FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jbmti ti Allaha i Ibrahimovica.
Apach_ je napisao/la:Jbmti ti Allaha i Ibrahimovica.
Dozivotni ti treba dati.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Seljacino,nauci se kulturi pa se javi,psujes Boga,dabogda ti zabranili pristup forumuApach_ je napisao/la:Jbmti ti Allaha i Ibrahimovica.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
And the Oscar goes to.....
Busquets
ma ovo je sramota, dobar tim, sve ok, al stvarno nema više smisla koliko se ova barsa gura od strane sudija u LP, i to naročito u polufinlu
Busquets
ma ovo je sramota, dobar tim, sve ok, al stvarno nema više smisla koliko se ova barsa gura od strane sudija u LP, i to naročito u polufinlu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:And the Oscar goes to.....
Busquets
Daj molim te, pa tebi je onda normlano da se dijele samari ovako bez potrebe, jel??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma koji šamar, pa gluma i to preloša
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma ima drugo poluvrijeme, ne brinite se uci ce djoker s klupe franz deblekere i zabiti hat-trick
Pazza Inter amala!!
[quote="Apach_"]Jbmti ti Allaha i Ibrahimovica.[/quot
BAN OVOM KRETENU !!!!!!!!!!!!

BAN OVOM KRETENU !!!!!!!!!!!!

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Malo,premalo od ekipe koja se bori za finale LP.Jednostavno ne mogu da ozbiljnije zaprete Juliu.Jedino onaj sut Messia u sami ugao,odlican pokusaj.Mora ce obo da ide mnogo brze u drugom delu.Kakvo je ono primanje Ibre.
Cista situacija za primanje na prsa i sut ka golu on prima rukom kao pocetnik.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- majestic24
- Kontakt:
Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- juzni vjetar!
- Kontakt:
a u pm i ibrahimovic
ide mi na **** opasno ai ako mi je uz reyesa nadrazi igrac pocinje me nervirati
valjda ce barca u drugom probiti ovaj autobus ili tenk ili bunker kako se zove vec moze nazvati pickasta igra intera
a zuti je dakle crveni 

Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 28 apr 2010, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ma dajte molim vas ovo najjači klub svijeta. Pa ne može se gledati kako suci guraju Barcu u finale i onda kad neko kaže da su najjači.
A pogotovo lani, kažu osvojili 6 trofeja, pa da ih nije sudac protiv Chelsea poguro ne bi 3 osvojili. Toliko
A pogotovo lani, kažu osvojili 6 trofeja, pa da ih nije sudac protiv Chelsea poguro ne bi 3 osvojili. Toliko
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Nije bio direktni crveni za Mottu vec drugi žuti (prije toga je imao žuti)...a i jeste žuti jer ga je udario po licu....druga je stvar što je Busquets debil (koji i meni prvom redovno ide na živce i loš glumac ali ono je jeste bila za žutog)majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
jbg postoje pravila igre.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 28 apr 2010, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Jao onog sudije pa nije vam svirao brat bratu jedno 5 "penala" to je tako nekulturno da sam morao djecu u drugu sobu odvesti
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Hrabro do kraja pa sta bude, mada Barca je skroz malo pokazala, moze i mora puno bolje od ovoga jedna sansa Messija i slobodni Ibre za poluvrijeme malo Bgmi malo i jos igrac vise premaloooo
Za zivot cijeli!
nije za crveni jest za zutimajestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Keita van,Busquets van unutra Maxvel i Henry ako hocete nesto da napravite. eto'o na 15 metara od gola. ovaj podatak dovoljno govori.
prvo poluvrijeme kao sto sam ocekivao stm da sam mislio veci nalet barce, medjutim vidi se ta taktika mourinha gdje se ne moze prici golu... sad ih smoriti brzim pasovima jer ih je manje sutati iz svih pozicija, krenuti na sve ili nista, nema se sta vise cekat... a vi o ibri sto stalno pricate, jest grijesi covjek al vidite da ne moze ni mesii koji se danas vodi kao najbolji igrac svijeta, da prdne kad sa ledja oni ko mutanti... ja opet moram pedra pohvaliti iako ni on nije puno pokazao, al kako momak izgara za sveti dres moze biti uzor svakome igracu...
idemo u drugom poluvremenu na sve ili nista, cak mislim da i ne prijeti nam da primimo go ako se otvorimo jer ona stoka talijanska i nema zelje da dodju do naseg gola...go go go Barca
idemo u drugom poluvremenu na sve ili nista, cak mislim da i ne prijeti nam da primimo go ako se otvorimo jer ona stoka talijanska i nema zelje da dodju do naseg gola...go go go Barca
Ja ne znam ili ja nisam video ili nisu prikazali ali meni se po De Belkerovim pokretima ucinilo da je on dao direktan crveni.Kazem mozda ja nisam video ali ako je za ono dao direktan onda je stvarno pogresio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
drugi zuti, crveni, ne vidim problem tu. udarac je bio namjeran. znaci ruka je dlanom okrenuta prema licu busketsa, i vidi se da nije bilo slucajno.majestic24 je napisao/la:Da moze,svirao bi penal na centru igralista. Ono ako je za crveni karton,ja sam onda avion.
budimo realni pored ovakvih bunkera nijedna ekipa na svijetu ne bi mogla dati gol, pa ni barca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.