anell je napisao/la:
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anell je napisao/la:
![]()
Ja sam pročitao da bi Welbeck i Koss trebali biti spremni za Hull.rambo16 je napisao/la:Troleri su otišli,tema je free. Barem za sada.
I Rosicky se povrijedio. Ali to je manje-više nebitno.
Koss ima "hroničnu povredu" nečega i to se u klubu zna,ali se on forsira i dalje (jer nema ko igrat).
Kad tad će morat da presjedi tu povredu kako bi je zaliječio (jer drugi način ne postoji).
Welbeck vjerovatno neće biti spreman za Hull. Chambers je suspendovan za tu tekmu.
Monreal,Walcott i Gnabry su počeli sa treninzima. Diaby radi po svom režimu i niko u klubu ne zna kad će biti spreman za kontinuitet igranja. Žiru navodno napreduje brže od očekivanog.
Vidim provlači se priča da Ezel hoće da ide. Ako je istina,treba ga pustit. Nikog protiv njegove volje ne treba držat u klubu. Nismo mi S'oton!
Sve u svemu,loše nam se piše. Ali nije da nismo navikli.
A što mi da objašnjavamokeno94 je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti pojam "zavrsni sut". Predasistenciju sam nekako i svario, ali zavrsni sut...
Volim kad se ljutis :*bega_afc je napisao/la:Kakvo je stanje s mozgom, jedna oteklina bi mu pravo dobrodosla.Caeruleus je napisao/la:Kakvo je stanje u vas, vama bi i jedan Zahirovic bio dobro pojacanje na DMFu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi nam to malo bio u ofsajdu? my assCaeruleus je napisao/la: Volim kad se ljutis :*
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Još jedan hejter posjećuje temu, velikog kluba. Samo ne znam je l' ti jarane kad igraš fudbal miluješ loptu ili je udariš/šutaš?keno94 je napisao/la:Pa ovaj Armadilo je to prvi pomenuo. Neki novi fudbalski izraz, sta li. Valjda je vas, pa bolje da vas pitam, sigurno ga vi bolje poznajete.
Koscielny fine but he may rest; Welbeck fit; Walcott bench; Arteta will return against Anderlecht; Ramsey will train on Monday
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.