ma znam al trenutno i mi slabo sta znamo snijeg nas ukopoemir_dj je napisao/la:ma stas citat sport to je najlosiji sporski magazin... sve sto pide u njemu zanamo mi na forum...

ma znam al trenutno i mi slabo sta znamo snijeg nas ukopoemir_dj je napisao/la:ma stas citat sport to je najlosiji sporski magazin... sve sto pide u njemu zanamo mi na forum...
wtfaldeen je napisao/la:zvijezda - modrica 0-1 danas u teslicu
ti odma po treneru mozda su igraci kriviBuu je napisao/la:Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.
Ma do koga će biti, manje više isti vam je igrački kadar kao kad je bio Jovic. Novi trener ako želi da zadrži posao mora se dokazat pa i u prijateljskim utakmicama.astra1922 je napisao/la:ti odma po treneru mozda su igraci kriviBuu je napisao/la:Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.sad sam se zabrinuo...ovaj poraz je vjerovatno dosao zbog napadaca odnosno zato sto nemamo napadaca.bas me interesuje sastav
ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Jakovljević, Husić, Mašić, Ristanić, Kanja, Fejzić, Halilović, Pandža. Još su igrali: Djedović, Nezić, Stanić, Jahić, Nuhanović, Susaković, Đelmić, Jukan, Muftić, Fačić, Omić, Delić, Kurbašić. Trener: Zoran Kuntić.mirza_rd je napisao/la:hajde netreba odmah paničit.....mozda uopste nije igrala prva postava
ma kad vidim postavu i nije tako lose.jasno je da je trener htio da vidi ove na probi.kanju fejzica ristanica i pandzu.stim da nije nikako igrao hamza i jedan halilovic onda ovaj rez nije iznenadenje iako im neopravdavam poraz.vidim neki djedovic i ristanic to su novi.soni da nije ovaj ristanic ilija mozdasony_91 je napisao/la:ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Jakovljević, Husić, Mašić, Ristanić, Kanja, Fejzić, Halilović, Pandža. Još su igrali: Djedović, Nezić, Stanić, Jahić, Nuhanović, Susaković, Đelmić, Jukan, Muftić, Fačić, Omić, Delić, Kurbašić. Trener: Zoran Kuntić.mirza_rd je napisao/la:hajde netreba odmah paničit.....mozda uopste nije igrala prva postava
Inače gol za Modriču postigao Milanović
Vjerovatno se radi o Iliji, a što se tiče Djedovića ja znam jednog, ali ne vjerujem da se radi o tome. Što se tiče ovih igrača na probi, osim Pandže, ne vidim igrača za prvih 11astra1922 je napisao/la:ma kad vidim postavu i nije tako lose.jasno je da je trener htio da vidi ove na probi.kanju fejzica ristanica i pandzu.stim da nije nikako igrao hamza i jedan halilovic onda ovaj rez nije iznenadenje iako im neopravdavam poraz.vidim neki djedovic i ristanic to su novi.soni da nije ovaj ristanic ilija mozdasony_91 je napisao/la:ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Jakovljević, Husić, Mašić, Ristanić, Kanja, Fejzić, Halilović, Pandža. Još su igrali: Djedović, Nezić, Stanić, Jahić, Nuhanović, Susaković, Đelmić, Jukan, Muftić, Fačić, Omić, Delić, Kurbašić. Trener: Zoran Kuntić.mirza_rd je napisao/la:hajde netreba odmah paničit.....mozda uopste nije igrala prva postava
Inače gol za Modriču postigao Milanović
Nemoj previse gledat u taj poraz. Bolje nek gube na pripremama nego u prvenstvu. Djes bolje mjesto da gubis i da vidis sta ti fali nego na pripremama.Zmajjj je napisao/la:Nas Modriča dobije...j.... ti fudbal, e moj Alahu...izgleda da samo moremo pobijedit sela oko nas ko Slatinu, Miloševac, Mahalu....možda ćemo i mi ganjat sudiju ko Omladinac Tabaka... a smijali smo im se jesenas.
Šamac ti je trebo doć kao trening da pobijediš sa četiri pet golova (a mi ga jedva pobijedimo) jer oni igraju sa selima u drugoj ligi RS a Modriču moraš pobijedit da se zna ko je premijerligaš. Nas pobijedi ko god hoće. Gledajte SLOBODU raspada se nemaju para al pobijede Slogu iz Doboja (prvak RS) samo da se zna ko igra premijer ligu. Loše loše loše..AÐ_Official je napisao/la:Nemoj previse gledat u taj poraz. Bolje nek gube na pripremama nego u prvenstvu. Djes bolje mjesto da gubis i da vidis sta ti fali nego na pripremama.Zmajjj je napisao/la:Nas Modriča dobije...j.... ti fudbal, e moj Alahu...izgleda da samo moremo pobijedit sela oko nas ko Slatinu, Miloševac, Mahalu....možda ćemo i mi ganjat sudiju ko Omladinac Tabaka... a smijali smo im se jesenas.
Nisi izdajica ali ti ne pratiš ništa što se unazad napisalo niti šta se radi oko kluba. Vrati se unazad i pročitaj nešto realno eno npr. šta je Fatko napisao. Bitno je da se radi da naš klub prvo ima sve uvjete za naše fudbalere i da je to sve u europskim standardima, a poslije toga dolazi ono zbog čega ćemo se pravo radovati. Ja se doduše i sada radujem kada vidim šta se postiže.Bosanski zmaj je napisao/la:Ovdje ako neko nesto napise, kako bi se mozda neke stvari promjenile na bolje automatski je od pojedinih forumasa proglasen izdajicom,neprijateljem, "pljuvatorom kluba".U svakom slucaju treba nam u svakoj liniji po jedan KVALITETAN IGRAC a ne igraci sa probe.Jer strah me je za nas status u ligi jer poznato je kakvo suđenje imamo, pa ako mi jos nemamo kvalietetnu ekipu, onda smo u velikim problemima.Prve dvije utakmice govore nam da bi mogli imati velikih problema u u drugom dijelu sezone ako nista ne poduzmemo.Realno Borac smo trebali pobjediti sa 5-6 golova razlike, Modricu takodje pobjediti, a vidimo i sam da nismo u stanju ni sa njima igrati a kamoli sa premijerligasima.Nemojmo se zavaravati da imao u sljedecoj polusezoni laksi raspored jer nam u Gradacac dolaze ekipe kao sto su Zeljo, Sarajevo,Zrinjski,Celik,Velez,za nas uvijek neugodna Sloboda,... tako da ne mozemo ni protiv jedne od nabrojanih ekipa reci da imamo zagarantovane bodove kuci.Nadam se da ce ove dvije utakmice sa nizeligasima otvoriti oci upravi i da ce dovesti adekvatna pojacanja prije svega na pozicijama NAPADACA, KREATORA IGRE I STOPERA.
Kakvi igraci sa probe ne mojte biti u zabludi,...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.