EbemuTeaM87 je napisao/la:Wolfsburg ima 16 udaraca od toga 6 u okvir gola+8 kornera a ne mogu go zabit, pu jebote

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
EbemuTeaM87 je napisao/la:Wolfsburg ima 16 udaraca od toga 6 u okvir gola+8 kornera a ne mogu go zabit, pu jebote
Wolfsburg se preporodio kako je Magaht otisa sa klupe a bili zadnji na tebeli.Kapellen je napisao/la:Ma wolfsburg je ljudi kanta od ekipe ne treba to igrat uopste.
Romeu i Bertrand u prvoj postavi :SHeller je napisao/la:Joj Beniteze **** te usta nesposobna
Nemoj tako govoriti, nisu ekipa za vrha, ali nisu na "kanta" kao sto ti kazes.Kapellen je napisao/la:Ma wolfsburg je ljudi kanta od ekipe ne treba to igrat uopste.
Ma znam druze prosli put sam bas pao,3+ igrao,govorim zbog tog jer je neizvjesna ekipa snjima nikad neznas sta moze bit,nit' sta igrat,ne volim takve ekipe.dr.van nostrand je napisao/la:Nemoj tako govoriti, nisu ekipa za vrha, ali nisu na "kanta" kao sto ti kazes.Kapellen je napisao/la:Ma wolfsburg je ljudi kanta od ekipe ne treba to igrat uopste.
Igraju u napadu dosta dobro, u prosloj ut. dosta sansi, dva puta okvir gola ih sprijecio da dodju do pobjede, sinoc nisu zasluzili poraz bez postignutog gola.
Po tvom rezonu i Roma je "kanta"i slicne ekipe...
Ovo veceras je klasicna-standardna, kakva sve vec ne nesreca.Kapellen je napisao/la:Ma znam druze prosli put sam bas pao,3+ igrao,govorim zbog tog jer je neizvjesna ekipa snjima nikad neznas sta moze bit,nit' sta igrat,ne volim takve ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.