FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 00:43

@bocaccio pravo si me naložio :D

Dolazim i ja sutra na trening... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 16 avg 2011, 00:49

Samo me zanima od kud on dodje u Zelju ? :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 avg 2011, 00:50

rossoner je napisao/la:Eh kad ste vas trojica pod takvim impresijama, onda ovi klipovi nisu nikakva suplja, znaci malac je dobar... :mrgreen:
Nema tu filozofije,vidi se na prvu da mali zna lopte...igra dobro,ali mu treba par treninga sasvim sigurno...
Ima jednu divnu osobinu koju nasi veznjaci nemaju,a to je odraz skolovanog djeteta koji ima neku skolu fudbala a da nije nasa,i to se ocituje da svaki put kada preda loptu nekome u noge nastavlja se kretati i gura se u igru.Nasi uglavnom predaju loptu i stanu i gledaju sta ce taj neko da uradi.To je bitna razlika u shvatanju igre.Mali ne bjezi od igre,izvuce se lijepo da primi loptu,a onda nastoji naci najbolje rjesenje i pokusa.Ne uspije uvijek ali je pokusao.Defanzivno je tanak,nije taj tip igraca i pitanje je samo sta Amar zeli i da li mu takav igrac pored Zebe treba,nema sanse da Amar u njemu nije vidio talenat..nasi igraci su ga zvali crni :mrgreen: ,a jednom je prozvan kao i Drenthe :mrgreen: ,sto mu po mom misljenju bar fizicki sasvim odgovara :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 00:54

Na kojoj je strani igralo lijevoj ili desnoj!? :D

Moram doći da ga vidim definitivno... :D
Ž '21!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 avg 2011, 00:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Na kojoj je strani igralo lijevoj ili desnoj!? :D

Moram doći da ga vidim definitivno... :D
kad je trening sutra, eto i mene :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 avg 2011, 00:56

boccaccio je napisao/la:
rossoner je napisao/la:Eh kad ste vas trojica pod takvim impresijama, onda ovi klipovi nisu nikakva suplja, znaci malac je dobar... :mrgreen:
Nema tu filozofije,vidi se na prvu da mali zna lopte...igra dobro,ali mu treba par treninga sasvim sigurno...
Ima jednu divnu osobinu koju nasi veznjaci nemaju,a to je odraz skolovanog djeteta koji ima neku skolu fudbala a da nije nasa,i to se ocituje da svaki put kada preda loptu nekome u noge nastavlja se kretati i gura se u igru.Nasi uglavnom predaju loptu i stanu i gledaju sta ce taj neko da uradi.To je bitna razlika u shvatanju igre.Mali ne bjezi od igre,izvuce se lijepo da primi loptu,a onda nastoji naci najbolje rjesenje i pokusa.Ne uspije uvijek ali je pokusao.Defanzivno je tanak,nije taj tip igraca i pitanje je samo sta Amar zeli i da li mu takav igrac pored Zebe treba,nema sanse da Amar u njemu nije vidio talenat..nasi igraci su ga zvali crni :mrgreen: ,a jednom je prozvan kao i Drenthe :mrgreen: ,sto mu po mom misljenju bar fizicki sasvim odgovara :mrgreen:
Po vasim impresijama i po ovom klipu,zaista se moze zakljuciti da je mali jako dobar.Nadati se da ce ga Osim zadrzati.Da li neko mozda ima informaciju,kakve su sanse.Mislim cim je decko dosao,vjerovatno nisu sad pare presudan momenat toliko.Ako bi se od njega moglo dobro i zaraditi za koju godinu,onda bi mozda i trebali pristati da ga angazujemo.Ne znam sta decko tacno igra,ali mislim da bi mozda mogao i na Beslijinu poziciju,mada ocito je da je puno korisniji u sredini.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 00:58

KB-TM87 je napisao/la: kad je trening sutra, eto i mene :mrgreen:
Oko 6 ili pola 7...ja ću doći u pola 7, da preskočim zagrijavanje :lol:

Šta ih imam gledati kako trče :lol:
Ž '21!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 avg 2011, 00:59

Hajte za nas sto nismo u mogucnosti doci makar slikajte il neki video zapis napravite! hahah :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 avg 2011, 01:03

Klasicni vezni,ne baca ni na jednu stranu,tu je oko centra i igra lopte,dodaje,pokusava itd...po meni mali jeste zanimljiv i zna lopte,ali ja nisam Amar Osim i on je jedini mjerodavan za takve stvari,ovo je samo moje misljenje,a dijele ga i Pile i Seyo samnom jer smo zajedno bili..cuo sam da je mali do srijede ovde i da ce onda otici,a da li ce se vratiti zavisice od nase struke...
Jos da dodam,gledajuci trening da mi je bilo drago vidjeti da se Perica mnogo vise trudi,tu je,u prvom planu i izgleda mi kao da je dobio volju da daje sve od sebe na treningu,sto me posebno raduje,kao da je dobio motiv...Beslija se vuce ko krpa,Zeba se sprda sa njima koliko je dobar,Jamak ne da loptu nikome i redovno us.ere sve,a ostali standardno...Nijema i Kvesic nisu trenirali,vjerovatno lakse povrede,Kvesic je trckarao,a Nijema nije ni to,samo je radio vjezbe snage iza gola sjeverne tribine
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 16 avg 2011, 01:05

mislim da ce potpis najvise zavisit od para,[/quote]

