Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 nov 2010, 11:53
-Paja je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:-Paja je napisao/la:Vjerujem da je Wengera jako strah Reala u osmini finala, bila bi to ponovna demonstracija sile topnika na Santiago Bernabeu!
Da im bude ko protiv Liverpoola a Pajo ?
Uostalom, Real ćemo vidjeti protiv Barcelone i tada suditi koliko su jaki prema pravim protivnicima.
Mislim kako Madriđani još nisu dobili pravog protivnika ( izuzev Milana a tada jedva bod izvukoše ).
Kako li će se snaći protiv Barce.

Jasno je ko dan da su uvijek bili inferiorni u odnosu na dominantnije engleske klubove, ocigledan je strah Murinja jer Arsenal vjerovatno nece zavrsiti prvi te je moguc eventualni duel!
kakavdanak-Pa napisao sam ga i to vise puta....
mogu li te zamoliti da ponoviš bilo koji od tih dokaza,bilo koji
-
-Paja
-
Kontakt:
Mrzim da se ponavljam ali raspolozen sam i rado bi sad diskutovao ali posto predvidjam da ce ih se dosta okomiti na mene a onda poslije mene optuzivati nema potrebe za takvom raspravom. Argumenti su neoboriv i to je jedino bitno!
Dio Arsenala
-
GunnerS
-
Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Cudan je Wenger tip...on ima neku svoju filozofiju i nepusta je. Ako ovaj trenutni tim bude jednog dana "dream team" (u to je gotovo nemoguce povjerovati),moci ce svim svojim kriticarima zacepiti usta i reci "ja znam sta radim". Ako ostane bez trofeja kao sto je to zadnjih godina postala realnost,sav njegov trud ce biti uzaludan.
Trebalo bi da ovaj tim ide na najviše stepenice, al hoče li ?! To ostaje da vidimo.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 nov 2010, 13:06
-Paja je napisao/la:To je tvoj subjektivni zakljucak!
pa de reci onda po čemu je to arsenal najbolji u istoriji
-
-Paja
-
Kontakt:
Evo posto si me lijepo zamolio vidim da ti je stalo:
Mi smo najbolji zato sto smo dominantni kroz cijelu svoju historiju nad svojim slabasnim suparnicima. Prvo cu da krenem od toga da smo klub kraljevski najmocnije kraljevine svih vremena poznati smo bili kao Royal Arsenal, nasa superiornost nad nasim ljutim rivalom i kosmijama zidovima stoljecima se prepricava i ponavlja uvijek smo bili najbolji, u Engleskoj smo dominirali na vrhuncu nase moci bili smo suspendovani pa nismo osvojili smijesni kup sampiona/ligu prvaka koji bi sigurno uzeli bar 3 godine zaredom ali to nije steta. Nasa puna dominacija pocinje od dolaska velikog vodje Wengera tvorca modernog Arsenala treba li reci da smo najdominantnije zavrsili sezonu od svih klubova i to bez poraza takav slucaj na svijetu nije zabiljezen niti je iko slicno ponovio(mislim na ove jace lige moldaviju i sl. ne pikam). Taj nas poseban zlatni pehar vrijedi kao 10 pehara Lige Prvaka koju osvajaju ljubimci uefe koji nas sprijecavaju da to sporedno za nas takmicenje osvojimo, stoga ono nije nikakvo mjerilo. Treba li reci da imamo najljepsi stadion, najboljeg menadzera, najbolje finansije i uredjenje, navijace, pravi smo klub i jedini istinski u Londonu i Engleskoj a ne kao neki lazni klubovi sa sela i periferije(koji se nazivaju najvecim, sto je veoma smijesno)
Budi cool!
Dio Arsenala
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 nov 2010, 13:32
-Paja je napisao/la:Evo posto si me lijepo zamolio vidim da ti je stalo:
Mi smo najbolji zato sto smo dominantni kroz cijelu svoju historiju nad svojim slabasnim suparnicima. Prvo cu da krenem od toga da smo klub kraljevski najmocnije kraljevine svih vremena poznati smo bili kao Royal Arsenal, nasa superiornost nad nasim ljutim rivalom i kosmijama zidovima stoljecima se prepricava i ponavlja uvijek smo bili najbolji, u Engleskoj smo dominirali na vrhuncu nase moci bili smo suspendovani pa nismo osvojili smijesni kup sampiona/ligu prvaka koji bi sigurno uzeli bar 3 godine zaredom ali to nije steta. Nasa puna dominacija pocinje od dolaska velikog vodje Wengera tvorca modernog Arsenala treba li reci da smo najdominantnije zavrsili sezonu od svih klubova i to bez poraza takav slucaj na svijetu nije zabiljezen niti je iko slicno ponovio(mislim na ove jace lige moldaviju i sl. ne pikam). Taj nas poseban zlatni pehar vrijedi kao 10 pehara Lige Prvaka koju osvajaju ljubimci uefe koji nas sprijecavaju da to sporedno za nas takmicenje osvojimo, stoga ono nije nikakvo mjerilo. Treba li reci da imamo najljepsi stadion, najboljeg menadzera, najbolje finansije i uredjenje, navijace, pravi smo klub i jedini istinski u Londonu i Engleskoj a ne kao neki lazni klubovi sa sela i periferije(koji se nazivaju najvecim, sto je veoma smijesno)
Budi cool!
ok.
može li jedno pitanje,je li arsenal ima najviše osvojenih titula u engleskoj?
-
e2_ze
-
Kontakt:
mislim, ne znam u cemu je problem??? i meni je arsenal najbolji klub, valjda zato sto navijam za isti, paja jest dosadan, i spama stalno, ali vam ne moze nametnuti svoje misljenje vec ga samo kazuje??? svakom je njegov klub najbolji, meni je celik bolji od svih klubova(osim arsenala tu su negdje

