nerminh74 je napisao/la:kada mi kazu nba top kosarke a skoro citava liga ovakva tek se pocne zahuktavatu u play off-u, ali opet je u eropi zanimljivijesamson je napisao/la:Dosadno ovo za gledati..
ehh,**** sada

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nerminh74 je napisao/la:kada mi kazu nba top kosarke a skoro citava liga ovakva tek se pocne zahuktavatu u play off-u, ali opet je u eropi zanimljivijesamson je napisao/la:Dosadno ovo za gledati..
samson je napisao/la:U Europi je zanimljivije jer se igra. NBA kao liga, kosarka i igra je postala mamac za reklame. Zato i tekme traju kao ceremonija otvaranja OI. Vidim, i Germani danas isto furaju ... Zato kazem, dosadno za gledati ..
da,izabrao je odlican tim sa odlicnim trenerom.ja sam gledao prvu tekmu bio je najbolji,vazda igrau pred 10,11 hiljada publike.BIHfan je napisao/la:Djedovic odlican, najbolji igrac Albe.
na kraju nisam skontao koliko je daoBIHfan je napisao/la:Djedovic odlican, najbolji igrac Albe.
15 poena.sve ok,nermine,nekad je lakse prikucatinerminh74 je napisao/la:na kraju nisam skontao koliko je daoBIHfan je napisao/la:Djedovic odlican, najbolji igrac Albe.
lumani, vise volim kada centar polozi na drugi obruc ili iz rolinga jer to zahtijeva tehniku nego ono sto svako preko 205 cm (a i puno njih nizih) moze uraditi
Za Filipa sam ja davno pričao da je extra play, još dok je za SLobodu igrao. Ne na ovoj temi nego među košarkaškim radnicima u Sarajevu. Pametan ekstremno i po meni ako ovako nastavi komotno treći play repke.neno#4 je napisao/la:Filip nastavlja sjajno da igra. Pet poena zaredom, ali bitnije je da covjek igra glavom. Vecina koseva, osim pick n'rolla Hammondsa i Edwardsa je dosla nakon njegovih sjajnih akcija. Osam poena i po tri skoka i asistencije.
A sta je taj Obradovic do sada napravio epohalno u karijeri?grgr je napisao/la:Najbolja stvar u vezi djedovica je to sto je kod obradovica on ce od njega masinu napravit
neno#4 je napisao/la:A sta je taj Obradovic do sada napravio epohalno u karijeri?grgr je napisao/la:Najbolja stvar u vezi djedovica je to sto je kod obradovica on ce od njega masinu napravit
Edit: Boris Savovic danas odlican. U prve tri cetvrtine 12 poena i 13 skokova.
Edit II: Persa 11 poena, 3 skoka, 3 ukradene lopte i 3 iznudjena faula za index 17![]()
Eh sto se mene tice neka fino i igra za tu reprezentaciju i ta tri prsta sebi 2 puta u paksu stavi.lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:A sta je taj Obradovic do sada napravio epohalno u karijeri?grgr je napisao/la:Najbolja stvar u vezi djedovica je to sto je kod obradovica on ce od njega masinu napravit
Edit: Boris Savovic danas odlican. U prve tri cetvrtine 12 poena i 13 skokova.
Edit II: Persa 11 poena, 3 skoka, 3 ukradene lopte i 3 iznudjena faula za index 17![]()
Savovic dosta dobar i fino 2 ruke sa 3 prsta pokaza u pubiliku![]()