Keno gledao sam utakmicu na tv.tu je bila i ruka vaseg igraca na ruci od ovog iz Mladosti i mislim da je bas vaseg lopta pogodila u ruku al to je kako sam ja vidioKenoRob je napisao/la:Kod 0-0 i kad je Celik puno bolje stajao na terenu, nije svirana cista ruka igraca Mladosti i penal za Celik. Znam da bi ovde cvilili svi navijaci top 4 ekipe a kod nas samo jedan momak spomenuo i to na nasoj temi. Nek ostane zabiljezeno ovde samo nek se znam...sudija je bio blizu i vidio je sve...nije smio svirati zbog desavanja u zadnje vrijeme kao sto i onaj u Mostaru vjerovatno.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Kakve sudije i klinac. Mladost nas rasula kao rižu i ćao. Idemo na Grbavicu po 3 boda

- prisonbreak
- Kontakt:
Ti si najgluplji momak na forumu.sviunapad1010 je napisao/la:Gurao vas je prosle godine savez. Ne moze svake godine ybg providno je. A i prave terene u Sarajevu tako da u teskoj ste situaciji ove godine.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nije laž da su Bogičević i Zakarić, nezadovoljni rezultatom i suđenjem, poslije sukoba sa zaštitarima uzvikivali "Pezeri, pezeri!"?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ti si najpametnijiprisonbreak je napisao/la:Ti si najgluplji momak na forumu.sviunapad1010 je napisao/la:Gurao vas je prosle godine savez. Ne moze svake godine ybg providno je. A i prave terene u Sarajevu tako da u teskoj ste situaciji ove godine.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- hskzmostar
- Kontakt:
Ipak dva,pogledao snimku Zec sa 15ak m pravo u Pirica i Vranjes sa 25m takodjer pravo u golmana.hskzmostar je napisao/la:Koliko je Zeljo imao danas udaraca u okvir gola? 1 ili 2 ?
Avdan!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
- Kontakt:
Strucnjaci koliko je bilo posjetitelja/gledalaca na "najvećem" derbiju države BiH?hskzmostar je napisao/la:Ipak dva,pogledao snimku Zec sa 15ak m pravo u Pirica i Vranjes sa 25m takodjer pravo u golmana.hskzmostar je napisao/la:Koliko je Zeljo imao danas udaraca u okvir gola? 1 ili 2 ?
Avdan!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kakva je ono pljačka bila juče, pa ovaj sudija ne bi smio suditi više u PLBIH ... kad na kraju Stevanovicu dade zuti 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jesil vidio... stojkicu nije smio da da crveni... kakvo lose sudenje mujica...DenchiNL je napisao/la:Kakva je ono pljačka bila juče, pa ovaj sudija ne bi smio suditi više u PLBIH ... kad na kraju Stevanovicu dade zuti

45515
Kažu četri ali mislim negdje izmedju osam i devet tisućasviunapad1010 je napisao/la:Strucnjaci koliko je bilo posjetitelja/gledalaca na "najvećem" derbiju države BiH?hskzmostar je napisao/la:Ipak dva,pogledao snimku Zec sa 15ak m pravo u Pirica i Vranjes sa 25m takodjer pravo u golmana.hskzmostar je napisao/la:Koliko je Zeljo imao danas udaraca u okvir gola? 1 ili 2 ?
Avdan!

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Kapiten vam je Bogicevic sa zutim kartonom srusio igraca bez lopte....grbavicka je napisao/la:jesil vidio... stojkicu nije smio da da crveni... kakvo lose sudenje mujica...DenchiNL je napisao/la:Kakva je ono pljačka bila juče, pa ovaj sudija ne bi smio suditi više u PLBIH ... kad na kraju Stevanovicu dade zuti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Barbarossa
- Kontakt:
HŠK Zrinjski ima najširi rostrer u ligi , što je jako bitno kad dođe ovako tijesna završnica prvenstva.
Ne sumnjam da će im to koristiti u mnogome, kao i to što imaju mnogo sportskih prijatelja u vidu FK Sarajevo i NK ŠB.
Zrinjski ima odnos sa pomenutim klubovima kao recimo Juve i Bayern, to dovoljno pokazuju veličinu klubu iz Hercegovine ,pregovaračke sposobnosti njihovih čelnih ljudi , kao i dobre namjere isti.
Ne sumnjam da će im to koristiti u mnogome, kao i to što imaju mnogo sportskih prijatelja u vidu FK Sarajevo i NK ŠB.
Zrinjski ima odnos sa pomenutim klubovima kao recimo Juve i Bayern, to dovoljno pokazuju veličinu klubu iz Hercegovine ,pregovaračke sposobnosti njihovih čelnih ljudi , kao i dobre namjere isti.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
nije bogi kapiten, gledaj bolje...DenchiNL je napisao/la:Kapiten vam je Bogicevic sa zutim kartonom srusio igraca bez lopte....grbavicka je napisao/la:jesil vidio... stojkicu nije smio da da crveni... kakvo lose sudenje mujica...DenchiNL je napisao/la:Kakva je ono pljačka bila juče, pa ovaj sudija ne bi smio suditi više u PLBIH ... kad na kraju Stevanovicu dade zuti

45515
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako debilno padanje hahah, vjerovatno nije svirano jer je tek bio pocetak utakmice.since1948 je napisao/la:
Ovde je bgm neko budala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nesto mi puno tih "nije svirano jer" ove sezone...MortemHz je napisao/la:Kako debilno padanje hahah, vjerovatno nije svirano jer je tek bio pocetak utakmice.since1948 je napisao/la:
Ovde je bgm neko budala
Kao sto sam rekao neki dan,ovo je razlika između vodećeg dvojca i nas
SAMO ŠIROKI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sve, samo pisem ono sto sam primijetio da je mozda moguci razlog.since1948 je napisao/la:Nesto mi puno tih "nije svirano jer" ove sezone...MortemHz je napisao/la:Kako debilno padanje hahah, vjerovatno nije svirano jer je tek bio pocetak utakmice.since1948 je napisao/la:
Ovde je bgm neko budala
Kao sto sam rekao neki dan,ovo je razlika između vodećeg dvojca i nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije ovo penal. Cak nije ni dvojbena situacija.since1948 je napisao/la:
Ovde je bgm neko budala
The Nobles ⚔
Široki i Zrinjski dobar odnos?Barbarossa je napisao/la:HŠK Zrinjski ima najširi rostrer u ligi , što je jako bitno kad dođe ovako tijesna završnica prvenstva.
Samo jedno ime
Đesi Boro,nisam te prepoznoDena94 je napisao/la:Nije ovo penal. Cak nije ni dvojbena situacija.since1948 je napisao/la:
Ovde je bgm neko budala

SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.