32 - 23.
Cao, cao.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
fudbal se igra od 80-ihSveti je napisao/la:Jah, inace fudbal se igra od 2004-2005![]()
Fc Komplexona-navijacka skupina Gloryhunteri
normalno da nece jer je skill cealing danas toliko visok da ga je smijesno porediti sa tim kvazi fudbalom iz 50-ih i 60-tih + brutalna konkurencijamadridist je napisao/la:Da naravno katastrofa,skill ceilling i tako to.
Zakljucili smo vec da se pravi fudbal poceo igrati od kad LVG napusti kataloniju.
Ponavljam takav nacin razmisljanja ce proizvesti culerdesica koji ce za 50 godina pricati da je ovo sto se danas igra pichkin dim.
Istorija je ispisana i ne moze se mijenjati.
I da ono glavno,ja ne vidjeh krpenjacu nigdje sto onda navodi da neko laze namjerno ili jednostavno je nedovoljno upucen u materiju.
let3 je napisao/la:Otkako smo mlatnuli Triple, odjednom krenu prica o nekakvim kompleksima, Piqueova izjava se secira vec danima (premda covjek apsolutrno nije pomenuo ni Real ni Madrid), evo sad klipovi iz perioda nijemog filma, gdje neki likovi u slowmotionu šutiraju krpenjaču.
šta reci
sjecam se ove tekme, toliko mi je krivo bilo nisam se pojavljivao na forumu sljedecih 53 godine.madridist je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najlakse je gurnut vugla u pijesak i tvrditi da je svijet posto 2004 i da je sve prije bilo krpeno ili kako vec...
Doduse ko zna mozda neki buduci culerdes tamo za 50 godina ustvrdi da je sve sto se desavalo sad u stvari lazno...
Donnie Darko je napisao/la:sjecam se ove tekme, toliko mi je krivo bilo nisam se pojavljivao na forumu sljedecih 53 godine.madridist je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najlakse je gurnut vugla u pijesak i tvrditi da je svijet posto 2004 i da je sve prije bilo krpeno ili kako vec...
Doduse ko zna mozda neki buduci culerdes tamo za 50 godina ustvrdi da je sve sto se desavalo sad u stvari lazno...

Jesil svjestan da porediš dvije u potpunosti neuporedive stvari?madridist je napisao/la: I kad mi neko napise kvazi fudbal iz 60-ih najradje bi se ispalio s planete,to ti severina i slicne topfolk pickematerine su muzika a sve iz 60-ih kvazi ili si samo uskospecijalizirao nogomet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.