nego što je nego greška, uplaćuj umjesto da pišeš okolo hahah__EmIr__ je napisao/la:Young Boys-Milan na wwin pokazuje da je kvota na Milan 7 ?! Zna li nekoo razlog ili je u pitanju greska ???
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U desetom selu živi Antuntun!
Uplatio sam sve što sam imao traži 3 para , ako će neko pratiti predlažem ovaj vaterpolo imaju 2 kvote 1,01 (što ću pasti pretpostavljam). Jes greska sigurno jer je kec 3,75 x 3,35 a dvica 7. Hvala za savjet i sretno ako ko isprati ! 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Linkopings-Lulea 1.trećina 2 2.85, tk 2/2 4.60
gosti su bolja momčad i vjerujem kako će već u prvoj trećini to i pokazati
gosti su bolja momčad i vjerujem kako će već u prvoj trećini to i pokazati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 17 nov 2013, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo to uradio, neke pare s računa podijelio na tri jednaka dijela, uzeo tri tiketa, 1, X i 2 (sve kvote 3+), dodao neke mrtve sigurice(koje valjda neće pasti..) da ispunim uslov od tri para. Sad čekamo haha__EmIr__ je napisao/la:Uplatio sam sve što sam imao traži 3 para , ako će neko pratiti predlažem ovaj vaterpolo imaju 2 kvote 1,01 (što ću pasti pretpostavljam). Jes greska sigurno jer je kec 3,75 x 3,35 a dvica 7. Hvala za savjet i sretno ako ko isprati !
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Nexus je napisao/la:Fudbal - England, Southern premier league
16:00h Bideford - Bashley
Tip:[glow=red,2,300] Bideford -1,5 [/glow]
Kvota: 1,78
Marathonbet
Pobjeda domacina sa 2 i vise golova razlike.
Domacini impresivni. 13 tekmi bez poraza. 32:14 gol razlika. kuci 19:6.
Gosti u banani odavno. Pisao sam o njima u jednoj analiz, kada su izgubili 10:0. Klub nema ni zvanične stranice.
Osim dvije nerjesene sa početka, sve ostale tekme izgubili.
Gol razlika vani 3:20.
Dakle, kanta za trpanje i očekujem da ce ovo lako da prođe.
4:2
9449 Young Boys - Milan Sat 18:30 3,75 3,30 7,00 1,75 1,14 1,19 2,80

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:9449 Young Boys - Milan Sat 18:30 3,75 3,30 7,00 1,75 1,14 1,19 2,80![]()
![]()
ispravili su, ja sam uhvatio
FT: 1-1 / (1-1)bevanda4 je napisao/la:Chester - Luton PiK X @1,65
U singlu ću pokušat: X/X @5,50
Nadam se da se netko podebljao na računu

U desetom selu živi Antuntun!
ponistit ce tinemaime je napisao/la:LloriS je napisao/la:9449 Young Boys - Milan Sat 18:30 3,75 3,30 7,00 1,75 1,14 1,19 2,80![]()
![]()
Nexus je napisao/la:ponistit ce tinemaime je napisao/la:LloriS je napisao/la:9449 Young Boys - Milan Sat 18:30 3,75 3,30 7,00 1,75 1,14 1,19 2,80![]()
![]()
mogu mi popusit kitu, samo nek probaju, nisam im ja kriv sto su se sjebali..... utakmica nije bila pocela, a koeficijente oni stalno mijenjaju, to je isto sad kad bi smanjili neku drugu kvotu, jer nismo mi krivi za to ... a mislim da ne smiju to raditjer po nekoj logici ne bi ni oni smjeli mijenjat kvote
-
- Kontakt:

moze li ovo proci?
Koja je kladionica wwin 

Williamsamypitar je napisao/la:Koja je kladionica wwin
__EmIr__ je napisao/la:Williamsamypitar je napisao/la:Koja je kladionica wwin
Ja sad u Wilijamsu bio kof.na Milan 1,90 .

Vratili su kratko je bila kvota 7.amypitar je napisao/la:__EmIr__ je napisao/la:Williamsamypitar je napisao/la:Koja je kladionica wwin
Ja sad u Wilijamsu bio kof.na Milan 1,90 .
stornirat ce wwin iako se ja nadam da necenemaime je napisao/la: mogu mi popusit kitu, samo nek probaju, nisam im ja kriv sto su se sjebali..... utakmica nije bila pocela, a koeficijente oni stalno mijenjaju, to je isto sad kad bi smanjili neku drugu kvotu, jer nismo mi krivi za to ... a mislim da ne smiju to raditjer po nekoj logici ne bi ni oni smjeli mijenjat kvote
oni to uvijek urade
dok vecina drugih kladionica prizna svoju gresku
ne kladim se vec dugo kod njih

FK Sloboda Tuzla
Pity1900 je napisao/la:stornirat ce wwin iako se ja nadam da necenemaime je napisao/la: mogu mi popusit kitu, samo nek probaju, nisam im ja kriv sto su se sjebali..... utakmica nije bila pocela, a koeficijente oni stalno mijenjaju, to je isto sad kad bi smanjili neku drugu kvotu, jer nismo mi krivi za to ... a mislim da ne smiju to raditjer po nekoj logici ne bi ni oni smjeli mijenjat kvote
oni to uvijek urade
dok vecina drugih kladionica prizna svoju gresku
ne kladim se vec dugo kod njih
a nece vratit ulog ako padnem, ma lopovija ba sve, ajd vidjecemo prvo hoce li milan proc, pa onda sta ce kladionica uradit, ako zeznu ni ja vise nikad kod njih ne ulazim u kladionicu...
Radnica u Wilijamsu na Marin Dvoru kaze, da kof.na Milan 7,00 nikad nije bio u ovoj kladionici.Cak su smanjili kof.od jutros sa 2,10 na 1,95 na pobjedu Milana,i to je sve.
Daj nek neko postavi listic, koji mu je prosao da je na MIlan kof.7,00.

amypitar je napisao/la:Radnica u Wilijamsu na Marin Dvoru kaze, da kof.na Milan 7,00 nikad nije bio u ovoj kladionici.Cak su smanjili kof.od jutros sa 2,10 na 1,95 na pobjedu Milana,i to je sve.
http://prntscr.com/24kiqx" onclick="window.open(this.href);return false; steta sto nisam imao jos na racunu, jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.