)
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 27 nov 2010, 13:37
Goalkeeper:
21 Lukasz Fabianski
Defender:
3 Bacary Sagna
22 Gael Clichy
6 Laurent Koscielny
18 Sebastien Squillaci
Midfielder:
17 Alex Song
23 Andrey Arshavin
19 Jack Wilshere
8 Samir Nasri
7 Tomas Rosicky
Striker:
29 Marouane Chamakh
Subs:
20 Johan Djourou
28 Kieran Gibbs
15 Neves Denilson
52 Nicklas Bendtner
10 Robin van Persie
14 Theo Walcott
53 Wojciech Szczesny
Rođen s tobom da budem
-
GunnerS
-
Kontakt:
Moglo bi se nešto i napravit danas, rezultat 1:2 za Arsenal, strijelci Nasri i Chamack 
-
-Paja
-
Kontakt:
e2_ze je napisao/la:mislim, ne znam u cemu je problem??? i meni je arsenal najbolji klub, valjda zato sto navijam za isti, paja jest dosadan, i spama stalno, ali vam ne moze nametnuti svoje misljenje vec ga samo kazuje??? svakom je njegov klub najbolji, meni je celik bolji od svih klubova(osim arsenala tu su negdje

)
oprosti ja ovdje nista ne spamam, evo jasno mozes unazad procitati da sam izbjegavao da odgovorim na pitanje jer znam da ce doci likovi poput njih koji se neslazu sa mojim misljenjem ali sta ja mogu kad me je covjek molio da mu kazem svoje misljenje, kako da odbijem?
Dio Arsenala
-
van gall
-
Kontakt:
e2_ze je napisao/la:mislim, ne znam u cemu je problem??? i meni je arsenal najbolji klub, valjda zato sto navijam za isti, paja jest dosadan, i spama stalno, ali vam ne moze nametnuti svoje misljenje vec ga samo kazuje??? svakom je njegov klub najbolji, meni je celik bolji od svih klubova(osim arsenala tu su negdje

)
Uredu je voliti club i navijati i sve to ali treba biti realan i objektivan,Real je club koji mrzim iz dna dushe al nikad nemogu reci da je Bayern veci club od Reala jer cinjenice i realnost su jedno a sebicnost i subjektivnost drugo...Arsenal jeste veliki club ali iznad njega ima puno puno clubova koji su bolji........

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
GunnerS
-
Kontakt:
@van gall upravu si, al kad bi tako svi razmišljali, svijet bi bio dosadno mjesto
-
e2_ze
-
Kontakt:
e pa niko od vas ne trazi da budete objektivni, naravno da arsenal nije najveci, ALI meni jeste, meni je najbolji, nema boljeg, i da ispadne iz EPL bice mi najbolji, to je valjda zbog ljubavi prema istom... sada svaka prica ima dvije medalje, neki osporavaju te titule realu, neki ne, neki dodaju i franca(navijaci barcelone) ko bi ga sad znao...
-
GunnerS
-
Kontakt:
Hvala, gledat ću ispočetka da vidim kakva je igra ako me budu živcirali gasim
-
Mandrak
-
Kontakt:
Zamalo ga da Chamakh zabije odmah u prvoj...vakat je da topnici pobjede.
Olakšavajuca okolnost je što nema danske lopate u pocetnoj postavi.
-
GunnerS
-
Kontakt:
Dobro igraju al ja na prekide gledam, ovo štopa kod mene ko ludo
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 nov 2010, 13:53

)
ti znaš da @paja tvrdi da je arsenal najbnolji klub u istoriji,je li tako,je li hoćeš reći da ti tvrdiš da je čelik drugi najbolji klub u istoriji?
-
e2_ze
-
Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:e2_ze je napisao/la:mislim, ne znam u cemu je problem??? i meni je arsenal najbolji klub, valjda zato sto navijam za isti, paja jest dosadan, i spama stalno, ali vam ne moze nametnuti svoje misljenje vec ga samo kazuje??? svakom je njegov klub najbolji, meni je celik bolji od svih klubova(osim arsenala tu su negdje

)
ti znaš da @paja tvrdi da je arsenal najbnolji klub u istoriji,je li tako,je li hoćeš reći da ti tvrdiš da je čelik drugi najbolji klub u istoriji?
ne ja hocu reci da je meni, najbolji i jedan i drugi klub... to je moje misljenje, subjektivno... uvijek postoje strucnjaci koji ce odluciti koji je najveci itd...
-
vuvu_zzz
-
Kontakt:
nadam se da ce ove sezone osvojiti Arsenal titulu prvaka, zasluzili su

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.