Ja mislim da nebi ni dolazio na probu a da detalji o novcu nisu okvirno i nacelno dogovoreni,tako da novac nece igrati ulogu ukoliko se Manuel Chaffort uspije nametnuti struci...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 avg 2011, 01:05

boccaccio je napisao/la:Klasicni vezni,ne baca ni na jednu stranu,tu je oko centra i igra lopte,dodaje,pokusava itd...po meni mali jeste zanimljiv i zna lopte,ali ja nisam Amar Osim i on je jedini mjerodavan za takve stvari,ovo je samo moje misljenje,a dijele ga i Pile i Seyo samnom jer smo zajedno bili..cuo sam da je mali do srijede ovde i da ce onda otici,a da li ce se vratiti zavisice od nase struke...
Jos da dodam,gledajuci trening da mi je bilo drago vidjeti da se Perica mnogo vise trudi,tu je,u prvom planu i izgleda mi kao da je dobio volju da daje sve od sebe na treningu,sto me posebno raduje,kao da je dobio motiv...Beslija se vuce ko krpa,Zeba se sprda sa njima koliko je dobar,Jamak ne da loptu nikome i redovno us.ere sve,a ostali standardno...Nijema i Kvesic nisu trenirali,vjerovatno lakse povrede,Kvesic je trckarao,a Nijema nije ni to,samo je radio vjezbe snage iza gola sjeverne tribine
Ma ne bi mu ja ni dao da ode,odmah to treba zarobiti hahaha.Ako ode to ce se nesta izjaloviti ili ce ga neko pokupiti.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 16 avg 2011, 01:10

vas trojica komotno mozete kakav blog otvorit i da pisete sta se desava jer ovo sto si nam rekao o tom momku i vise nego dobro i profesionalno :) veliko ti hvala :) e sad je struka na redu :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 01:13

Ako igra u sredini, bio bi on dobro rješenje...

Recimo Zeba, Smajić i Bob Marley i ono svako malo mjenjaju pozicije kao Barcelona 8-) :lol:

To je furka u ovom današnjem fudbalu, da igrači mjenjaju pozicije par puta tokom jedne utakmice... :D
Ž '21!

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 16 avg 2011, 01:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako igra u sredini, bio bi on dobro rješenje...

Recimo Zeba, Smajić i Bob Marley i ono svako malo mjenjaju pozicije kao Barcelona 8-) :lol:

To je furka u ovom današnjem fudbalu, da igrači mjenjaju pozicije par puta tokom jedne utakmice... :D
Kako ste vi meni čudni,podosta vas...
Nismo ni vidjeli kako Bob Joint igra,već ga stavljate u prvih 11...Uozbiljite se ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 01:25

Sutra ću ja njega aBd mojim očima procjeniti, ja čim sam vidio Kvesića rekao sam da će igrati prvu postavi i biti pravo pojačanje, imam osjećaj da će i sa Bob Marleyem biti tako :D

Hajd malo optimizma nije na odmet! :D
Ž '21!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 avg 2011, 02:01

twisttm87 je napisao/la:vas trojica komotno mozete kakav blog otvorit i da pisete sta se desava jer ovo sto si nam rekao o tom momku i vise nego dobro i profesionalno :) veliko ti hvala :) e sad je struka na redu :)
Stvarno veliko hvala vama trojici od srca sto ste uvijek tu i dajete korisne informacije i jos ovi neki forumasi koji su OK i pisu kvalitetne postove.
Osim - drugo ime za Želju !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 avg 2011, 02:26

O kojem momku je rijec?? "Nejsam u toku"..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 16 avg 2011, 02:32

zeljocity je napisao/la:O kojem momku je rijec?? "Nejsam u toku"..

Zlatan "The Rock" Muslimovic. 8-)
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 avg 2011, 02:34

hamo_pipa je napisao/la:

Zlatan "The Rock" Muslimovic. 8-)

Pa vidim spominju nekog iz Vijetnama ili sam ja zalutao u neku sprdju ovdje.. Osjecam se izgubljeno na ovoj temi ako propustim 4-5 stranica :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 02:35

O Bob Marleyu, a neki ga zovu Drenthe :lol: :lol:

Šalim se, o Kanađaninu Manuelu Chaffortu.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lokomotifa i 39 gostiju.