FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 15 avg 2011, 23:01

Na youtub-u su svi Ronaldo al ovaj malac stvarno izgleda interesantan. Misljenja sam da bi trebo ostat jer nemoze nikako biti losi od Stanica, Jamaka... Dribler prve klase, kako bi sa Zebom pravio dar mar! hahaha :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 avg 2011, 23:03

legenda79 je napisao/la:Mislim daje mali ponio papire sa sobom u dzepu,da su vec na stolu kod brke..e saddd hoce li ostat ili ne..ko zna ali ako nema nekih uslova nebi bilo lose da ostane,relativno je mlad,zna s loptom a za disciplinu u igri i pripremljenost se ne brinem....misljenja sam da bi mali pored toga sto bi rasteretio zebu i stvarao prostor napadacima mogao postati i atrakcija na stadionima sto nam vec duze vremena treba...
To fali nasem fudbalu, koji dribling, biciklo, kod nas se samo Zeba i ponekad Stanic "smiju" usuditi napravit' biciklo ili kakvu fintu.

NIKO KAO ZVAKA ! :mrgreen:
FKŽ !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 15 avg 2011, 23:06

TeaM87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Mislim daje mali ponio papire sa sobom u dzepu,da su vec na stolu kod brke..e saddd hoce li ostat ili ne..ko zna ali ako nema nekih uslova nebi bilo lose da ostane,relativno je mlad,zna s loptom a za disciplinu u igri i pripremljenost se ne brinem....misljenja sam da bi mali pored toga sto bi rasteretio zebu i stvarao prostor napadacima mogao postati i atrakcija na stadionima sto nam vec duze vremena treba...
To fali nasem fudbalu, koji dribling, biciklo, kod nas se samo Zeba i ponekad Stanic "smiju" usuditi napravit' biciklo ili kakvu fintu.

NIKO KAO ZVAKA ! :mrgreen:
može i jamak napraviti biciklo ali mu spadne lanac

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 15 avg 2011, 23:08

Kakav nam je ovo balavac? :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 15 avg 2011, 23:17

Aco jedan od nas !!! <3

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 23:26

TeaM87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Jel to taj mali bio na treningu ? :shock:
Ma nije, pricaju o Muslimovicu sve vrijeme :mrgreen:

Nego sta igra taj omaleni ?
Pozicije kao Zeba i Smajić...

Kako bi to bio paklen trio samo kad ih Osim uigra...

Pa ćemo onda vidjeti ima li Osima ekipa igru ili ne...

Tražili smo pojačanje i po svemu sudeći dobit ćemo i više od toga...

Što kaže Aco, samo treba malo da kondicije nabije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 avg 2011, 23:27

Od ponedjeljka 22. augusta u prodaji će prvi broj magazina ''Željezničar''. 2 KM. Moći će se nabaviti samo u klupskim prostorijama za početak.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 15 avg 2011, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 23:35

Ma Brko ce procjenit jel taj mali LEVAT il ZNA IGRAT LOPTE
vidjecemo ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 avg 2011, 23:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinja :D koji se najavljivao na predhodnim stranicama...
Zanimljiv i to dobro zanimljiv, tako struka kaze
Malo je reci zanimljiv, par puta odlicni dupli pasovi i jako fina duga lopta, cesto odigra na prvu.Losa komunikacija sa igracima ali to je i razumljivo, znanja ima fakat lopte zna, mene nekako podsjeti na Zebu iz mladjih dana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 avg 2011, 23:53

Bob Marley signs for FC Željezničar :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 avg 2011, 00:01

pile87 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinja :D koji se najavljivao na predhodnim stranicama...
Malo je reci zanimljiv, par puta odlicni dupli pasovi i jako fina duga lopta, cesto odigra na prvu.Losa komunikacija sa igracima ali to je i razumljivo, znanja ima fakat lopte zna, mene nekako podsjeti na Zebu iz mladjih dana.
jel to iz prve ruke sa treninga ? :D ove treba stavit na tri godine ...,a ne pogrijesit ko s nijemom.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 16 avg 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 16 avg 2011, 00:02

U koliko sati je sutra trening ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 avg 2011, 00:07

nime_tm87 je napisao/la:jel to iz prve ruke sa treninga ? :D ove treba stavit na tri godine ...,a ne pogrijesit ko s nijemom.
Jeste iz prve ruke sa treninga, treba njega jos pogledati ovo su prvi utisci...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 00:09

