Uf čovječe kako smo mi dominirali Engleskom tih 30-tih

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma momčiluci se bezveze sekiraju. Svi ti kreteni Terekovci koji su došli na ovu svetu temu o kraljevskim Topnicima, a u cilju provociranja, osobe su koje pate od mržnje, neje.bice i nedostatka pažnje. Predlažem da ih mi simpatizeri Goonera ignoriramo i da uživamo u trofejima kojih smo se naosvajali zadnje desetljeće....Ups :pQUARTERBACK je napisao/la:Opušteno momčiluci ne znam čemu nerviranje zbog ovih bagavih bidona koji posjecuju temu vise nego mi.![]()
Nego Tony Adamas ljudeskaro, sretan ti rođus bruda.
Nije bolji od Schneiderlina. Steta sto je propao taj transfer.Harun93 je napisao/la:gori od artete i flaminija sigurno nije, mada prosjek bi mu bio zuti po utakmici
Ti si jedan veoma bolestan i poremecen decko. Je li ti iko to ranije rekao?Caeruleus je napisao/la:Ma momčiluci se bezveze sekiraju. Svi ti kreteni Terekovci koji su došli na ovu svetu temu o kraljevskim Topnicima, a u cilju provociranja, osobe su koje pate od mržnje, neje.bice i nedostatka pažnje. Predlažem da ih mi simpatizeri Goonera ignoriramo i da uživamo u trofejima kojih smo se naosvajali zadnje desetljeće....Ups :pQUARTERBACK je napisao/la:Opušteno momčiluci ne znam čemu nerviranje zbog ovih bagavih bidona koji posjecuju temu vise nego mi.![]()
Nego Tony Adamas ljudeskaro, sretan ti rođus bruda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To su govorili oni koji nisu gledali zadnje dvije prijateljske prije Brazila a u obje je bio najbolji na terenu.topnik1 je napisao/la:Kad se ovdje pričalo da je Bešić ispodprosječan igrač.
Lego bi nam ko budali šamar
Ja sam ga gledao protiv Liverpoola zato i bio je slobodno mogu reci u rangu Artete, neprecizna dodavanja nekoliko puta su ga pretrcaval bez problemai, sporo se rijesava lopte pa je nekoliko puta i gubio istu, kao npr. u situaciji kad uklize LAlani uzme loptu i onda se pozicionira ko spanski traktor dok mu Baloteli dolazi sa ledja i otima mu je...ali dobro mozda je utakmica sa pa pretjerano je reci i prosjecnim Walesom mjerilo kvalitete. Ako cu vec kritikovati Wengera kritikovacu ga zatos sto nije doveo Carvalha, Bendera ili Khediru a ne Besica...SamoZeljo je napisao/la:To su govorili oni koji nisu gledali zadnje dvije prijateljske prije Brazila a u obje je bio najbolji na terenu.topnik1 je napisao/la:Kad se ovdje pričalo da je Bešić ispodprosječan igrač.
Po receptu ono, Bosanac je i mora da je izvikan pa hajmo oplesti po njemu iako ga nismo gledali. Decko se kasnije pokazao i u Brazilu i uspio se prodati u Englesku. Jedini on! Nimalo cudno nama koji pratimo repku.
Inace mislim da mu fali fizicke snage. Ako to popravi, ode daleko.....
I naravno da bi bio bolje rjesenje od krampi Flaminija i Artete.
SamoZeljo je napisao/la:Slazem se da Besic zna uraditi sve i onda kao da ne zna sta ce sa loptom. Ode negdje ili se kao izgubi. Znaci, po tom pitanju moze dosta napredovati. Mozda i nema tu slobodu da nastavi, ne smije ili sta vec. Uglavnom, defanzivno dobar a ofanzivno moze bolje ali eto, stane nekako. Ne uvijek. U svakom slucaju moze poraditi na tome, da se brze i bolje rjesava lopte.
I ne kazem ja da se Wenger treba kritikovati zbog njega, on i nije bio ozbiljnija opcija za Arsenal, ali samo kazem da je decko veoma potencijalan i sigurno da ce, ako vec nije, biti iznad nivoa Flaminija i Artete. Sto je svakako za pohvalu, ipak je tek dosao u EPL, dok su ovi mnogo iskusniji, u svakom pogledu.
Citam, Khediri savjetuju Arsenal a savjetuju i Arsenalu Khediru. Ugovor mu istice na ljeto pa bi u januaru mogao doci za male pare. To bi bila dobra kupovina.
Ovo 90% što si napisao nije istina. Kroz sredinu liverpool nikako nije išao, za dodavanja, netačno.BigBigBang je napisao/la:Ja sam ga gledao protiv Liverpoola zato i bio je slobodno mogu reci u rangu Artete, neprecizna dodavanja nekoliko puta su ga pretrcaval bez problemai, sporo se rijesava lopte pa je nekoliko puta i gubio istu, kao npr. u situaciji kad uklize LAlani uzme loptu i onda se pozicionira ko spanski traktor dok mu Baloteli dolazi sa ledja i otima mu je...ali dobro mozda je utakmica sa pa pretjerano je reci i prosjecnim Walesom mjerilo kvalitete. Ako cu vec kritikovati Wengera kritikovacu ga zatos sto nije doveo Carvalha, Bendera ili Khediru a ne Besica...SamoZeljo je napisao/la:To su govorili oni koji nisu gledali zadnje dvije prijateljske prije Brazila a u obje je bio najbolji na terenu.topnik1 je napisao/la:Kad se ovdje pričalo da je Bešić ispodprosječan igrač.
Po receptu ono, Bosanac je i mora da je izvikan pa hajmo oplesti po njemu iako ga nismo gledali. Decko se kasnije pokazao i u Brazilu i uspio se prodati u Englesku. Jedini on! Nimalo cudno nama koji pratimo repku.
Inace mislim da mu fali fizicke snage. Ako to popravi, ode daleko.....
I naravno da bi bio bolje rjesenje od krampi Flaminija i Artete.
Ako cemo se vec fatati precijenjenog Balea i zaustavljanja njega samo cu da kazem da je tog lika jedan kloc Sagna u vecini utakmica sa Totenhemom stavljao u djep, npr. Bale u javnosti kotirao kao bolji igrac od Di Maria ali ja odgovorno tvrdim da mu Bale ne moze kopacke cistiti...
Kakvo je stanje s mozgom, jedna oteklina bi mu pravo dobrodosla.Caeruleus je napisao/la:Kakvo je stanje u vas, vama bi i jedan Zahirovic bio dobro pojacanje na DMFu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.