hahamostarac1420 je napisao/la:masta radi svastaaabrato brato je napisao/la:Admir Vladavić za 0-1 za 0-2 i kraj ..!
Hawking je napisao/la:Radi takvih ko ti se nakon Željine loše utakmice dva sata ne može doći na red od botova i provokatora. Pusti druge timove i pozabavi se svojim, i ti i svi ostali!babilonTM je napisao/la:Vladavic 0:3
VI STE ODRON !
Je*em te vidovitaBliss je napisao/la:Nista se vi nebrinite sad ce penali za komsinice, crveni poneki za Olimpik i tako to...
Nisam ja vidovit nego se drzim one stare - POVIJEST/HISTORIJA/ISTORIJA SE PONAVLJARa`81 je napisao/la:Je*em te vidovitaBliss je napisao/la:Nista se vi nebrinite sad ce penali za komsinice, crveni poneki za Olimpik i tako to...![]()
Evo minut poslje Subasic iz Olimpika "zaradjuje" CRVENI karton.MostaracVelezovac je napisao/la:Covjece, kako vas samo nije stid.
Gosti vode 0:3 a onda zadrzani igraci na poluvremenu - poluvreme pocinje kasnije. Onda iz penala prvi gol. Penal se Olimpiku ne sudi kad treba. Onda iz guzve drugi.
Pa kako vas nije stid?
zbog navijača Zrinjskog, tako sam pročiato na ovome prenosu tekme..delko je napisao/la:stvarno pretjeruju, a zasto je kasnilo poluvrijeme ?
Dogovarala se prodaja sa sudijama.delko je napisao/la:stvarno pretjeruju, a zasto je kasnilo poluvrijeme ?
meni se cini da je sada 2:4MostaracVelezovac je napisao/la:Dogovarala se prodaja sa sudijama.delko je napisao/la:stvarno pretjeruju, a zasto je kasnilo poluvrijeme ?
Olimpik je nenadano poveo 0:3 i to se mora ispraviti.
Penal dosudjen Zrinjskom (nepostojeci) - to je 1:3.
Penal nije dosudjen Olimpiku a trebao biti.
Sjecana igra Olimpika i Zrinjski to iskoristava za 2:3 u guzvi.
Sada crveni karton Olimpiku.
Sad ce tu biti jos jedan crveni karton, penal ili gol iz ofsajda. Na poluvremenu su shutori donijeli odluku da Olimpik nesmije odnijeti bodove iz Mostara.
KAKO IH SAMO NIJE STID?
PA KAKO IH SAMO NIJE STID?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.