Ba Ze je napisao/la:U koliko sati je sutra trening ?
U 6 ili pola 7 :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 avg 2011, 00:25

neko treći je napisao/la:Aco jedan od nas !!! <3
A sve kaže ja nautralan lafo... :mrgreen:
KB-TM87 je napisao/la:Bob Marley signs for FC Željezničar :mrgreen:
Hahah prejako. Daj Boze da upali s ovim malcem, joj kako bi to bil extra. TO zakljucujem samo na osnovu ovog klipa sto je postavljen jer ga nisam imao prilike gledati na treningu. Valjda će potpisati i ako Bog da da s Nyemom produžimo ugovor na zimu i počinjemo ličit na Dinamo o kojem toliko pričate :D
Osim - drugo ime za Želju !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 avg 2011, 00:28

pile87 je napisao/la:
Pile,Seyo i ja smo zajedno odgledali trening i sva trojica smo se slozili da je mali jako zanimljiv...treba imati u vidu da je njemu prvi trening i da je kao pao sa neba,neobicno mu je ,sredina,novi igraci,nepoznat jezik...ali ono sto je mali pokazao je definitivno znanje sa loptom...talenat je...sa dozom povremene atrakcije,igranje petom,sitni vez itd....mlad je i jos ja licno mislim da je jako slab u defanzivi,odnosno postavljao se tako kao da ga to ne zanima previse,ali kad ima loptu u nogama tacno zna sta hoce i ima ideju...klasicni plejmejker,dobar pregled,ako nema rjesenje onda ide naprijed i na sut,sto me raduje,to je odlucnost u njemu...nije uopste djelovao kao da se dokazuje treneru,vec je igrao ono opusteno i trazio je pravilna rjesenja u igri...nekad je malo pokusao i podcjenjivacki da proturi loptu kroz noge,ali to je bila fula,ali tacno ima viziju igre na sredini terena,jako dobro izbacivanje dugom loptom prema krilu,sa osjecajem i to vanjskim dijelom noge,sto me je posebno fasciniralo,a iako moze da je drzi,gledao je da se oslobodi lopte sto prije,i kroz sitno dodavanje,bukvalno pravio visak igraca...da li je zanimljiv struci,vidjecemo,ali ja ovakvog mladog igraca ne bih odbacio nizasta na svijetu...tacno ima ono nesto,sto ja licno volim da vidim u nekom igracu...treba mu jos poneki trening,to je evidentno,volio bih da Amar u njemu prepozna ono sto sam ja vidio,a gledao sam i kako ga Amar posmatra i obraca mu se poneki put,znaci da ga je pratio i obracao paznju na njega,to je moja impresija
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 avg 2011, 00:32

Eh kad ste vas trojica pod takvim impresijama, onda ovi klipovi nisu nikakva suplja, znaci malac je dobar... :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 avg 2011, 00:37

Pa znal neko kojim kanalom je malac dospio u ljoZe? Mene je ovo pravo iznenadilo,al ono bas... Mozda je to i signal da se skauting radja???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 avg 2011, 00:40

rossoner je napisao/la:
neko treći je napisao/la:Aco jedan od nas !!! <3
A sve kaže ja nautralan lafo... :mrgreen:
KB-TM87 je napisao/la:Bob Marley signs for FC Željezničar :mrgreen:
Hahah prejako. Daj Boze da upali s ovim malcem, joj kako bi to bil extra. TO zakljucujem samo na osnovu ovog klipa sto je postavljen jer ga nisam imao prilike gledati na treningu. Valjda će potpisati i ako Bog da da s Nyemom produžimo ugovor na zimu i počinjemo ličit na Dinamo o kojem toliko pričate :D

Ziv ti meni bio nemoj nas stavljati u istu recenicu sa Dinamom jer me sama pomisao na nekog Mamica u Zelji iritira do bola!!! A sto se rezultata tice treba nama jos "ojra" pa da dajemo plate igracima koje iznose po 300.000 eura..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2011, 00:41

Pile,Seyo i ja smo zajedno odgledali trening i sva trojica smo se slozili da je mali jako zanimljiv...treba imati u vidu da je njemu prvi trening i da je kao pao sa neba,neobicno mu je ,sredina,novi igraci,nepoznat jezik...ali ono sto je mali pokazao je definitivno znanje sa loptom...talenat je...sa dozom povremene atrakcije,igranje petom,sitni vez itd....mlad je i jos ja licno mislim da je jako slab u defanzivi,odnosno postavljao se tako kao da ga to ne zanima previse,ali kad ima loptu u nogama tacno zna sta hoce i ima ideju...klasicni plejmejker,dobar pregled,ako nema rjesenje onda ide naprijed i na sut,sto me raduje,to je odlucnost u njemu...nije uopste djelovao kao da se dokazuje treneru,vec je igrao ono opusteno i trazio je pravilna rjesenja u igri...nekad je malo pokusao i podcjenjivacki da proturi loptu kroz noge,ali to je bila fula,ali tacno ima viziju igre na sredini terena,jako dobro izbacivanje dugom loptom prema krilu,sa osjecajem i to vanjskim dijelom noge,sto me je posebno fasciniralo,a iako moze da je drzi,gledao je da se oslobodi lopte sto prije,i kroz sitno dodavanje,bukvalno pravio visak igraca...da li je zanimljiv struci,vidjecemo,ali ja ovakvog mladog igraca ne bih odbacio nizasta na svijetu...tacno ima ono nesto,sto ja licno volim da vidim u nekom igracu...treba mu jos poneki trening,to je evidentno,volio bih da Amar u njemu prepozna ono sto sam ja vidio,a gledao sam i kako ga Amar posmatra i obraca mu se poneki put,znaci da ga je pratio i obracao paznju na njega,to je moja impresija

mislim da ce potpis najvise zavisit od para,
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EmirTM87, Hamagara, Stanceski i 24 gosta.