Al bas. Tacno mi pojedinih zao, potrgase zivcemiki_92 je napisao/la:sta predsezona uradiNeandertalac je napisao/la:Ovde nis novo. Opet se raspadamo, a jos sezona nije ni pocela. Ludilo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Al bas. Tacno mi pojedinih zao, potrgase zivcemiki_92 je napisao/la:sta predsezona uradiNeandertalac je napisao/la:Ovde nis novo. Opet se raspadamo, a jos sezona nije ni pocela. Ludilo
ne bola', ovo je TA sezonamiki_92 je napisao/la:sta li tek oni vasi postavljaju pa se ne mozete sastaviti citavu sezonu
Ja zadovoljan duplom, LP i liga, i to tim redom. Prva ekipa koja je odbranila trofej LPbarca_87 je napisao/la:sto se mene tice la liga i ove superkupove i mundijal klubova ,dosta za narednu sezonu![]()
opet ocekivat tripletu je malo nerealno,al et nek nas pozitivno iznenade
Slazem se.Neandertalac je napisao/la:Ja zadovoljan duplom, LP i liga, i to tim redom. Prva ekipa koja je odbranila trofej LPbarca_87 je napisao/la:sto se mene tice la liga i ove superkupove i mundijal klubova ,dosta za narednu sezonu![]()
Realno, ako motivacija bude na nivou, plus povrede da zaobidju trio u napadu, ne vidim ekipu koja moze dobiti Barcu u dvije tekme. Jednostavno, dimenzija vise za sve ostale, individualni kvalitet koji mora doci do izrazaja.Lillard je napisao/la:Slazem se.Neandertalac je napisao/la:Ja zadovoljan duplom, LP i liga, i to tim redom. Prva ekipa koja je odbranila trofej LPbarca_87 je napisao/la:sto se mene tice la liga i ove superkupove i mundijal klubova ,dosta za narednu sezonu![]()
Mislim da nije nerealno to zelit i ocekivat ako znamo da neke igrace koji su u prvoj sezoni s momcadi uzeli tripletu, a sada mogu biti samo bolji (Rakitic, Suarez), imas Messia, imas jos brutalnijeg Neymara, vise izbora na stoperskoj poziciji i 2 odlicna pojacanja u sijecnju.
Znaci, svi preduvjeti za vrhunsku sezonu su tu
neka hajd s roberta ako ode adriano sta ces valja improvizovati,al bartra bek ,to je vec lose ,momak je prespor za te pozicije ,to mu ne godi nikako,u sprintu u kontri svaki igrac ce ga otrestlet3 je napisao/la:Barca 87
imam neki osjecaj da cemo se nagledati Roberta ili Bartre na desnom boku, ako ništa u slabijim utakmicama i u Kupu. Nije džabe Lucho njih probavao na toj poziciji.
Alves je ostao jedina klasa tamo ali je vec u godinama i trebat ce mu dozirati minute, Douglas ozljeđen, Montoya prodan, Vidala nema do januara.
to i jest dilema Lucha....sad ako ga prodamo - možemo uzeti neke pare (da se razumijemo nisu to neke velike pare, max 7-8 miliona, ali eto)barca_87 je napisao/la:neka hajd s roberta ako ode adriano sta ces valja improvizovati,al bartra bek ,to je vec lose ,momak je prespor za te pozicije ,to mu ne godi nikako,u sprintu u kontri svaki igrac ce ga otrestlet3 je napisao/la:Barca 87
imam neki osjecaj da cemo se nagledati Roberta ili Bartre na desnom boku, ako ništa u slabijim utakmicama i u Kupu. Nije džabe Lucho njih probavao na toj poziciji.
Alves je ostao jedina klasa tamo ali je vec u godinama i trebat ce mu dozirati minute, Douglas ozljeđen, Montoya prodan, Vidala nema do januara.
zato ne dat adrianu da ide i tacka ,pod ugovorom je i nek ceka do januara
bili bi dosta jaci u rotaciji na oba beka njegovim ostankom
ne postoji nikakva dilema lucha ,lucho je rekao svoje da sto se njega tice ekipa je kompletirana i on nije ni za jedan odlazak a ako ima nekih nezadovoljnih i hoce da nazor napuste klub ima otkupna klauzula ,igrac podnese zahtjev savezu da hoce da aktivira klauzulu ,klub koji ga dovodi plati i to je to.let3 je napisao/la:to i jest dilema Lucha....sad ako ga prodamo - možemo uzeti neke pare (da se razumijemo nisu to neke velike pare, max 7-8 miliona, ali eto)barca_87 je napisao/la:neka hajd s roberta ako ode adriano sta ces valja improvizovati,al bartra bek ,to je vec lose ,momak je prespor za te pozicije ,to mu ne godi nikako,u sprintu u kontri svaki igrac ce ga otrestlet3 je napisao/la:Barca 87
zato ne dat adrianu da ide i tacka ,pod ugovorom je i nek ceka do januara
bili bi dosta jaci u rotaciji na oba beka njegovim ostankom
joj stvarno 5 miliona nesto znaaci barci a gubis igraca u rotaciji na dva mjesta u ekipi koji ce do januara biti preslabi,sa adrianom opet imas opcija i za desnu i lijevu stranu i covjek je cafu i r carlos za s roberta i koroziju kakav god da jexaviesta je napisao/la:Yebo Adriana, mislim OK igrač zahvalan, isplatio se sve to stoji. Ali s njim nikad nisi na čisto kad će neku povredu pokipit, čak su veće šanse da je u bolnici nego na terenu.
Ako postoji šanse da se uzme nekih 5 miliona, nek' ide.
Roberta handri pozicioniranje al' zato baca lopte strašno, svaki centaršut više nego dobar.
Fluminense midfielder Gerson (18) has decided to reject the offer from Roma. He will join Barcelona in the coming days.
Fluminense player Gerson (18) will join Barcelona on 5-year deal and will play on loan at a Liga team this season. Fee could be 16M. [sport]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.