Lillard je napisao/la:A aj sad ozbiljno.
BBC nema smisla, ne vidim ništa kod njih da bi značilo da moraju igrat u prvoj postavi. Morata možda nije klasa Benzeme, ali definitivno više radi za momčad. Da sam Zidane, protiv Borussije bi stavio Asensia/Vasqueza i Moratu u napad. Jer samo s radnicima možeš parirat njima. Sa BBCem koji se gotovo nikako ili jedva vraća u obranu će to bit drama loše.
Ali i večeras je bilo. Da, puno udaraca, neke šanse, ali više radi nesposobnosti Las Palmasa, a ne neke produktivnosti napada Madrida. Imam osjećaj da je Modrić bukvalno čitav vezni red. Čast Kroosu, ali djeluje nekako meeeh. Modrić jedini traži i gura one perfektne lopte na krilo di se odmah stvori višak, primjer je zadnji napad di je Isco opalio loptu iznad gola glavom.
Las Palmas je napravio 5-6 faula na utakmici, nije uopće bio opasan napadački, a dali su 2 gola. Radi loše obrane. Šta je sa Pepeom? On mora igrat jer je najbolji stoper u ekipi.
Casemiro će falit protiv jačih ekipa koje više napadaju, ali Zidana bi trebalo zabrinut da mu vezni red i sa kreativcima ne stvara prave šanse. Budimo realno, otpočetka sezone RM dobija na mišiće, a sada dolazi kazna
Prijatn.
Po meni greška.BBC je udarni dio ove ekipe i bice tako makar jos sezonu - dvije.Ronaldo ide ka boljem to je sigurno, fizicki mislim.Vec mnogo više trči i ulazi u šanse.Pitanje je kad ce poceti zabijati.Isto je sa Benzemom.Bale svakako nema neki veci problem, uglavnom se utopio u sivilo ekipe.Neke sitne povrede ali nije to krucijalno za njegove igre.
Previše se rotira.Nema šanse da su igrači umorni već sad.James ne igra haman nikako, SAMO DVIJE JE*ENE TEKME ZAREDOM ima ozbiljniju minutazu i odma danas na klupi da bi se kao cuvao za Dortmund?

Ja sam siguran da ce mu danasnje neigranje više odmoći ako počne protiv Dortmunda...
Mora se naći prvih 11 i da uvijek oni igraju ako su zdravi i u pristojnoj formi.Ne moze se rotirati cijela ekipa samo da bi svi igrali jednako.Ne mogu svi igrati jednako nema šanse.Varane treba da igra samo ako je neko povrijeđen te u par kup utakmica kupa od početka.To je to!!!
Asensio je extra talenat, vec je i zabio nešto, ali on jos najmanje sezonu-dvije mora igrati sa klupe te extra lagane da počinje.
Danilo isto tako treba da igra samo kad Dani povrijedi, eventualno neku domaću protiv 2-3 najlosija tima u ligi da Danija odmoriš.To je maksimalno to.Mora se osjetiti udarnih 11, i mora se znati uloga onih sa klupe.
Ne mozes se na pocetku sezone kad se pravi razlika na tabeli igrati i rotirati igrače kako to Zidan radi sada.