od stavova.....e to je tek tuga teska.
hajde ti nas pusti da se pAtimo sa ovo malo novca sto dobijemo od Tana, jbg. sica je to teska za nase uslove. Toliko je to sitno da ce biti haman ko budzeti svih klubova u ligi ZAJEDNO.Pa jedan FENERBAHCE,OLYMPIAKOS,BESIKTAŠ,koji plaćaju igrače godišnjom plaćom pd par miliona ne mogu prismrdit na pravi način ligi prvaka.. a ti se raduješ dominaciji BH ligom u kojoj 3 plate Edina Džeke mogu napravit renesansu u bilo kojem klubu... Vi samo gledate haman do Bosanskog Broda,dalje preko,ne postoji ništa... Dominira neko i Bjeloruskom ligom al koja mu korist,ne znaš ih na karti naći... Pa sjećam se kolika se frka desila oko Red Bull Salzburga,pa ništa...
19risha88 je napisao/la:Ma ti bi sad kao da ispadneš zezator ??? Pa jesi li ti svjestan da s tim parama i mnogo većim od toga barataju klubovi iz okruženja,tipa Dinamo,Partizan... A Sarajevo sa Tanovim ulaganjem opet neće moći da ima parira... Sta ti vrijedi da dominiraš BH livadama a u Europi gdje se igra pravi fudbal ne možeš proći češki,bugarski,slovenski klub??? Ja samo pišem o onome što pojedinci ovdje pokušavaju predstaviti kao istinu,a nema veze s istinom,koja liga prvaka,koja grupna fazaAdiRajvosa je napisao/la:Zamisli kakavu si epohalno okrice ti nama sada napisao. Cuj nece ulagati kao sto ulaze u Kardif, u koji je za dvije godine ulozio preko 150 miliona FUNTI. Zezas nas da nece toliko, cak ni blizu, ulagati u Sarajevo?![]()
![]()
![]()
![]()
hajde ti nas pusti da se pAtimo sa ovo malo novca sto dobijemo od Tana, jbg. sica je to teska za nase uslove. Toliko je to sitno da ce biti haman ko budzeti svih klubova u ligi ZAJEDNO.Pa jedan FENERBAHCE,OLYMPIAKOS,BESIKTAŠ,koji plaćaju igrače godišnjom plaćom pd par miliona ne mogu prismrdit na pravi način ligi prvaka.. a ti se raduješ dominaciji BH ligom u kojoj 3 plate Edina Džeke mogu napravit renesansu u bilo kojem klubu... Vi samo gledate haman do Bosanskog Broda,dalje preko,ne postoji ništa... Dominira neko i Bjeloruskom ligom al koja mu korist,ne znaš ih na karti naći... Pa sjećam se kolika se frka desila oko Red Bull Salzburga,pa ništa...