English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Govorim ja, ova titula Liverpoolu se ne pika...
Da ti cijelu sezonu pomažu sudije, štimaju ti već u utorak rezultat a ti igraš u subotu, mislim nečuveno... poništit sezonu ili dodijelit Arsenalu. Tu je pravda. A ne kao u koroni, pobijediš 27 pa 1 izgubljena i 1 remi i normalno kad su tražili da se poništi, i šta - nastavi se sezona....pljačka epska!
Da ti cijelu sezonu pomažu sudije, štimaju ti već u utorak rezultat a ti igraš u subotu, mislim nečuveno... poništit sezonu ili dodijelit Arsenalu. Tu je pravda. A ne kao u koroni, pobijediš 27 pa 1 izgubljena i 1 remi i normalno kad su tražili da se poništi, i šta - nastavi se sezona....pljačka epska!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Jesi poceo s terapijama?
Ne bi rekao, ne vadis Arsenal iz usta smaraču
- Pensioner26
- Kontakt:
Znači to bi bilo to. Čestitke Liverpoolu na tituli 

- JayCatwright
- Kontakt:
Keva ti nije izvadila naše sampionske kurceve iz ustaInvincibles14 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:56Jesi poceo s terapijama?
Ne bi rekao, ne vadis Arsenal iz usta smaraču

Cestitam Liverpoolovcima. Zasluzena titula. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Šest bodova više od najgoreg Citya od dolaska Pepuna. Kandidati za titulu kažu 

Svako ko je imao i ono malo nade da će se sezona bar pošteno privesti kraju kad je već cijelim svojim tokom oblikovala nejednakim kriterijima i sudijskim lakrdijama izgubio je istu u dvomecu sa Evertonom ove dvije ekipe, jedni dobili poklon iz osfajda dva boda, drugima oteteta dva boda izmišljenim penalom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Dođe Palace i održi im čas fudbala sa drugom postavom, ovaj priča o suđenju u trećem kolu 

Da li frajer trola ili je uvjeren u ovo sto piše ? Ako ne trola, onda bi trebao potražiti pomoć neku. Ovo je u rangu ljudi koji su uvjereni da je zemlja ravna ploča.JayCatwright je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Dođe Palace i održi im čas fudbala sa drugom postavom, ovaj priča o suđenju u trećem kolu![]()
A Liverpool jos poceo sezonu s novim trenerom a Arsenal nije, i tu je nepravda, jedni sa svjezim i odmornim trenerom a drugi s ishabanim i umornim trenerom, i tu se vidi sami pocetak nepravde.Sage je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:53Govorim ja, ova titula Liverpoolu se ne pika...
Ponistiti sezonu, jer cuj uzet titulu s manje od 80 bodova treba ozakoniti nevazecim prvenstvom.
CPOJ
- superFrankie
- Kontakt:
Cestitke Liverpoolu na titulu, apsolutno zasluzeno nema sta. Sto se tice navijaca Arsenala, stvarno se nadam da trolaju, ako ne, malo sam zabrinut za njih
Ti si jedan od onih koji vjeruje da nije Ovrebo izbacio Terek nego Barselona.jasmin10 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:12Da li frajer trola ili je uvjeren u ovo sto piše ? Ako ne trola, onda bi trebao potražiti pomoć neku. Ovo je u rangu ljudi koji su uvjereni da je zemlja ravna ploča.JayCatwright je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Dođe Palace i održi im čas fudbala sa drugom postavom, ovaj priča o suđenju u trećem kolu![]()
Znam iz pouzdanih informacija da je momak na spektrumu, nakon toga sam se i prestao uplitati u razgovore sa njim.jasmin10 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:12Da li frajer trola ili je uvjeren u ovo sto piše ? Ako ne trola, onda bi trebao potražiti pomoć neku. Ovo je u rangu ljudi koji su uvjereni da je zemlja ravna ploča.JayCatwright je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Dođe Palace i održi im čas fudbala sa drugom postavom, ovaj priča o suđenju u trećem kolu![]()
Samo da smo zivi i zdravi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sto je najtuznije od svega citavu sezonu ih prate ovakavi kiksevi, gdje imaju tri boda u dzepu i onda to prospu na sebi svojstven nacin. Plus takve utakmice im se vecinom desavaju na domacem terenu.
Pored svega toga opet u drugom vide krivca za vlasiti neuspjeh. Jasno je meni da im je krivo sto im titulu uze lik u svojoj prvoj sezoni u klubu i sa nikakvim pojacanjima, ali opet ovi idiotizmi koje pisu citavu sezonu se ne mogu opravdati.
Bas na nivou neke bolesne sekte.
Pored svega toga opet u drugom vide krivca za vlasiti neuspjeh. Jasno je meni da im je krivo sto im titulu uze lik u svojoj prvoj sezoni u klubu i sa nikakvim pojacanjima, ali opet ovi idiotizmi koje pisu citavu sezonu se ne mogu opravdati.
Bas na nivou neke bolesne sekte.
Srce, čast i ponos!
Gaston i komunikacija 

Dostojan konkurent
Ma dobro to. Chelsea je imao kvalitet izbaciti Barcelonu i da im je sudjen penal i izbacili bi.chily-rz je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:25Ti si jedan od onih koji vjeruje da nije Ovrebo izbacio Terek nego Barselona.jasmin10 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:12Da li frajer trola ili je uvjeren u ovo sto piše ? Ako ne trola, onda bi trebao potražiti pomoć neku. Ovo je u rangu ljudi koji su uvjereni da je zemlja ravna ploča.JayCatwright je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Dođe Palace i održi im čas fudbala sa drugom postavom, ovaj priča o suđenju u trećem kolu![]()
Ali ovaj Arsenal nema kvalitet biti prvak Engleske.
Druze ako fakat misliš da je prije početka prvenstva odlučeno da Arsenal neće osvojiti, onda si fakat kao ovi ravnozemljasi.
Sto je najgore krivit ces i sudije ako ispadnu od PSG ili kad izgube potencijalno finale.
- JayCatwright
- Kontakt:
Luzerstvo. Prošle sezone imali priliku uzeti titulu protiv Ville na domacem terenu, ali us.rali se, prije toga na Anfieldu vodili 2-0, na kraju slavili bod. Nema mentaliteta u tom malenom klubu, zato ja kazem daj mi svake sezone "borbu" za titulu sa njima i to je nasa sigurna titula.
Očigledno da je fokus odavno prebačen na ligu prvaka, pored povreda i PGMOL družbe, pret crvenih do februara tužno je za ligu da je takav Arsenal bio jedini kandidat ekipi koja je imala devet penala u svoju korist i Taylora na Emiratesu. Imali su i VVD kabadahiju koji je ove godine podijelio više lakata nego Bakir bajramluka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.