nemoze svako navijat za najbolji klub na svijetu.topnik1 je napisao/la:Zamisli moraš navijat za isti klub kao i Caeruleus FukareTuzla1987
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Re: Arsenal
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.

ovakve stijene nam trebaju,a ne luzeri od pola metra koji se boje svoje sjene na terenu

Uporedi ovo sa Artetom, Flaminiem, i Mertesackerom...Seaman je napisao/la:
ovakve stijene nam trebaju,a ne luzeri od pola metra koji se boje svoje sjene na terenu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:
Uporedi ovo sa Artetom, Flaminiem, i Mertesackerom...[/quote]
dođu mi suze na oči

Smjesno uporedjivati,ja mislim da bi ih ova trojica i sad samljelianell je napisao/la:Uporedi ovo sa Artetom, Flaminiem, i Mertesackerom...Seaman je napisao/la:

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vezni fudbaler Chelseaja Cesc Fabregas je ovog ljeta pojačao londonski klub iz Barcelone, a u razgovoru za španske novine COPE on je govorio o tom transferu.
''Uvijek sam igrao u klubovima u kojim sam želio. Na kraju godine sam vidio da je Chelsea najbolja opcija i uvijek sam mislio o povratku u Englesku i to se sada ispunilo. Saradnja sa Mourinhom se konačno realizovala i to je bila najbolja opcija'', kazao je reprezentativac Španije koji se potom dotakao svog bivšeg kluba Arsenala.
''Wenger već na mojoj poziciji ima Ozila, Cazorlu i Wilsherea i zato sam odlučio da pređem u Chelsea''.
u vezi one price o Fabregasu od neki dan. I baš je Wenger trebao istresti pare za poziciju koja je vec popunjena i koja najmanje škripi.
''Uvijek sam igrao u klubovima u kojim sam želio. Na kraju godine sam vidio da je Chelsea najbolja opcija i uvijek sam mislio o povratku u Englesku i to se sada ispunilo. Saradnja sa Mourinhom se konačno realizovala i to je bila najbolja opcija'', kazao je reprezentativac Španije koji se potom dotakao svog bivšeg kluba Arsenala.
''Wenger već na mojoj poziciji ima Ozila, Cazorlu i Wilsherea i zato sam odlučio da pređem u Chelsea''.

Ja se nadam iskreno da je ovo izmišljena izjava, pa frajer je na svom fb profilu napisao kako ga Arsenal nije htio a da je htio da pređe 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
pa možda je on htio da se vrati u staro jato, pokušao - ali Wenger mu porucio da mu ne treba (i dok je igrao u Barci, vazda je navijao za topnike i slicna spika)....ali gdje ce kad je sve popunjeno i zauzeto....da je špic, možda bi danas igrao u Arsenalu.
Uhh kad se sjetim i milina ih bila gledat davno je to bilo ebo te .... teško da se ponoviSeaman je napisao/la:

Arsenal All The Way !
Pa uglavnom. Svakom laiku je jasno da on ne treba Arsenalu. NJegovo dovođenje bi bilo vrh debilizma od Wengera iskreno. Al eto forsira se ta priča odjedno nakon jedne asistencije. kao da je sam pobijedio 11 igralalet3 je napisao/la:pa možda je on htio da se vrati u staro jato, pokušao - ali Wenger mu porucio da mu ne treba (i dok je igrao u Barci, vazda je navijao za topnike i slicna spika)....ali gdje ce kad je sve popunjeno i zauzeto....da je špic, možda bi danas igrao u Arsenalu.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- zanatlija57
- Kontakt:
...opet smo ljuti zbog loše igre i praktično nemoći, ovaj put u meču sa Čelsijem. Bilo je u najvećem dijelu tekme neubjedljivo,blijedo i bez samopouzdanja. Hiljadu bi razloga mogao, kao i svi drugi fanovi Topnika, navesti šta nam fali,šta nam treba, gdje su greške, ko je podbacio,kako je Wenger postavio igru, koga je izveo na teren,itd.... Ali samo trebamo pogledati ove fotke unazad. Jednom u 20 i više godina (a neki nikada) se ima ekipa ili generacija sa Anrijem,Berkampom,Piresom....Moramo biti strpljivi. Nemojte da ličimo na kolekcionare igrača u timu. Profa i pogriješi ali radi najbolje što može. Kad smo htjeli dovesti Matu, Česli platio više,za Azara isto,Fertongena oteo Totenhem i da ne nabrajam.Tu se malo moglo učiniti. To je tržišna utakmica u kojoj nismo izašli kao pobjednici. Od igrača koji su trenutno u timu bolji će ostati a loši otići. Realno, još koju godinu trebamo graditi tim za pobjede i trofeje.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
chelseavi navijaci ko zivotinjsko carstvo, sve zanimljiviji i zanimljivijiCaeruleus je napisao/la:Arsenal ko Srbija. Sve manji i manji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
inače, tipičan predstavnik chelseavaca u zivotinjskom carstvu

