Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Isto kao Džeko nakon prve sezone u Engleskoj.Effenberg je napisao/la:Izgleda mi puno vise masivniji spram prosle sezone.
Lijepa teretana!Virtu4l je napisao/la:Isto kao Džeko nakon prve sezone u Engleskoj.Effenberg je napisao/la:Izgleda mi puno vise masivniji spram prosle sezone.
Možda zato što je konkurencija Mumetu i izostankom dotičnog Mume će imati više prostora za igru.Momciluk je napisao/la:Kakve on ima veze sa Muhamedom?
Kako mu je on konkurencija kad igra naprijed, nije nijednom poceo utakmicu na DM. McC i Barry su mu konkurencija.HariTz je napisao/la:Možda zato što je konkurencija Mumetu i izostankom dotičnog Mume će imati više prostora za igru.Momciluk je napisao/la:Kakve on ima veze sa Muhamedom?
McC može igrati naprijed to je tačno.. Ali i onako prebukirana im je sredina i ovo može značiti više prostora za igru. Nisam ja napisao da on ide u prvih 11, ali sigurno mu otvara više opcija i rotacija u timu.Momciluk je napisao/la:Kako mu je on konkurencija kad igra naprijed, nije nijednom poceo utakmicu na DM. McC i Barry su mu konkurencija.
Ne kazem da i Cleverly ne moze igrati DM ali je Mume ispred njega na toj poziciji.
edit jedino da McC gurne naprijed i da stvori Mumetu prostor na Dm al to se nece desit.
Igracina, mudonja, suho zlato...Virtu4l je napisao/la:Majstorčino![]()
Jarane izgleda kao psiho pušten iz ludnice, pravi pogled serijskog ubicesoccerfan je napisao/la:To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega.