Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 10 okt 2014, 17:34

slika

Uf čovječe kako smo mi dominirali Engleskom tih 30-tih :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 okt 2014, 21:35

Kad se ovdje pričalo da je Bešić ispodprosječan igrač :facepalm: .

Lego bi nam ko budali šamar :(
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 10 okt 2014, 23:26

gori od artete i flaminija sigurno nije, mada prosjek bi mu bio zuti po utakmici
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Caeruleus
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la Caeruleus » 11 okt 2014, 00:24

QUARTERBACK je napisao/la:Opušteno momčiluci ne znam čemu nerviranje zbog ovih bagavih bidona koji posjecuju temu vise nego mi. :kafa:

Nego Tony Adamas ljudeskaro, sretan ti rođus bruda. :mrgreen:
Ma momčiluci se bezveze sekiraju. Svi ti kreteni Terekovci koji su došli na ovu svetu temu o kraljevskim Topnicima, a u cilju provociranja, osobe su koje pate od mržnje, neje.bice i nedostatka pažnje. Predlažem da ih mi simpatizeri Goonera ignoriramo i da uživamo u trofejima kojih smo se naosvajali zadnje desetljeće....Ups :p

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 okt 2014, 00:43

Harun93 je napisao/la:gori od artete i flaminija sigurno nije, mada prosjek bi mu bio zuti po utakmici
Nije bolji od Schneiderlina. Steta sto je propao taj transfer.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

cala
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la cala » 11 okt 2014, 01:02

Caeruleus je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Opušteno momčiluci ne znam čemu nerviranje zbog ovih bagavih bidona koji posjecuju temu vise nego mi. :kafa:

Nego Tony Adamas ljudeskaro, sretan ti rođus bruda. :mrgreen:
Ma momčiluci se bezveze sekiraju. Svi ti kreteni Terekovci koji su došli na ovu svetu temu o kraljevskim Topnicima, a u cilju provociranja, osobe su koje pate od mržnje, neje.bice i nedostatka pažnje. Predlažem da ih mi simpatizeri Goonera ignoriramo i da uživamo u trofejima kojih smo se naosvajali zadnje desetljeće....Ups :p

Ti si jedan veoma bolestan i poremecen decko. Je li ti iko to ranije rekao?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 okt 2014, 02:55

topnik1 je napisao/la:Kad se ovdje pričalo da je Bešić ispodprosječan igrač :facepalm: .

To su govorili oni koji nisu gledali zadnje dvije prijateljske prije Brazila a u obje je bio najbolji na terenu.
Po receptu ono, Bosanac je i mora da je izvikan pa hajmo oplesti po njemu iako ga nismo gledali. Decko se kasnije pokazao i u Brazilu i uspio se prodati u Englesku. Jedini on! Nimalo cudno nama koji pratimo repku.
Inace mislim da mu fali fizicke snage. Ako to popravi, ode daleko.....
I naravno da bi bio bolje rjesenje od krampi Flaminija i Artete.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 okt 2014, 15:37

[youtube][/youtube]
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 okt 2014, 16:25

slika

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 okt 2014, 18:22

SamoZeljo je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Kad se ovdje pričalo da je Bešić ispodprosječan igrač :facepalm: .

To su govorili oni koji nisu gledali zadnje dvije prijateljske prije Brazila a u obje je bio najbolji na terenu.
Po receptu ono, Bosanac je i mora da je izvikan pa hajmo oplesti po njemu iako ga nismo gledali. Decko se kasnije pokazao i u Brazilu i uspio se prodati u Englesku. Jedini on! Nimalo cudno nama koji pratimo repku.
Ja sam ga gledao protiv Liverpoola zato i bio je slobodno mogu reci u rangu Artete, neprecizna dodavanja nekoliko puta su ga pretrcaval bez problemai, sporo se rijesava lopte pa je nekoliko puta i gubio istu, kao npr. u situaciji kad uklize LAlani uzme loptu i onda se pozicionira ko spanski traktor dok mu Baloteli dolazi sa ledja i otima mu je...ali dobro mozda je utakmica sa pa pretjerano je reci i prosjecnim Walesom mjerilo kvalitete. Ako cu vec kritikovati Wengera kritikovacu ga zatos sto nije doveo Carvalha, Bendera ili Khediru a ne Besica...

Ako cemo se vec fatati precijenjenog Balea i zaustavljanja njega samo cu da kazem da je tog lika jedan kloc Sagna u vecini utakmica sa Totenhemom stavljao u djep, npr. Bale u javnosti kotirao kao bolji igrac od Di Maria ali ja odgovorno tvrdim da mu Bale ne moze kopacke cistiti...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 11 okt 2014, 18:55

da se jednom prisjetimo majstora koji se vise ne radja

" onclick="window.open(this.href);return false;

we need you :cry: :cry: :cry: kuknjava kuknjava kuknjava
Gunner4ever

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 okt 2014, 19:09

Slazem se da Besic zna uraditi sve i onda kao da ne zna sta ce sa loptom. Ode negdje ili se kao izgubi. Znaci, po tom pitanju moze dosta napredovati. Mozda i nema tu slobodu da nastavi, ne smije ili sta vec. Uglavnom, defanzivno dobar a ofanzivno moze bolje ali eto, stane nekako. Ne uvijek. U svakom slucaju moze poraditi na tome, da se brze i bolje rjesava lopte.
I ne kazem ja da se Wenger treba kritikovati zbog njega, on i nije bio ozbiljnija opcija za Arsenal, ali samo kazem da je decko veoma potencijalan i sigurno da ce, ako vec nije, biti iznad nivoa Flaminija i Artete. Sto je svakako za pohvalu, ipak je tek dosao u EPL, dok su ovi mnogo iskusniji, u svakom pogledu.

