NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2012, 17:26

emir_dj je napisao/la:ma stas citat sport to je najlosiji sporski magazin... sve sto pide u njemu zanamo mi na forum...
ma znam al trenutno i mi slabo sta znamo snijeg nas ukopo :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 feb 2012, 13:03

igral se u teslicu danas kako vidim sloboda igra sa slogom takoder u teslicu tako da bi i mi trebali a i nepada vise snijeg :)

Nova sezona nova nafaka

aldeen
Kontakt:

Post Postao/la aldeen » 08 feb 2012, 16:59

zvijezda - modrica 0-1 danas u teslicu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 feb 2012, 17:03

aldeen je napisao/la:zvijezda - modrica 0-1 danas u teslicu
wtf :? :o :o :o :o :o

Nova sezona nova nafaka

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 feb 2012, 17:06

Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.
NO PYRO NO PARTY

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 feb 2012, 17:14

Buu je napisao/la:Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.
ti odma po treneru mozda su igraci krivi :D sad sam se zabrinuo...ovaj poraz je vjerovatno dosao zbog napadaca odnosno zato sto nemamo napadaca.bas me interesuje sastav

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 08 feb 2012, 17:16

hajde netreba odmah paničit.....mozda uopste nije igrala prva postava

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 feb 2012, 17:22

astra1922 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.
ti odma po treneru mozda su igraci krivi :D sad sam se zabrinuo...ovaj poraz je vjerovatno dosao zbog napadaca odnosno zato sto nemamo napadaca.bas me interesuje sastav
Ma do koga će biti, manje više isti vam je igrački kadar kao kad je bio Jovic. Novi trener ako želi da zadrži posao mora se dokazat pa i u prijateljskim utakmicama.
NO PYRO NO PARTY

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 feb 2012, 17:38

mirza_rd je napisao/la:hajde netreba odmah paničit.....mozda uopste nije igrala prva postava
ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Jakovljević, Husić, Mašić, Ristanić, Kanja, Fejzić, Halilović, Pandža. Još su igrali: Djedović, Nezić, Stanić, Jahić, Nuhanović, Susaković, Đelmić, Jukan, Muftić, Fačić, Omić, Delić, Kurbašić. Trener: Zoran Kuntić.

Inače gol za Modriču postigao Milanović

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 feb 2012, 17:47

sony_91 je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:hajde netreba odmah paničit.....mozda uopste nije igrala prva postava
ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Jakovljević, Husić, Mašić, Ristanić, Kanja, Fejzić, Halilović, Pandža. Još su igrali: Djedović, Nezić, Stanić, Jahić, Nuhanović, Susaković, Đelmić, Jukan, Muftić, Fačić, Omić, Delić, Kurbašić. Trener: Zoran Kuntić.

ma kad vidim postavu i nije tako lose.jasno je da je trener htio da vidi ove na probi.kanju fejzica ristanica i pandzu.stim da nije nikako igrao hamza i jedan halilovic onda ovaj rez nije iznenadenje iako im neopravdavam poraz.vidim neki djedovic i ristanic to su novi.soni da nije ovaj ristanic ilija mozda

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 feb 2012, 17:59

astra1922 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:

ma kad vidim postavu i nije tako lose.jasno je da je trener htio da vidi ove na probi.kanju fejzica ristanica i pandzu.stim da nije nikako igrao hamza i jedan halilovic onda ovaj rez nije iznenadenje iako im neopravdavam poraz.vidim neki djedovic i ristanic to su novi.soni da nije ovaj ristanic ilija mozda
Vjerovatno se radi o Iliji, a što se tiče Djedovića ja znam jednog, ali ne vjerujem da se radi o tome. Što se tiče ovih igrača na probi, osim Pandže, ne vidim igrača za prvih 11

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 feb 2012, 18:04

i kanja i fejzic po meni imaju kvalitet ako ne za prvih jedanaest onda sigurno za klupe,mislim da je ovaj djedovic iz brckog

i vidi se da je trener ovu utakmicu iskoristio da se pojedinim igracima zahvali

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 08 feb 2012, 18:06

BANJA VRUĆICA - Slobodan Milanović, igrač Zvijezde iz Gradačca, koji će narednih šest mjeseci kao posuđen igrač nositi dres Modriča Maxime, presudio je "bivšem" klubu u prijateljskom meču ova dva tima.

Do pobjedonosnog gola ekipa Danimira Milkanovića stigla je u 21. minutu. Novajlija Stefan Njegić, nakon solo prodora po desnoj strani, odlučio se na udarac sa ivice šesnaesterca, ali je Nikola Kovačević odličnom odbranom spasio gol Zvijezde. Lopta je zatim stigla do Jovana Filipovića, uslijedila je asistencija za Milanovića, koji pogađa mrežu tima iz Gradačca za, ispostaviće se, konačnih 1:0.

