Milan mora malo vise pokusati igrat', past ce svi s nogu ako budu non stop trcali za Barcinim igracima. Cassano kao da ne postoji...
Puno je "penzionera" u Milanovom dresu trebace im predaha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Probili bi i da su Puyol i Pique, nebitno..samo da mogu igrati...ali fazon je sto ne mozes bez lopte to...pa nisu takli loptu, fakticki ne prelaze centar, sta ce probitBarcelona nema klasicnog stopera, a vi ne napadate, vidjeli smo u prvoj minuti da se to lahko moze probiti
Ma upravo to (prepali), pa svaki duel su izgubili na Barcinoj polovici, to mi ne ide u glavu nikako, isto da ovi imaju duplo vise snage...Bianconeri1988 je napisao/la:Ma pojedini igrači su se prepali, ali Ambrosini, odigrao je na pretek ovakvih utakmica i onako griješi...
Mogao bi Milan uzeti ovo do kraja, šteta što Pato nema bolju podršku.
Ja ne vidim da ovdje ikoga zanima tvoje misljenje... Odleprsaj lagano...Saurman je napisao/la:Milan ništa nije napravio osim gola kojeg su dali na sreću , u drugom vidim potpuni preokret Barcelone.
Zato što je stao?JuveSissoko je napisao/la:Abateova startnost je kao u Fap-a, Messi mu je bio dva metra iza ledja i uspio ga pretrcat
Očigledno tebe zanima.Arogantni je napisao/la:Ja ne vidim da ovdje ikoga zanima tvoje misljenje... Odleprsaj lagano...Saurman je napisao/la:Milan ništa nije napravio osim gola kojeg su dali na sreću , u drugom vidim potpuni preokret Barcelone.
ma vidis da je napacen, previse se brine za "zabare", ne moze odolitArogantni je napisao/la:Ja ne vidim da ovdje ikoga zanima tvoje misljenje... Odleprsaj lagano...Saurman je napisao/la:Milan ništa nije napravio osim gola kojeg su dali na sreću , u drugom vidim potpuni preokret Barcelone.
Mene ne... Ali kad vidim tvoj nick pored posta znam da je neka glupa provokacija i neka djecja tricarija stoga odmah to ne citam...Saurman je napisao/la:Očigledno tebe zanima.Arogantni je napisao/la:Ja ne vidim da ovdje ikoga zanima tvoje misljenje... Odleprsaj lagano...Saurman je napisao/la:Milan ništa nije napravio osim gola kojeg su dali na sreću , u drugom vidim potpuni preokret Barcelone.
RealnoBoateng_27 je napisao/la:Ja sam reko' da će bit 3:1 za Barsu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.