Citam, Khediri savjetuju Arsenal a savjetuju i Arsenalu Khediru. Ugovor mu istice na ljeto pa bi u januaru mogao doci za male pare. To bi bila dobra kupovina.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 okt 2014, 19:22

SamoZeljo je napisao/la:Slazem se da Besic zna uraditi sve i onda kao da ne zna sta ce sa loptom. Ode negdje ili se kao izgubi. Znaci, po tom pitanju moze dosta napredovati. Mozda i nema tu slobodu da nastavi, ne smije ili sta vec. Uglavnom, defanzivno dobar a ofanzivno moze bolje ali eto, stane nekako. Ne uvijek. U svakom slucaju moze poraditi na tome, da se brze i bolje rjesava lopte.
I ne kazem ja da se Wenger treba kritikovati zbog njega, on i nije bio ozbiljnija opcija za Arsenal, ali samo kazem da je decko veoma potencijalan i sigurno da ce, ako vec nije, biti iznad nivoa Flaminija i Artete. Sto je svakako za pohvalu, ipak je tek dosao u EPL, dok su ovi mnogo iskusniji, u svakom pogledu.

Citam, Khediri savjetuju Arsenal a savjetuju i Arsenalu Khediru. Ugovor mu istice na ljeto pa bi u januaru mogao doci za male pare. To bi bila dobra kupovina.
:nene: treba nam klasični dmf,a ne box to box veznjak,plus lika jebu ozljede i nebi bio neko dugoročno rješenje,bolje se dugoročno isplati uzeti nekoga od šniderlina,wanyama,carvalha ili kondgobije

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2014, 19:38

BigBigBang je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Ja sam ga gledao protiv Liverpoola zato i bio je slobodno mogu reci u rangu Artete, neprecizna dodavanja nekoliko puta su ga pretrcaval bez problemai, sporo se rijesava lopte pa je nekoliko puta i gubio istu, kao npr. u situaciji kad uklize LAlani uzme loptu i onda se pozicionira ko spanski traktor dok mu Baloteli dolazi sa ledja i otima mu je...ali dobro mozda je utakmica sa pa pretjerano je reci i prosjecnim Walesom mjerilo kvalitete. Ako cu vec kritikovati Wengera kritikovacu ga zatos sto nije doveo Carvalha, Bendera ili Khediru a ne Besica...

Ako cemo se vec fatati precijenjenog Balea i zaustavljanja njega samo cu da kazem da je tog lika jedan kloc Sagna u vecini utakmica sa Totenhemom stavljao u djep, npr. Bale u javnosti kotirao kao bolji igrac od Di Maria ali ja odgovorno tvrdim da mu Bale ne moze kopacke cistiti...
Ovo 90% što si napisao nije istina. Kroz sredinu liverpool nikako nije išao, za dodavanja, netačno.
to za balotelija je bilo na kraju gotov utakmice kod liverulovog šesnaesterca :bow: .
I plus momku je bila prva utakmica u dresu Evertonu i to najveći derbi za njih.

A što se tiče Balea, može on bit šta god ti kažeš al je yebeno brz, i imao je savršen prostor ispred sebe da ide u sprint i Bešić ga je zaustavio savršenim klizećim nakon što je špartao za nim 30 metara, a moš mislit kad bi Arteta završio turneju trčanja za njim. Da ne pričam da se Bale gotovo nije vidio zbog momka.

A to za Sagnu, pa Sagna je tad bio u dobroj formi, kakve su to sad šuplje priče. Sagna nije valjao pretprošle pola sezone i prošle čitavu.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 okt 2014, 23:01

-Welbeck goal
-Chamberlain assist
-Wilshere MOTM
-Sanchez assist

Samo za Seamena :D

-Szczesny clean sheet & Man of the match against Germany.
Pld W D L
38 26 12 0

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 11 okt 2014, 23:41

Kakva predstava Woje protiv Švaba :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 okt 2014, 00:16

Kakvo je stanje u vas, vama bi i jedan Zahirovic bio dobro pojacanje na DMFu.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 okt 2014, 00:45

Caeruleus je napisao/la:Kakvo je stanje u vas, vama bi i jedan Zahirovic bio dobro pojacanje na DMFu.

Kakvo je stanje s mozgom, jedna oteklina bi mu pravo dobrodosla.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 12 okt 2014, 01:20

Akpom dva gola za mladu reprezentaciju i to za preokret u 3 minuta.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 12 okt 2014, 06:17

Mali ima tehniku, brzinu, snagu, inteligenciju, bit' će njeg mjesta za koju sezonu, mislim da je znao igrati i za U 19 i U 21 tim u ovoj sezoni.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.