To je ono o čemu ja pišem stalno. To je razlog zašto imam toliko povjerenje u Maldinija.Juventinisimo je napisao/la: ↑17 avg 2022, 04:52Napoli vec godinama dovodi ciljana pojacanja, igrace za koje misle da ce uklopiti u tim.
Giuntoli radi odlican posao...Maldini je isto tako poceo praviti tim i dovoditi igrace...ljudi sa jasnom vizijom..
Naravno, i pare tu igraju veliku stvar..
Mi smo ga htjeli dovesti nakon Paraticija..njegov odnos sa Laurentisom i nije ponajbolji..a svi znamo kako fercera relacija Juve-Napoli..![]()
Ja bi ga licno volio vidjeti u Juventusu, ugovor mu istice 2024.
Lik doveo Carpi u serie A iz serie C za 3 godine...poslije njega su se drzali u serie B par godina i otisli u helac..cini mi se da su bankrotirali i sada su u serie D...
Dzaba tebi neki odlican igrac koji se ne moze uklopiti u tim...mi svi sa foruma, koliko god znamo, ipak smo tu tanki...ljudi analiziraju jako precizno koga dovesti..
Barem se vi Milanisti sjecate kako ste prije nekoliko godina spucali milione u prazno...a i mi sa ovim free igracima...da se razumijemo, svi ti igraci su dobri, ali se ne uklapaju u sistem...dzaba sve..
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ndombele u Napoliju takodjer, jeste propao, ali ko zna mozda mu serie a bude legla
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Roma and Nicolò Zaniolo have made the decision to reject all offers this summer and discuss a new contract from September
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NicoloFagioli
povrijedit ce se on u slij 2 tekme
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Vidim da si novi na forumu.
Dobrodošao

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zaniolo je igračina,tu prica prestaje,moja neprezaljena zelja je da ga vidim u Juventusu,jos je i nas navijac.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Gefufna Reborn part 52412412

Khvicha ce za 12 mjeseci kostati 100miliona.
Vidio sam ga prvi put protiv Spanije , bas wonderkid.Odavno igraca sa onako brzom promjenom pravca a sa full speedom nisam vidio.Ostali ability sjajan.Sut i osjecaj za prostor , sjajni.
Zvjezda u najavi.
Kao sto neko napisa da je Latinos vec sad bi igrao u top5 klubova Evrope.
Vidio sam ga prvi put protiv Spanije , bas wonderkid.Odavno igraca sa onako brzom promjenom pravca a sa full speedom nisam vidio.Ostali ability sjajan.Sut i osjecaj za prostor , sjajni.
Zvjezda u najavi.
Kao sto neko napisa da je Latinos vec sad bi igrao u top5 klubova Evrope.
- muha milanez
- Kontakt:

Dovedoše i Simeonea, fino pojačanje u napadu. U odnosu na panja Petagnu neuporedivo bolje pojačanje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- muha milanez
- Kontakt:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jesmo uskukali kako se Napoli raspade a ljudi ce biti jaci nego lani
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Što mislite vi koji ga stalno pratite, kakav će Malinovskyi biti u Premiershipu?
precijenjen do bola
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- muha milanez
- Kontakt:
Gdje ide Malinovski? Ima ljevicu ubitačnu, generalno šutevi sa distance specijalnost Ukrajinca.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:13Što mislite vi koji ga stalno pratite, kakav će Malinovskyi biti u Premiershipu?
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
U Tottenham čini semuha milanez je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:28Gdje ide Malinovski? Ima ljevicu ubitačnu, generalno šutevi sa distance specijalnost Ukrajinca.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:13Što mislite vi koji ga stalno pratite, kakav će Malinovskyi biti u Premiershipu?
A gdje ce nego kod konteamuha milanez je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:28Gdje ide Malinovski? Ima ljevicu ubitačnu, generalno šutevi sa distance specijalnost Ukrajinca.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:13Što mislite vi koji ga stalno pratite, kakav će Malinovskyi biti u Premiershipu?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.