Dobili. Igralo se brzo i sa dosta šansi. Nisam bio zabrinut za pobjedu jer sam znao da ćemo zabiti kad treba.L-Train je napisao/la:Za mene kao navijaca Reala nimalo,za neutralne vjerovatno da.Kawhi je napisao/la:Bila je baš zanimljiva tekma.L-Train je napisao/la:Bolje da nisam ni gledo,gol Krossa i 3 boda jedino sto se moze kao pozitivno izvuci iz utakmice.Inace ovakva kurcobolja je trebala biti naplacena gubljenjem bodova,Marcelo je fascinirao veceras to je bio neki novi nivo kurcobolje ili mu je jednostavno zao sto su odmor i ljeto prosli za njega pa treba malo doc sebi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Teška tekma bila, Celta se pokazala boljom nego sto se ocekivalo i to je uticalo na samu igru.I bez Isca, CR-a, Pepea i Benza Real opet pokazao da ima jaku klupu.Zamislite tek situaciju kad Morata bude ulazio u 60 a Asensio u 65-70
Ono što definitivno brine je umor Marcela, ili se meni tako učinilo ovu tekmu(prvo kolo nisam gledao cijelu)
Kao da je sezona pri kraju igra.Ili se još nije zagrijao i upalio motore ili još vuče hronični umor od prosle godine, sto je moguce itekako.Treba skontati da on vec haman 2 sezone nema adekvatnu izmjenu na svojoj poziciji.
Marcelo i Carvajal su blago Real Madrida.Vidjeli smo da su u napadu haman svi zamjenjivi, to su takve pozicije gdje mozes tumbati igrače, ali bekovi (i trokut u sredini) su nešto posebno, pogotovo u sistemu igre Reala.S obzirom da je to blago Reala treba ga i zaštititi i koristiti najbolje moguće.Oni moraju biti odmorni i spremni za velike utakmice pred kraj sezone.
Prosle godine su to dobro odradili (hint derbi sa Barcelonom i dva gola koja su isla preko Marcela i Carvajala)

Ono što definitivno brine je umor Marcela, ili se meni tako učinilo ovu tekmu(prvo kolo nisam gledao cijelu)
Kao da je sezona pri kraju igra.Ili se još nije zagrijao i upalio motore ili još vuče hronični umor od prosle godine, sto je moguce itekako.Treba skontati da on vec haman 2 sezone nema adekvatnu izmjenu na svojoj poziciji.
Marcelo i Carvajal su blago Real Madrida.Vidjeli smo da su u napadu haman svi zamjenjivi, to su takve pozicije gdje mozes tumbati igrače, ali bekovi (i trokut u sredini) su nešto posebno, pogotovo u sistemu igre Reala.S obzirom da je to blago Reala treba ga i zaštititi i koristiti najbolje moguće.Oni moraju biti odmorni i spremni za velike utakmice pred kraj sezone.
Prosle godine su to dobro odradili (hint derbi sa Barcelonom i dva gola koja su isla preko Marcela i Carvajala)
Šta je sa Coentraa? Vratio se nakon onog teškog loma noge u Monacu, ali ne znam koliko je spreman jer bi definitivno godilo malo kvalitetne zamjene za Marcela da ovaj odmori...
Ozljeden kao i obicnovedoz je napisao/la:Šta je sa Coentraa? Vratio se nakon onog teškog loma noge u Monacu, ali ne znam koliko je spreman jer bi definitivno godilo malo kvalitetne zamjene za Marcela da ovaj odmori...
Pa oporavlja se od te povrede , trenira svaki dan individualno na Valdebebasu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
MARCA pise da Aubameyang zahtjeva od uprave Dortmunda da ga puste u Real.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ma nema od toga nista. Iako je on meni mnogo drag igrac i vidim ga kao igraca koji bi se ekstra uklopio, problem je sto ima sad tu previse igraca. Ronaldo,Bale,benzema,morata i da dodje aubameyang. Plus su tu i asensio i vaskez. Trenutno stanje je taman da kada su svi oporavljeni udje jedno veliko ime i u drugom poluvremenu, ali kao sto rekoh tesko da real ce dovesti ikoga bez prvo da se ne rijesi jednog igraca.
Ne znam koliko bi imalo smisla i rijesiti se recimo isca kada aubameyang ne igra tu poziciju
Ne znam koliko bi imalo smisla i rijesiti se recimo isca kada aubameyang ne igra tu poziciju
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ovaj prijelazni rok je bio preslika stanja Realovca na forumu

Mi ne trosimo,nismo mi plastičari ko ostali. 

- Nail for Real
- Kontakt:
Rafa Nadal fudbala
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lillard je napisao/la:Majica, really?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
****, logično
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Katastrofa usporedba jedan prop u 28. godini, a drugi najbolji igrac i u 31.Nail for Real je napisao/la:Rafa Nadal fudbala.

- Nail for Real
- Kontakt:
Mislio sam na disciplinu i pozrtvovanost, tipa Kobe Bryant
.

Haman se on bas nafuro da igra do 40e,ja mislio zajebavo se.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kazna naredna 2 prelazna roka 
Mozda i bolje da mlade razvijemo
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk

Mozda i bolje da mlade razvijemo

Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.