FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Neandertalac
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2015, 17:05

miki_92 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ovde nis novo. Opet se raspadamo, a jos sezona nije ni pocela. Ludilo :clap:
sta predsezona uradi :rol:
Al bas. Tacno mi pojedinih zao, potrgase zivce :angel:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 avg 2015, 17:09

miki_92 je napisao/la:sta li tek oni vasi postavljaju pa se ne mozete sastaviti citavu sezonu
ne bola', ovo je TA sezona :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 avg 2015, 17:25

e šta sad ocekivati u narednoj sezoni, poslije onakve prošle :? ....treba li opet postavljati ljestvicu tako visoko :?: , možemo li ponoviti Triple (realno možemo, al u qrcu), hocemo li opet imati srece sa (ne)ozljedama igraca, hoce li Lucho opet moci naoštriti i motivisati ekipu kao lani, imaju li oni igraci dovoljno motivacije u sebi da opet napadaju sve trofeje, koji ce igraci napredovati, a koji nazadovati, ko ce nam biti prvi golman itd....uglavnom mnogo pitanja

jedno znam sigurno- a to je da ce Lucho opet izvesti 30-tak razlicitih prvih postava u prvom dijelu sezonu, yebavat ce nam živce sa tim postavama baš kao i lani :mrgreen: i da ce Arda i Vidal biti pravo osvježenje u drugom dijelu sezone

eh da, ocekujem još bolju sezonu od Suareza i brutalnu sezonu Neymara (taj iskorak u kojem ce biti ozbiljan konkurent Lionelu za zlatni balon).

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 avg 2015, 17:55

sto se mene tice la liga i ove superkupove i mundijal klubova ,dosta za narednu sezonu ;)

opet ocekivat tripletu je malo nerealno,al et nek nas pozitivno iznenade :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2015, 17:57

barca_87 je napisao/la:sto se mene tice la liga i ove superkupove i mundijal klubova ,dosta za narednu sezonu ;)

opet ocekivat tripletu je malo nerealno,al et nek nas pozitivno iznenade :mrgreen:
Ja zadovoljan duplom, LP i liga, i to tim redom. Prva ekipa koja je odbranila trofej LP ;)

UPRAVA NAPOLJE!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 avg 2015, 17:59

cuj ti zadovoljan sa te dvije titule ,pa ko ne bi bio zadovoljan :D :D :P
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 03 avg 2015, 18:00

Dosta liga, mocni smo ali ne dominantni kao '11 jer je ono neponovljivo

Sent from my ST26i using Tapatalk

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 avg 2015, 18:01

Barca 87

imam neki osjecaj da cemo se nagledati Roberta ili Bartre na desnom boku, ako ništa u slabijim utakmicama i u Kupu. Nije džabe Lucho njih probavao na toj poziciji.
Alves je ostao jedina klasa tamo ali je vec u godinama i trebat ce mu dozirati minute, Douglas ozljeđen, Montoya prodan, Vidala nema do januara.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 avg 2015, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 avg 2015, 18:03

Neandertalac je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:sto se mene tice la liga i ove superkupove i mundijal klubova ,dosta za narednu sezonu ;)

Ja zadovoljan duplom, LP i liga, i to tim redom. Prva ekipa koja je odbranila trofej LP ;)
Slazem se.
Mislim da nije nerealno to zelit i ocekivat ako znamo da neke igrace koji su u prvoj sezoni s momcadi uzeli tripletu, a sada mogu biti samo bolji (Rakitic, Suarez), imas Messia, imas jos brutalnijeg Neymara, vise izbora na stoperskoj poziciji i 2 odlicna pojacanja u sijecnju.

Znaci, svi preduvjeti za vrhunsku sezonu su tu :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2015, 18:11

Lillard je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Slazem se.
Mislim da nije nerealno to zelit i ocekivat ako znamo da neke igrace koji su u prvoj sezoni s momcadi uzeli tripletu, a sada mogu biti samo bolji (Rakitic, Suarez), imas Messia, imas jos brutalnijeg Neymara, vise izbora na stoperskoj poziciji i 2 odlicna pojacanja u sijecnju.

Znaci, svi preduvjeti za vrhunsku sezonu su tu :kafa:
Realno, ako motivacija bude na nivou, plus povrede da zaobidju trio u napadu, ne vidim ekipu koja moze dobiti Barcu u dvije tekme. Jednostavno, dimenzija vise za sve ostale, individualni kvalitet koji mora doci do izrazaja.
Naravno ima tu timova koji mogu pomrsiti racune, ali samo ako budu imali vrhunsku srecu, tipa kada je Mateov Chelsea trebao primit deset komada, i ti sve fulis, oni predju centar i zabiju...

I ako ne bude igrao Vetmalen :P

UPRAVA NAPOLJE!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 avg 2015, 18:43

let3 je napisao/la:Barca 87

imam neki osjecaj da cemo se nagledati Roberta ili Bartre na desnom boku, ako ništa u slabijim utakmicama i u Kupu. Nije džabe Lucho njih probavao na toj poziciji.
Alves je ostao jedina klasa tamo ali je vec u godinama i trebat ce mu dozirati minute, Douglas ozljeđen, Montoya prodan, Vidala nema do januara.
neka hajd s roberta ako ode adriano sta ces valja improvizovati,al bartra bek ,to je vec lose ,momak je prespor za te pozicije ,to mu ne godi nikako,u sprintu u kontri svaki igrac ce ga otrest
zato ne dat adrianu da ide i tacka ,pod ugovorom je i nek ceka do januara
bili bi dosta jaci u rotaciji na oba beka njegovim ostankom

MES QUE UN CLUB !!!

