Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Odličan sastav s obzirom na povrede...Samo ne znam što će Ramsey na klupi kada počinje sa punim treninzima u ponedjeljak.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 18 okt 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Daily Cannon retweeted
Sam @samuelJayC · 1m 1 minute ago
Not in #AFC squad today: Ospina, Debuchy, Chambers, Koscielny, Hayden, Diaby, Podolski, Gnabry, Özil, Walcott, Sanogo & Giroud. #hcafc

Sam @samuelJayC · 1m 1 minute ago
Not in #AFC squad today: Ospina, Debuchy, Chambers, Koscielny, Hayden, Diaby, Podolski, Gnabry, Özil, Walcott, Sanogo & Giroud. #hcafc

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nemamo zdravih ni da klupu popuneanell je napisao/la:Odličan sastav sobzirom na povrede...Samo ne znam što će Ramsey na klupi kada počinje sa punim treninzima u ponedjeljak.

Kako god, zapeti i dobiti. Pregurali smo ovaj nezgodan pocetak sezone, u narednom periodu imamo dobar raspored i treba uhvatiti dobru formu i rezultate.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Samo ne znam što nema Ospine, Podolskog i Diabya (hoće li taj čovjek ikad biti spreman da odigra makar 30tak minuta)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ospina je povrijedjen ja msm, a Diaby je glavni među rezervamaanell je napisao/la:Samo ne znam što nema Ospine, Podolskog i Diabya (hoće li taj čovjek ikad biti spreman da odigra makar 30tak minuta)

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa kad se on povrijedi u pm? Ko će nam braniti u srijedu? Martinez
?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
sve dobro osim monreala,taj nemože igrati stopera protiv new yorka u prijateljskoj
hayden niti na klupi,nego ovaj neki ajayi
campbell ako danas ne uđe nek se krene pakirati,čim ga je nudio sportingu za carvalha zna se kolko računa na njega,on i podolski sigurno odlaze na zimu 

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 18 okt 2014, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kao i Spahić zbog leđaanell je napisao/la:@Podolski10 is not in today's matchday squad because of illness

U ovom Arsenalu je kolektivno prsnulo sve

Oxa klonirali

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jedan za sredine drugi za krila. 
Podolskog su trebali najuriti jos sada...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Podolskog su trebali najuriti jos sada...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Po pobjedu !!!
COYG !!!!!!!!!
COYG !!!!!!!!!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Ozymandias
- Kontakt:
Po pobjedu !!! Evenutalno bod.
Pa ko je ovdje drugi stoper?
Sastav krojile povrede, slabo tu sta Wenger moze. Odigrao sam keca na vas, Hull mi, po dosadasnjem, ne djluje kao ozbiljna ekipa koja moze okrznuti Arsenal danas, a i kvota u premieru bgmi 1.6.

Sastav krojile povrede, slabo tu sta Wenger moze. Odigrao sam keca na vas, Hull mi, po dosadasnjem, ne djluje kao ozbiljna ekipa koja moze okrznuti Arsenal danas, a i kvota u premieru bgmi 1.6.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
titan monrealRooney88 je napisao/la:Pa ko je ovdje drugi stoper?![]()

Nije ni počela utakmica, a Monreal je već kriv za svaki gol koji primimo danas.
Pa dan te yeboHayden was going to start but picked up an injury in training last night. Semi took his place in squad
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Teska vremena dosla.
Preplatis se ne FOX sports i onda ne mozes gledati tekmu Arsenala jer je ne prenose. Tako je to valjda kad je jedan klub osmi a drugi tri mjesta nize.
Preplatis se ne FOX sports i onda ne mozes gledati tekmu Arsenala jer je ne prenose. Tako je to valjda kad je jedan klub osmi a drugi tri mjesta nize.
SamoZeljo je napisao/la:Teska vremena dosla.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.