Sta ga citiras, ako ti smeta, prijavis post i vozdra.
Bice sankcionisan, svakako vec ima opomenu.
Bice sankcionisan, svakako vec ima opomenu.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
sto si stavio svoju sliku?QUARTERBACK je napisao/la:chelseavi navijaci ko zivotinjsko carstvo, sve zanimljiviji i zanimljivijiCaeruleus je napisao/la:Arsenal ko Srbija. Sve manji i manji.
inače, tipičan predstavnik chelseavaca u zivotinjskom carstvu
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Problem je što je Wenger tvrdoglav i kada ima najbolju ekipu na papiru on usere s formacijom, Ozila pošalje na krilo.zbog Jacka i Santija, ne kupuje zadnjeg veznog već mu to igraju Arteta i mušterija žutih kartona Flamini, Arteta je solidan igrač ali već u godinama i nema on šta tražiti na DMF poziciji koja je krucijalna trenutno, previše se glupo golovi prime, mnogo kreatora igre koji se uguse u samoj igri ne znajuci šta da rade s loptom..
Vidjeli smo svi protiv Galate i Ville, Ozilu das loptu protok lopte bude odličan, Welbeck svoje radio, Alexis svoje, Ozil svoje, sva svoju poziciju igrao ! I normalno da cemo zabiti 4 gola kad smo igrali pametno i svak svoje igrao, protiv Ville isto, vidjeli ste Ozila, momak čim je šansu dobio napravio je asistenciju i gol, do igrača nije, ne može se Ozil kriviti ili ko već u derbijima jer nisu oni krivi što mi nemamo DMFa dobrog koji ce donijeti STABILNOST u ovu ekipu! Koliko nas se može pouzdati u Artetu? Niko, samo čekaš hocel pogriješit u dodavanju nazad stoperu il ce ga ko fizički dobiti u duelu, za Flaminija strahujes da ne dobije crveni a ako zijani loptu onda ide kamikaza start na protivnika..
Mora se znat ko je ko u ekipi, Welbeck zasad je odličan, radi svoje i zna se da je napadač, zabio je 4 gola, asistirao i trči i daje maksimum, Alexis je zvjerka koja gine na terenu, Ozil je mozak koji zna kako da da loptu kad treba, sada kako ce on to raditi kada su mu tu još na terenu Jack, Santi i Arteta, svaki od njih je potkovani tehničar i peglancija je njevjerovatna a kreativnost nula, vezni red se pretrpa..
DMF-Ramsey
----Ozil----
Walcott-Welbeck-Alexis
Bez puno **** s prostom igrom mi dolazimo do rezultata, kakve ba peglancije u veznom, das Ozilu sredinu, Ramsey potpomaze i utrcava a DOBAR DMF cuva i drži stabilnost ekipe, moral i stanje u ekipi bi bilo 50% više, u napadu bi krila bila brza što paše Ozilu a u spicu momak koji zna postići gol, ali nažalost Wenger ne planira a
Vidjeli smo svi protiv Galate i Ville, Ozilu das loptu protok lopte bude odličan, Welbeck svoje radio, Alexis svoje, Ozil svoje, sva svoju poziciju igrao ! I normalno da cemo zabiti 4 gola kad smo igrali pametno i svak svoje igrao, protiv Ville isto, vidjeli ste Ozila, momak čim je šansu dobio napravio je asistenciju i gol, do igrača nije, ne može se Ozil kriviti ili ko već u derbijima jer nisu oni krivi što mi nemamo DMFa dobrog koji ce donijeti STABILNOST u ovu ekipu! Koliko nas se može pouzdati u Artetu? Niko, samo čekaš hocel pogriješit u dodavanju nazad stoperu il ce ga ko fizički dobiti u duelu, za Flaminija strahujes da ne dobije crveni a ako zijani loptu onda ide kamikaza start na protivnika..
Mora se znat ko je ko u ekipi, Welbeck zasad je odličan, radi svoje i zna se da je napadač, zabio je 4 gola, asistirao i trči i daje maksimum, Alexis je zvjerka koja gine na terenu, Ozil je mozak koji zna kako da da loptu kad treba, sada kako ce on to raditi kada su mu tu još na terenu Jack, Santi i Arteta, svaki od njih je potkovani tehničar i peglancija je njevjerovatna a kreativnost nula, vezni red se pretrpa..
DMF-Ramsey
----Ozil----
Walcott-Welbeck-Alexis
Bez puno **** s prostom igrom mi dolazimo do rezultata, kakve ba peglancije u veznom, das Ozilu sredinu, Ramsey potpomaze i utrcava a DOBAR DMF cuva i drži stabilnost ekipe, moral i stanje u ekipi bi bilo 50% više, u napadu bi krila bila brza što paše Ozilu a u spicu momak koji zna postići gol, ali nažalost Wenger ne planira a
Re: $: Arsenal
A pokusavao si svalercino?soxx je napisao/la:Makar nisu pe3deritopnik1 je napisao/la:Zamisli moraš navijat za isti klub kao i Caeruleus FukareTuzla1987

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Što bi reko Amer Švabo i RusSamoZeljo je napisao/la:Izbaci jedna facebook stranica sliku:
Njima samo kazes "JURIŠ" i nista vise nije bilo potrebno govoriti.
Too many awesomeness in this photo

Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.