FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ima dosta legendi ali nazalost oni su svi preselili na onaj svijet... ! Ovo sto je ostalo iza njih su "legende" na misice.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini mi se da tek od subote se nasi vracaju sa odmora, tako da od ponedjeljka idu pojacanja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Potvrdjeno je da ce nam sponzor biti Macron.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje?Javster je napisao/la:Potvrdjeno je da ce nam sponzor biti Macron.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ibrakovic za oslobođenje :
Imamo prioritet u dovođenju desnog beka sto je poznato, te napadaca i veznog igraca.Pregovara se sa nekoliko fudbalera i imamo dovoljno vremena jer prelazni rok počinje 14.januara naredne godine.
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
pojacanja,,prva,,,stizu od 7-9 ovog mjeseca,,,dva pojacanja ce biti objavljena,,,o imenima ne mogu pricati,,pozz
Reci nam bar koje pozicije igraju ?farukzidane je napisao/la:pojacanja,,prva,,,stizu od 7-9 ovog mjeseca,,,dva pojacanja ce biti objavljena,,,o imenima ne mogu pricati,,pozz

-
- Kontakt:
Ubrzo ce te i to vidjeti,,strpite se par dana,,,,cobefks je napisao/la:Reci nam bar koje pozicije igraju ?farukzidane je napisao/la:pojacanja,,prva,,,stizu od 7-9 ovog mjeseca,,,dva pojacanja ce biti objavljena,,,o imenima ne mogu pricati,,pozz

mogli smo se strpiti i bez tvojih postova. Kakav je to materet fazon da se uleti, biće, hej...al n emogu reći. Ono, kad se objavi, da kažeš: "šta sam vam ja najavio"? Ne kontam svrhu uopće.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kad možeš objaviti imena, onda tek reci da će biti pojačanja. Ovako je bezveze. Znamo i mi da će bitifarukzidane je napisao/la:Ubrzo ce te i to vidjeti,,strpite se par dana,,,,cobefks je napisao/la:Reci nam bar koje pozicije igraju ?farukzidane je napisao/la:pojacanja,,prva,,,stizu od 7-9 ovog mjeseca,,,dva pojacanja ce biti objavljena,,,o imenima ne mogu pricati,,pozz![]()
![]()
![]()

Bez uvrede

4.10.2009.
- zapadjecudo
- Kontakt:
Ne može objavit' imena kad nema pojma o kome je riječ! 

-
- Kontakt:
objavio sam,,jer znam imena,,,nisam uvrijedjen,,svako ima svoje misljenje
,,,jer nelupam,,ja sam rekao kad ce biti objavljena imena,,jer su transferi dogovoreni,,dva transfera su dogovorena,,preciznije,,7-9,01,,, bice imena objavljena i zvanicno

Drenthe ?farukzidane je napisao/la:objavio sam,,jer znam imena,,,nisam uvrijedjen,,svako ima svoje misljenje![]()
![]()
![]()
![]()
,,,jer nelupam,,ja sam rekao kad ce biti objavljena imena,,jer su transferi dogovoreni,,dva transfera su dogovorena,,preciznije,,7-9,01,,, bice imena objavljena i zvanicno

-
- Kontakt:
jesul bar pojacanja u svakom smislu rijeci ?? ilii tipa kajkut ??farukzidane je napisao/la:objavio sam,,jer znam imena,,,nisam uvrijedjen,,svako ima svoje misljenje![]()
![]()
![]()
![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nidje veze, kad mozes reci sve to, ako vec znas, mozes reci i na kojim pozicijama igraju.farukzidane je napisao/la:objavio sam,,jer znam imena,,,nisam uvrijedjen,,svako ima svoje misljenje![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
rekao sam dovoljno,,,ko je dugo na forumu,,poznaje me i zna imam li informacije tacne ili ne...cobefks je napisao/la:Nidje veze, kad mozes reci sve to, ako vec znas, mozes reci i na kojim pozicijama igraju.farukzidane je napisao/la:objavio sam,,jer znam imena,,,nisam uvrijedjen,,svako ima svoje misljenje![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ni rekao da ti ne vjerujem. Pratio sam tvoje postove, dok si pisao dokle je doslo sa Tanom i ostalo. Ali reci pozicije, ne mijenja nista. Mozes poslati i na PM.farukzidane je napisao/la:rekao sam dovoljno,,,ko je dugo na forumu,,poznaje me i zna imam li informacije tacne ili ne...cobefks je napisao/la:Nidje veze, kad mozes reci sve to, ako vec znas, mozes reci i na kojim pozicijama igraju.farukzidane je napisao/la:objavio sam,,jer znam imena,,,nisam uvrijedjen,,svako ima svoje misljenje![]()
![]()
![]()
![]()

Rukfaš reci brate malo više nemoj da se sad počnu izvlačiti i pozicije i imena,izludićemo za 5 dana 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
VanBasten je napisao/la:mogli smo se strpiti i bez tvojih postova. Kakav je to materet fazon da se uleti, biće, hej...al n emogu reći. Ono, kad se objavi, da kažeš: "šta sam vam ja najavio"? Ne kontam svrhu uopće.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako ne mozes ni pozicije napisati, zasto onda ista pises?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 41 gost.