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 03 avg 2015, 19:29

Šta će ba Adriano ,treba to prodat ,veze nema sa životom :P

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 avg 2015, 19:33

barca_87 je napisao/la:

neka hajd s roberta ako ode adriano sta ces valja improvizovati,al bartra bek ,to je vec lose ,momak je prespor za te pozicije ,to mu ne godi nikako,u sprintu u kontri svaki igrac ce ga otrest
to i jest dilema Lucha....sad ako ga prodamo - možemo uzeti neke pare (da se razumijemo nisu to neke velike pare, max 7-8 miliona, ali eto)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 avg 2015, 20:06

Yebo Adriana, mislim OK igrač zahvalan, isplatio se sve to stoji. Ali s njim nikad nisi na čisto kad će neku povredu pokipit, čak su veće šanse da je u bolnici nego na terenu.
Ako postoji šanse da se uzme nekih 5 miliona, nek' ide.
Roberta handri pozicioniranje al' zato baca lopte strašno, svaki centaršut više nego dobar.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 avg 2015, 20:22

let3 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

to i jest dilema Lucha....sad ako ga prodamo - možemo uzeti neke pare (da se razumijemo nisu to neke velike pare, max 7-8 miliona, ali eto)
ne postoji nikakva dilema lucha ,lucho je rekao svoje da sto se njega tice ekipa je kompletirana i on nije ni za jedan odlazak a ako ima nekih nezadovoljnih i hoce da nazor napuste klub ima otkupna klauzula ,igrac podnese zahtjev savezu da hoce da aktivira klauzulu ,klub koji ga dovodi plati i to je to.
nece ni lucho nezadovoljnih ,al sto se mene tice ja bi i nazor ostavio bi adriana

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 avg 2015, 20:27

xaviesta je napisao/la:Yebo Adriana, mislim OK igrač zahvalan, isplatio se sve to stoji. Ali s njim nikad nisi na čisto kad će neku povredu pokipit, čak su veće šanse da je u bolnici nego na terenu.
Ako postoji šanse da se uzme nekih 5 miliona, nek' ide.
Roberta handri pozicioniranje al' zato baca lopte strašno, svaki centaršut više nego dobar.
joj stvarno 5 miliona nesto znaaci barci a gubis igraca u rotaciji na dva mjesta u ekipi koji ce do januara biti preslabi,sa adrianom opet imas opcija i za desnu i lijevu stranu i covjek je cafu i r carlos za s roberta i koroziju kakav god da je

povrijedi se alba onda mozes se slikat i gledat u tih pisljivih 5 miliona
koga briga za pare ,vazno je imat kompletniju ekipu i sto vise opcija .

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 avg 2015, 20:42

Imamo Bartru nasljednika Puyola, a znamo kako je Puyi igrao kao desni bek. :kafa:
Poenta je ako želi da ide, nek' ide ako će taj klub platiti koliko Barcelona traži, ko ga yebe ni puno bolje od njega nisu na silu zadržavali.
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2015, 20:55

Ipak nećemo plakati za najstaklenijim igračem Barce posljednjih godina (nećemo računati Vermaelena iz raznoraznih razloga :cool: ). :kafa:

Obojica žele da idu i neka idu.

Rac1 objavio za Adamu i Liverpool. Sretno momčino. :wave: Spominje se cifra od 15M. :shock:
Fluminense midfielder Gerson (18) has decided to reject the offer from Roma. He will join Barcelona in the coming days.

Fluminense player Gerson (18) will join Barcelona on 5-year deal and will play on loan at a Liga team this season. Fee could be 16M. [sport]
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 avg 2015, 21:52

neku noc sam gledao fluminense,gerson nista posebno,igrao je desno krilo i nista nije pokazao, kasnije je igrao nekog centralnog veznog i tu je bolji dosta,ali mlad je skroz i sigurno ima potencijal, ne bi ga bilo lose potpisati

adriano ako ode to je velika glupost, on mora biti zamjena za alvesa jer drugu nemamo dok ne zaigra vidal, takodje cesto ce mijenjati i albu

u istom rangu gluposti bila bi i prodaja pedrinja koji jedina spacna ofanzivna zamjena, u ovom gustom rasporedu i pedro i sandro ce se naigrati,pedro se ne smije prodavati ni za 50 miliona

tridesetak utakmica valja odigrati do januara, svaki igrac je sad bitan jer ekipi prijeti opasno sagorijavanje vec do polusezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2015, 22:12

Neće se niko zadržavati protiv njegove volje, još treba da ih gledamo kako igraju preko neke stvari. :kafa:

Nemam ništa protiv Pedrovog ostanka, ali treba razumjeti da mu je ovo posljednja šansa da zaigra u nekom jačem klubu i treba mu izaći u susret jer je legenda Barce. Jedini problem je što nije otišao prošlo ljeto, kada se mogla odmah dovesti zamjena, zar se stvarno nadao da će dobiti minutažu kakvu je očekivao.

Adriano ovakav kakav je sumnjam da će biti od neke pomoći ako ostane + strašno je sklon povredama. Stavi Bartru na desnog, ne mora nikako trčati u napad i riješen problem.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.