ako je suditi po ovome onda počinje 26 februaraapple je napisao/la:Zna li iko kad krece proljetni dio?
http://en.uefa.com/memberassociations/a ... index.html
ako je suditi po ovome onda počinje 26 februaraapple je napisao/la:Zna li iko kad krece proljetni dio?
Stavio sam tu recenicu Milojka u potpis, haha cuj samo 30 000 gledalacaVFCB je napisao/la:a prica se da je dobar igrac, ali sacekajmo jos da ga vidimo na djelu![]()
i evo nesto novo ko nije gledao:
[youtube][/youtube]
koja vremana, kaze komentator "samo nesto vise od 30000 gledalaca"![]()
a velez ko velez, vodimo 2:0 i jos fulimo penal... i na kraju zna se sta slijedi
Kakav se prije fudbal igrao, šteta što to nisam doživio i bio sudionik svega togadrH je napisao/la:Stavio sam tu recenicu Milojka u potpis, haha cuj samo 30 000 gledalacaVFCB je napisao/la:a prica se da je dobar igrac, ali sacekajmo jos da ga vidimo na djelu![]()
i evo nesto novo ko nije gledao:
[youtube][/youtube]
koja vremana, kaze komentator "samo nesto vise od 30000 gledalaca"![]()
a velez ko velez, vodimo 2:0 i jos fulimo penal... i na kraju zna se sta slijediKakva su to vremena bila...
Hoće da se vrati u BiH na pola godine, kao da se odmori malo i tako to. Valjda htio u Želju, a Želji nije potrebanna pola godine, pa valjda hoće u Velež. Super bi vam došao, lakše bi izborili opstanakfrenki je napisao/la:mustuluk
gledam maloprije na tv 1 vijest da vladavic prelazi u velez na pola godine iz privatnih razloga. ne kontam kako to, kako ce rijesit situaciju s zilinom jer ima jos godinu i pol, al ovo je dobra vijest.
Sad ćemo uzeti i Beckhama na posudbu pola godine dok traje pauza u MLSfrenki je napisao/la:mustuluk
gledam maloprije na tv 1 vijest da vladavic prelazi u velez na pola godine iz privatnih razloga. ne kontam kako to, kako ce rijesit situaciju s zilinom jer ima jos godinu i pol, al ovo je dobra vijest.
KenoRob je napisao/la:koliko ima istine da su hasanovic i okic Celikovi? hvala
ok, hvalaoldbridge je napisao/la:KenoRob je napisao/la:koliko ima istine da su hasanovic i okic Celikovi? hvala
Za Ševku ne znam, a Hasanović je 100% naš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.