Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Fakat ti juznoamerikanci ne valjaju osim ako si vlasnik kakvog kafica/diska.
Malo ih je koji su poput Zanettija, Cafua ili npr. Carlosa da su cijelu karijeru bez nekih incidenata i da su stvarno uvijek maximum davali za klub u kojem su igrali, bez nekih igrica i pravljenja da su veci od kluba.
Malo ih je koji su poput Zanettija, Cafua ili npr. Carlosa da su cijelu karijeru bez nekih incidenata i da su stvarno uvijek maximum davali za klub u kojem su igrali, bez nekih igrica i pravljenja da su veci od kluba.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
- Kontakt:
ee kako je Ruben Oliveira bio fin, a i Zalayeta.. a sad nam alkosi u timu
Kakav intervju El Rey Leona, jedan od draži igrača koji su igrali u Juventusu, šteta što je proveo samo 2 godine u Torinu, ljudina 
Kako sam skontao na Zulianovom profilu, da je Caceres suspendovan iz prve ekipa do daljnjeg, koji kreten

Kako sam skontao na Zulianovom profilu, da je Caceres suspendovan iz prve ekipa do daljnjeg, koji kreten

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Definitivno ovo nije trebalo Caseresu, bravo za suspenziju
1946
Licht nije spreman, Caceres izbacen a Padoin nije u timu za LS.
Znaci, 352
Znaci, 352
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:

Caceres, Licht, Sturaro, Mandžukić i Marchisio nisu tu.

Molim Boga da bude ovo, i da eventualno opet postane primarna formacija, sa ovim bekovima, bar na neko vrijeme dok se ne vrati ona rutina opet.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Kaže da zadnjeg neće otkriti, ali ovi počinju sutra."Here's 10 of my starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Pogba, Evra, Morata, Dybala."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jučer sam pisao, ne znam koliko je pametno da Khedira krene od prve minute.
Što se tiče formacije u ovom trenutku se 3-5-2 nameće kao jedina opcija, jer će Sevilla igrati na konte, a Cuadrado bi to teško ispratio nazad kao klasični bek.
Što se tiče formacije u ovom trenutku se 3-5-2 nameće kao jedina opcija, jer će Sevilla igrati na konte, a Cuadrado bi to teško ispratio nazad kao klasični bek.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da nas sutra niko ne prenosi ni arene ni obn
Ima na hrt2 i rts1 al znate li hoce li zatamnit na kablovskoj?

Ima na hrt2 i rts1 al znate li hoce li zatamnit na kablovskoj?

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Caceres - check
Ako nista i niko, kosmicka pravda ce iscistit ovaj tim i postavit stvari na pravo mjesto

Ako nista i niko, kosmicka pravda ce iscistit ovaj tim i postavit stvari na pravo mjesto

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Allegri: 'Khedira starts with Sevilla'
joj ako se povrijedi još jednom nikad vise od njega ništa neće biti. Ne znam jeli pametno da uopće starta sutra, kad nema čovjek minute sa ovom ekipom.Alegri vjerovatno u nedostatku Marchisia želi iskustva u sredini sto je itekako važno jer sigurno ne želi da izgubi bodove u jako bitnoj ekipi i eksperiment sa mladim igračima bio bi rizik.
Caceres vjerovatno završiš karijeru u Juventus, samo sačekati priliku i unovčiti ga za solidne pare.
FORZA JUVENTUS!!

Caceres vjerovatno završiš karijeru u Juventus, samo sačekati priliku i unovčiti ga za solidne pare.
FORZA JUVENTUS!!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Zanimljvo je ovo, reče Max da će se igrati 4-3-3 iako nemamo nijednog desnog beka u ekipi. Prije će to biti 3-5-2.
Ako ipak ostane pri prvom možda može Pereyru staviti desno ili čak sve iznenaditi s Ruganiem u nekoj kombinaciji. Lemina je upitan, sigurno bi i sutra počeo, a u Marseju je znao svašta igrati. Uglavnom, Rugani, Pereyra ili Lemina po meni.
Khedira je veliki rizik, ako se opet povrijedi to će biti katastrofa, a ne mislim da je spreman uopće za ovakav meč.
Ako ipak ostane pri prvom možda može Pereyru staviti desno ili čak sve iznenaditi s Ruganiem u nekoj kombinaciji. Lemina je upitan, sigurno bi i sutra počeo, a u Marseju je znao svašta igrati. Uglavnom, Rugani, Pereyra ili Lemina po meni.
Khedira je veliki rizik, ako se opet povrijedi to će biti katastrofa, a ne mislim da je spreman uopće za ovakav meč.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Barzagli RB, Zaza CF.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Allegriju kako je uspjelo prosle godine sa Sturarom u prvoj postavi kada je sve iznenadio i ispao faca, sad navalio izgleda svaku utakmicu da neka iznenadjenja postavlja,sve se nada da se ponovi cudo 

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
S Cuadradom je to preofanzivno, čisto sumnjam, a i nadam se da ga neću sutra (ni nikad) gledati (mislim na Zazu dakako). Nadam se Lemini ili momčini Ruganiu.Gefufna je napisao/la:Barzagli RB, Zaza CF.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
i mi od ove Rome izgubili, iso miki 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Lemina je igrao beka u Marsieilleu po potrebi ali sutra ne znam, mislim da ce Cuadrada stavit prije.Pogba je napisao/la:Zanimljvo je ovo, reče Max da će se igrati 4-3-3 iako nemamo nijednog desnog beka u ekipi. Prije će to biti 3-5-2.
Alessandro Del Piero !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znaci valja na zimu beka rjesavat prvo...pa tek onda kreativca, napadaca, veznjaka itd itd
valjda ovo izdobri, al bice tesko
valjda ovo izdobri, al bice tesko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Eh da je bar to "najgluplji" gubitak bodova ove sezone.FrankDrebin je napisao/la:i mi od ove Rome izgubili, iso miki
Don't believe the hype.
Onako kada čovjek pogleda ovu LP, ali i nacionalna prvenstva vidi da osim Bayerna tu nema dominantne sile, i Barca, a i Real nisu na nivou prošlogodišnjih, da ne govorim drugi timovi.
Da ne spominjem koliko se Pogba zna prozivati, a neki igrači poput Hazarda pa i Alexisa ne igraju skoro ništa, Ronaldo isto tako, jedan meč 5 golova i onda dosta tanko, Neymar i Suarez isto dosta loši, itd.
Optimista sam kada ovako sve pogledam malo s distance, samo da se vratimo i zaigramo kako znamo.
Da ne spominjem koliko se Pogba zna prozivati, a neki igrači poput Hazarda pa i Alexisa ne igraju skoro ništa, Ronaldo isto tako, jedan meč 5 golova i onda dosta tanko, Neymar i Suarez isto dosta loši, itd.
Optimista sam kada ovako sve pogledam malo s distance, samo da se vratimo i zaigramo kako znamo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.