Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Frajer je samo fizicki prisutan na ovom EB.
Kad smo ga čuvali za qrac , da je Laza igrao na njemu odbranu kao u zadnja 2 meča , duplo manje bi zabio .invincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:34Znaci italija i spanija nisu bazen pogodili protiv gruzije, grcke i medjusobno..al su nama zato bacali ves masine kroz kos.
Fontekio u 5 utakmica 42 poena, nama 39
Kaunas je napisao/la: ↑28 avg 2025, 16:01Prije ce oni bit prvi nego mi izaci iz grupe.Ghuraba je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:53Ovdje je i kos razlika bitna, ako se bude pravio trougao izmedju Gruzije, Spanije i nas. Mozda je i bolje da ih sad razbiju Gruzijci, jer bi tako Spanci mogli biti donji. Sve su to sad samo spekulacije i ne treba ih praviti u ovako ranom periodu.
Btw, maksuz selam za Kaunasa, koji rece da su Spanci uvijek Spanci i da ce hladno biti prvi u grupi.![]()
Svakakvih strucnjaka se pojavilo na ovom dijelu foruma zadnjih dana, ali mislim da je ovaj nenadmasan. Znanje mu na usi izlazi.
ne odmara, ali je Loyd umjesto 25 koji mu je prosjek, zabio 7QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:30pa odmara li poljska igrace jesu li svjesni svoje pozicije ili im igraju najbolji?
To su dani kada su se desili Musa i Xavier. Jel vec prije toga bila izjava kako je Nurkic totalno nespreman.
ma mi idemo na Poljsku, nista se nije promijenilo njihovim porazom