Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Fuenlabrada-Estudiantes / Fuenlabrada over 79.5 1.85
Canarias-Joventut / Canarias over 80.5 1.85
Obradoiro-Valencia / Valencia over 79.5 1.85
6.33
Fuenlabrada-Estudiantes over 152.5 1.85
Canarias-Joventut over 155.5 1.85
3.42
igokea će syebati tikete pa idem s novim, a i mislio sam da će me oni zeznuti ali opet ih stavim, ništa španjolci će ispoštovati nadam se
Canarias-Joventut / Canarias over 80.5 1.85
Obradoiro-Valencia / Valencia over 79.5 1.85
6.33
Fuenlabrada-Estudiantes over 152.5 1.85
Canarias-Joventut over 155.5 1.85
3.42
igokea će syebati tikete pa idem s novim, a i mislio sam da će me oni zeznuti ali opet ih stavim, ništa španjolci će ispoštovati nadam se
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 17 nov 2013, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Netsi večeras bez Derona i Lopeza protiv Clippersa, kvota 1,25 još uvijek, mislim da će past i na 1,15. Pored toga Miami i Oklahoma se čine kao ziceri.
Miami 1,30
Clippersi 1,25
Oklahoma 1,20
Kvota 1,95-Za duplanja super
Miami 1,30
Clippersi 1,25
Oklahoma 1,20

Pustiću sunce da topi ljubav!
Otkud tebi da Lopez nece igrati??hoshafka je napisao/la:Netsi večeras bez Derona i Lopeza protiv Clippersa, kvota 1,25 još uvijek, mislim da će past i na 1,15. Pored toga Miami i Oklahoma se čine kao ziceri.
Miami 1,30
Clippersi 1,25
Oklahoma 1,20
koji sam ja **** nesretnik, nece me zadnjih dana, jucer pogrijesim uplatu uzivo na kosarku, fulim cetvrtinu i sve pare stavim na to i kontam taman poduplao sam kad ono fulio, gledam sto mi ne isplcuju i spremim dns listic da uplatim kvote 5 i mrsko mi bilo uplatiti jer na racunu nisam imao nista i gledam sad prosao ccccc
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
I na to sve će Milan da ispuši superiška... Ne mogu da vjerujem.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
izgleda da se nisu zayebali, ovaj milan je katastrofa__EmIr__ je napisao/la:I na to sve će Milan da ispuši superiška... Ne mogu da vjerujem.

povrijeđen je kao i DeronArhitekt je napisao/la:
Otkud tebi da Lopez nece igrati??

Lopezov status je probable za vecerasnji mec. Tako da se ne zalijecite.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ma zato sto me odusevilo da zensko igra nba igracelikusa je napisao/la:pad na 2likusa je napisao/la:denver-minesota preko 209
la-memphis - 198
Irving 19+
Boozer 16+
cousins 21+
misljenje![]()
@ElLoco7
Zasto rad kosarke ili sto odigram kladionicu

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Na kojoj stranici ovo gledas?Ja koristim ovuhoshafka je napisao/la:povrijeđen je kao i DeronArhitekt je napisao/la:
Otkud tebi da Lopez nece igrati??
http://www.cbssports.com/nba/injuries" onclick="window.open(this.href);return false;
al izgleda da nisu 100% u toku

ma prepisujemElLoco7 je napisao/la:Ma zato sto me odusevilo da zensko igra nba igracelikusa je napisao/la:pad na 2likusa je napisao/la:denver-minesota preko 209
la-memphis - 198
Irving 19+
Boozer 16+
cousins 21+
misljenje![]()
@ElLoco7
Zasto rad kosarke ili sto odigram kladionicu

Željeznicar za život cijeli !
N.Vucevic 14,5 2
M.Ellis 20,5 2
A.Afflalo 18,5 2
C.Bosh 15,5 2
K.Walker 15,5 2
kvota: 21,67
M.Ellis 20,5 2
A.Afflalo 18,5 2
C.Bosh 15,5 2
K.Walker 15,5 2
kvota: 21,67

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
ovdje sam našao http://thebrooklyngame.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Arhitekt je napisao/la:
Na kojoj stranici ovo gledas?Ja koristim ovu
http://www.cbssports.com/nba/injuries" onclick="window.open(this.href);return false;
al izgleda da nisu 100% u toku
zgmiky je napisao/la:Fuenlabrada-Estudiantes / Fuenlabrada over 79.5 1.85
hoce li otici ove ninje preko hebm ih
miky,meni tvoji savjeti i dalje korisni,čekam tenerife preko 81,još 4/4 zabili su 72,valjda ce proć
,fala ti na tome!!
šta se tiče tih greški kladionica,jednom sam igrao hokej,njemačka liga Keln...1.50 na njih u osnovnoj,a konačan 2,70 i odigra sam 13 eura jer nisan ima više i pogodio,listić mi je stao u aktivnim okladama vise od 24 sata i tek onda ga PRIZNALI!radi se o kladionici 10bet,vjerujem da je bila veca uplata da bi poništili!!iako nisu poštene kladionice što se takvih stvari tiče,ali kad nas pljackaju političari zasto nebi i oni

šta se tiče tih greški kladionica,jednom sam igrao hokej,njemačka liga Keln...1.50 na njih u osnovnoj,a konačan 2,70 i odigra sam 13 eura jer nisan ima više i pogodio,listić mi je stao u aktivnim okladama vise od 24 sata i tek onda ga PRIZNALI!radi se o kladionici 10bet,vjerujem da je bila veca uplata da bi poništili!!iako nisu poštene kladionice što se takvih stvari tiče,ali kad nas pljackaju političari zasto nebi i oni

Hajduk Živi Vječno
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mashovd je napisao/la:miky,meni tvoji savjeti i dalje korisni,čekam tenerife preko 81,još 4/4 zabili su 72,valjda ce proć,fala ti na tome!!
http://prntscr.com/24lwmi" onclick="window.open(this.href);return false; evo proslo je haman al dzaba kad ce me **** ova sj.irska
mashovd, dalmoš si i ne moš protiv sebe
bravo miky!

bravo miky!
U desetom selu živi Antuntun!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ubi me Taylor za pare bevanda.bevanda4 je napisao/la:mashovd, dalmoš si i ne moš protiv sebe![]()
bravo miky!

EDIT : e grog ja je.., udem s max betom prvi put u zivotu na darts i izgubio kao malo kad, jao sta se desava ovih dana, cccc.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
masteRofPoker je napisao/la:Ubi me Taylor za pare bevanda.bevanda4 je napisao/la:mashovd, dalmoš si i ne moš protiv sebe![]()
bravo miky!
EDIT : e grog ja je.., udem s max betom prvi put u zivotu na darts i izgubio kao malo kad, jao sta se desava ovih dana, cccc.
gledam meč i ne vjerujem.. wade gubio 9-2, na kraju taylor jedva izvuce pobjedu 12-16.. Cijelu partiju vodi taylor u 180-kama i zadnja dva lega Wade opali par 180-ki... Nemoguće!
A ja sam uživo uzeo over 25,5 legova i prošlo je.. Sorry druze. Na takve se stvari stvarno ne moze utjecat.
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.