U nastavku susreta vodila se velika borba na sredini terena, ali ni jedna ekipa nije uspjela da stvori stopostotnu priliku. U par navrata Zvijezda je pokušavala udarcima iz daljine da zaprijeti golu Milanu Nikića, ali bezuspješno. Sa druge strane Modričani su znalački držali loptu daleko od svog gola i pokušavali da dođu i do drugog pogotka, ali je na kraju ostalo zasluženih 1:0.

- Iako rezultat nije bio u prvom planu, drago mi je zbog pobjede. Uvijek je lijepo pobjeđivati, naročito kada je rival iz višeg ranga takmičenja, nebitno što se radi o prijateljskoj utakmici. Ova utakmica poslužila mi je da vidim gdje se nalazimo nakon perioda teških priprema na sticanju fizičke spreme. Mogu da budem zadovoljan zalaganjem igrača, trudom i trčanjem, ali naravno da uvijek može bolje - rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Danimir Milkanović.

Naredni pripremni meč Modričani igraju u subotu u Orašju, a rival je šamački Borac.

MODRIČA MAXIMA - ZVIJEZDA GRADAČAC 1:0 (1:0)

Strijelac: Milanović u 21. minutu (Modriča Maxima).
Igralište: u Banji Vrućici.
Gledalaca: oko 50.
Sudija: Marko Maksimović (Modriča).
Pomoćnici: Dragan Stojanović (Modriča) i Dario Antić (Dugo Polje).

MODRIČA MAXIMA: Nikić, Jolović, Alić, Galešić, Asevedo, Komlenović, Ilić, Đ. Savić, Milanović, Filipović, Njegić. Još su igrali: Petrović, Prodanović, Milaković, Radić, Magazin, Ponjević, Prljeta, N. Savić. Trener: Danimir Milkanović.

ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Jakovljević, Husić, Mašić, Ristanić, Konja, Fejzić, Halilović, Pandža. Još su igrali: Djedović, Nezić, Stanić, Jahić, Nuhanović, Susaković, Đelmić, Jukan, Muftić, Fačić, Omić, Delić, Kurbašić. Trener: Zoran Kuntić.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 08 feb 2012, 18:16

Nas Modriča dobije...j.... ti fudbal, e moj Alahu...izgleda da samo moremo pobijedit sela oko nas ko Slatinu, Miloševac, Mahalu....možda ćemo i mi ganjat sudiju ko Omladinac Tabaka... a smijali smo im se jesenas.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 feb 2012, 18:21

Zmajjj je napisao/la:Nas Modriča dobije...j.... ti fudbal, e moj Alahu...izgleda da samo moremo pobijedit sela oko nas ko Slatinu, Miloševac, Mahalu....možda ćemo i mi ganjat sudiju ko Omladinac Tabaka... a smijali smo im se jesenas.
Nemoj previse gledat u taj poraz. Bolje nek gube na pripremama nego u prvenstvu. Djes bolje mjesto da gubis i da vidis sta ti fali nego na pripremama.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 08 feb 2012, 18:23

Ja stalno govorim da nam treba jedan kvalitetan spic, a ovdje se neki zavaravaju sa nekakvim Kanjama,Fejzicima,
Susakovicima,Stanicima, Djedovicima,Ristanicima,... osim Pandze od ovih sto su na probi niko nije vrijedan spomena.Nama treba uz Pandzu jedan kvalitetan provjeren spic, a uprava ako misli da ce nesto ustedjeti dovodjenejm 2-3 polovna igraca koja ce sjediti na klupi grdno se vara jer oni su zajedno sigurno skuplji od nekog provjerenog igraca.Ovaj rezultat protiv Modrice ne mora da znaci puno, ali ipak izgubiti od drugoligasa ipak je zabrinjavajuce, pa makar to bila i prijateljska utakmica.
Vidim u sastavu nema Grbovica, mislim da bi on mogao zaigrati tek krajem sezone.Ako ostane Pandza onda cemo imati samo jednog pravog spica, jer Mesi to sigurno nije, on je vise poluspic.
TREBA POD HITNO DOVESTI KVALITETNOG SPICA!

