Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Seyo_TM
-
Kontakt:
boccaccio je napisao/la:Klasicni vezni,ne baca ni na jednu stranu,tu je oko centra i igra lopte,dodaje,pokusava itd...po meni mali jeste zanimljiv i zna lopte,ali ja nisam Amar Osim i on je jedini mjerodavan za takve stvari,ovo je samo moje misljenje,a dijele ga i Pile i Seyo samnom jer smo zajedno bili..cuo sam da je mali do srijede ovde i da ce onda otici,a da li ce se vratiti zavisice od nase struke...
Jos da dodam,gledajuci trening da mi je bilo drago vidjeti da se Perica mnogo vise trudi,tu je,u prvom planu i izgleda mi kao da je dobio volju da daje sve od sebe na treningu,sto me posebno raduje,kao da je dobio motiv...Beslija se vuce ko krpa,Zeba se sprda sa njima koliko je dobar,Jamak ne da loptu nikome i redovno us.ere sve,a ostali standardno...Nijema i Kvesic nisu trenirali,vjerovatno lakse povrede,Kvesic je trckarao,a Nijema nije ni to,samo je radio vjezbe snage iza gola sjeverne tribine
bogy je bog

-
DRHAUSE
-
Kontakt:
Bogi je mnogo školovaniji igrač od Njeme te ima bolju dugu loptu.Da ne govorim da manje ispada u toku igre.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
-
mak_033
-
Kontakt:
Evo da citiram Gorana Paradzika (sudija utakmice Zeljo-Rudar) koji je bio sa mnom u avionu juce: "Moram malo da pomognem Zelji, ipak je to jedini pravi klub u drzavi"

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
Curva_SUD
-
Kontakt:
mak_033 je napisao/la:Evo da citiram Gorana Paradzika (sudija utakmice Zeljo-Rudar) koji je bio sa mnom u avionu juce: "Moram malo da pomognem Zelji, ipak je to jedini pravi klub u drzavi"

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
-
ellaxaz
-
Kontakt:
Željina djeca briljiraju širom Evrope.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... rom-evrope" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
pile87
-
Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Klasicni vezni,ne baca ni na jednu stranu,tu je oko centra i igra lopte,dodaje,pokusava itd...po meni mali jeste zanimljiv i zna lopte,ali ja nisam Amar Osim i on je jedini mjerodavan za takve stvari,ovo je samo moje misljenje,a dijele ga i Pile i Seyo samnom jer smo zajedno bili..cuo sam da je mali do srijede ovde i da ce onda otici,a da li ce se vratiti zavisice od nase struke...
Jos da dodam,gledajuci trening da mi je bilo drago vidjeti da se Perica mnogo vise trudi,tu je,u prvom planu i izgleda mi kao da je dobio volju da daje sve od sebe na treningu,sto me posebno raduje,kao da je dobio motiv...Beslija se vuce ko krpa,Zeba se sprda sa njima koliko je dobar,Jamak ne da loptu nikome i redovno us.ere sve,a ostali standardno...Nijema i Kvesic nisu trenirali,vjerovatno lakse povrede,Kvesic je trckarao,a Nijema nije ni to,samo je radio vjezbe snage iza gola sjeverne tribine
bogy je bog

Znam sta si jeo prosli iftar

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Curva_SUD
-
Kontakt:
Dal ima veceras trening i u koliko je?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
-
KB-TM87
-
Kontakt:
Avaz : Susic o Muslimovicu
"Pozvat ću i Muslimovića, ali će on morati doći odmah i trenirati s nekim od naših klubova. Ima Želju i Sarajevo pa neka odluči, ali kako mu sin navija za Želju, bilo bi logičnije da ide na Grbavicu" - kroz smijeh je rekao Sušić.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
LudLo 4
-
Kontakt:
mak_033 je napisao/la:Evo da citiram Gorana Paradzika (sudija utakmice Zeljo-Rudar) koji je bio sa mnom u avionu juce: "Moram malo da pomognem Zelji, ipak je to jedini pravi klub u drzavi"

Da ti nisi kakav advokat ?

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
Plivadon
-
Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Avaz : Susic o Muslimovicu
"Pozvat ću i Muslimovića, ali će on morati doći odmah i trenirati s nekim od naših klubova. Ima Želju i Sarajevo pa neka odluči, ali kako mu sin navija za Želju, bilo bi logičnije da ide na Grbavicu" - kroz smijeh je rekao Sušić.
bog te čuo KB
šta misliš ovo jbt

ne bi nam bio parmak adilovic nego pravi borac

jaoo kako bi se prošetali ligom

-
tanzla
-
Kontakt:
Plivadon je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Avaz : Susic o Muslimovicu
bog te čuo KB
šta misliš ovo jbt

Sto ne znaci nuzno i potpisati.
I Adilovic nije parmak.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
LudLo 4
-
Kontakt:
Plivadon je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Avaz : Susic o Muslimovicu
bog te čuo KB
šta misliš ovo jbt

O cemu pricas plivadon ???
Vidis sta pise,trenirati treniratiiiii !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
Plivadon
-
Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Plivadon je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Avaz : Susic o Muslimovicu
bog te čuo KB
šta misliš ovo jbt

O cemu pricas plivadon ???
Vidis sta pise,trenirati treniratiiiii !
ama nek trenira al šta misliš da potpiše ? makar na pola godine, bilo bi extra
@tanzla jok nije parmak al jest lopata ...zabio jedan i tebi odma extra...ja bi više volio vidjet onog Hodzica našeg iz omladinskih selekcija nego njega

-
tanzla
-
Kontakt:
Ne vidim da sam negdje napisao da je extra, samo da nije parmak, sve da je najgori na svijetu, nas je i ne treba ga pljuvati.. A daleko je od najgoreg.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
bistrikboy
-
Kontakt:
Postao/la bistrikboy » 16 avg 2011, 13:36
tanzla je napisao/la:Ne vidim da sam negdje napisao da je extra, samo da nije parmak, sve da je najgori na svijetu, nas je i ne treba ga pljuvati.. A daleko je od najgoreg.
Nista se ne cudi mi vazda nadjemo jednog kojeg cemo pljuvati (Seha na pocetku,pa Coca,pa Lazo,Visca...),ja tipujem ove godine na Svraku...
Nemoj te ba tog Zlatana spominjat proradi mi masta odmah

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 13:36
Ne treba nam Muslimović, Adilović je dovoljan za naše lige!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
pile87
-
Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ne vidim da sam negdje napisao da je extra, samo da nije parmak, sve da je najgori na svijetu, nas je i ne treba ga pljuvati.. A daleko je od najgoreg.
Nista se ne cudi mi vazda nadjemo jednog kojeg cemo pljuvati (Seha na pocetku,pa Coca,pa Lazo,Visca...),ja tipujem ove godine na Svraku...

Sezona lova na Svrake je davno otvorena

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
DRHAUSE
-
Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ne vidim da sam negdje napisao da je extra, samo da nije parmak, sve da je najgori na svijetu, nas je i ne treba ga pljuvati.. A daleko je od najgoreg.

Zviždači za sjevera uvijek nađu neku žrtvu , koju onda bez obzira na sve brutalno i bezobrazno časte uvredama i zvižducima na domaćim mečevima. Meni takvi smetaju više od huligana.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
-
bumbe
-
Kontakt:
A ismijavali ste me neki dan kada sam govorio za Zlatana

-
nick
-
Kontakt:
stvarno se jezim od ovakvih likova drugo kolo i vec im je neko parmak
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Argentina i 39 gostiju.