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 08 feb 2012, 18:37

AÐ_Official je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Nas Modriča dobije...j.... ti fudbal, e moj Alahu...izgleda da samo moremo pobijedit sela oko nas ko Slatinu, Miloševac, Mahalu....možda ćemo i mi ganjat sudiju ko Omladinac Tabaka... a smijali smo im se jesenas.
Nemoj previse gledat u taj poraz. Bolje nek gube na pripremama nego u prvenstvu. Djes bolje mjesto da gubis i da vidis sta ti fali nego na pripremama.
Šamac ti je trebo doć kao trening da pobijediš sa četiri pet golova (a mi ga jedva pobijedimo) jer oni igraju sa selima u drugoj ligi RS a Modriču moraš pobijedit da se zna ko je premijerligaš. Nas pobijedi ko god hoće. Gledajte SLOBODU raspada se nemaju para al pobijede Slogu iz Doboja (prvak RS) samo da se zna ko igra premijer ligu. Loše loše loše..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 08 feb 2012, 19:07

Ovdje ako neko nesto napise, kako bi se mozda neke stvari promjenile na bolje automatski je od pojedinih forumasa proglasen izdajicom,neprijateljem, "pljuvatorom kluba".U svakom slucaju treba nam u svakoj liniji po jedan KVALITETAN IGRAC a ne igraci sa probe.Jer strah me je za nas status u ligi jer poznato je kakvo suđenje imamo, pa ako mi jos nemamo kvalietetnu ekipu, onda smo u velikim problemima.Prve dvije utakmice govore nam da bi mogli imati velikih problema u u drugom dijelu sezone ako nista ne poduzmemo.Realno Borac smo trebali pobjediti sa 5-6 golova razlike, Modricu takodje pobjediti, a vidimo i sam da nismo u stanju ni sa njima igrati a kamoli sa premijerligasima.Nemojmo se zavaravati da imao u sljedecoj polusezoni laksi raspored jer nam u Gradacac dolaze ekipe kao sto su Zeljo, Sarajevo,Zrinjski,Celik,Velez,za nas uvijek neugodna Sloboda,... tako da ne mozemo ni protiv jedne od nabrojanih ekipa reci da imamo zagarantovane bodove kuci.Nadam se da ce ove dvije utakmice sa nizeligasima otvoriti oci upravi i da ce dovesti adekvatna pojacanja prije svega na pozicijama NAPADACA, KREATORA IGRE I STOPERA.
Kakvi igraci sa probe ne mojte biti u zabludi,...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 feb 2012, 19:38

Bosanski zmaj je napisao/la:Ovdje ako neko nesto napise, kako bi se mozda neke stvari promjenile na bolje automatski je od pojedinih forumasa proglasen izdajicom,neprijateljem, "pljuvatorom kluba".U svakom slucaju treba nam u svakoj liniji po jedan KVALITETAN IGRAC a ne igraci sa probe.Jer strah me je za nas status u ligi jer poznato je kakvo suđenje imamo, pa ako mi jos nemamo kvalietetnu ekipu, onda smo u velikim problemima.Prve dvije utakmice govore nam da bi mogli imati velikih problema u u drugom dijelu sezone ako nista ne poduzmemo.Realno Borac smo trebali pobjediti sa 5-6 golova razlike, Modricu takodje pobjediti, a vidimo i sam da nismo u stanju ni sa njima igrati a kamoli sa premijerligasima.Nemojmo se zavaravati da imao u sljedecoj polusezoni laksi raspored jer nam u Gradacac dolaze ekipe kao sto su Zeljo, Sarajevo,Zrinjski,Celik,Velez,za nas uvijek neugodna Sloboda,... tako da ne mozemo ni protiv jedne od nabrojanih ekipa reci da imamo zagarantovane bodove kuci.Nadam se da ce ove dvije utakmice sa nizeligasima otvoriti oci upravi i da ce dovesti adekvatna pojacanja prije svega na pozicijama NAPADACA, KREATORA IGRE I STOPERA.
Kakvi igraci sa probe ne mojte biti u zabludi,...
Nisi izdajica ali ti ne pratiš ništa što se unazad napisalo niti šta se radi oko kluba. Vrati se unazad i pročitaj nešto realno eno npr. šta je Fatko napisao. Bitno je da se radi da naš klub prvo ima sve uvjete za naše fudbalere i da je to sve u europskim standardima, a poslije toga dolazi ono zbog čega ćemo se pravo radovati. Ja se doduše i sada radujem kada vidim šta se postiže.
Dragon Town

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 08 feb 2012, 20:11

izgubili od modrice pa ko da je kraj svijeta.... sami govorite da ne rade nista sa loptom nit se uigravaju samo trce... a dosad smo pobjedjivali u prijateljskim pa nismo nista sa tim dobili.... bolje da se sada pokazu svi nedostaci i greske nego u prvesntvu, a ovo ce im i doc kao dobra pouka da nikog ne podcenjuju....

sta bi sa tim stvarima iz svice hoce bit slika, neko je obeco da ce slikat unutrasnost pa jos nista

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.