**** panathinaikos, al imajmo vjere u njihzgmiky je napisao/la:Zalgiris-Brose Basket / Žalgiris over 78.5 1.85
Fenerbahce-Nanterre / Nanterre under 66.5 1.85
Maccabi Tel Aviv-Panathinaikos / Panathinaikos over 72.5 1.85
6.33

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
**** panathinaikos, al imajmo vjere u njihzgmiky je napisao/la:Zalgiris-Brose Basket / Žalgiris over 78.5 1.85
6.33
bevanda4 je napisao/la:+1apocalyps je napisao/la:Bolje da postavite neki par nego sto tu pametujete i pokusavate nekog ismijavati.
Pikado, Grand slam: (osmina finala)
SINGL:
James Wade - Paul Nicholson / 2 @4,00
Wade je yeben igrač i ne volim igrat kontru nikada. Ali zna dosta oscilirati i ima periode kad ga ruka ne sluša. Večeras se igra ko prije 10 legova. A prgavac i muljator kakav je Nicholson možda se nekako i uspije provući u četvrtfinale jer će zasigurno imati vremena za razraditi plan svojih spletki i igrica.. (nešto kao Hankey sinoć, kad sam ga uhvatio na kvotu 13.. A bila je oko 50 par minuta) Uglavnom, nesiguran je par i Wadea se ne isplati igrati na tako malu kvotu, al u singlu ne bi bilo loše pokušati Nicholsona. Čisto nek bude tiket za uvertiru u bolesnu večer pikada!
GLAVNI TIKET! (još se mislim ubacit Kima na kvotu 1,30 sa Nicholsonom.. Pa tako učinit 2 double tiketa)
Ronny Huybrechts - Kim Huybrechts / 2 @1,30 ILI over 16,5 @1,90
Prvi put u povijesti da su braća nastupila na Grand slamu.. A evo sad ih je put nanio da jedan drugome odlučuju sudbinu u osmini finala ovakvog natjecanja. Bit će stvarno zanimljiv meč i očekujem dosta legova.. Dvoumio sam se izmedu over 16,5 ili obične ponude.. Izabrao sam ipak Kima.. Iako mala kvota, mislim da je klasa iznad starijeg brace. Ne očekujem da ga osramoti, ali pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. E sad, hoće li tu proraditi neke rodbinske veze, i puštanje u četvrtfinale - nije na meni da brinemal ne bi bilo u redu, svakako!
Phil Taylor - Gary Anderson / taylor više 180's @2,25
Uh, a kako ne uzet na ovoliku kvotu. Jednom riječju: KRALJ ovog sporta! Tečaj na njega 1.10 u većini kladiona.
Ma zayebite to. Napravite račun na pravoj kladionici, stranoj.. I kladite se onako kako treba! Razrade ima više nego možete poželjeti. No, da se vratimo na ovaj pik: mislim da će Phil demolirati Garya večeras. Ne zato što je ovaj loš, već je Taylor jednostavno klasa iznad svih. A sudeći po partijama zadnjih par tjedana koje sam ispratio - čovjek igra najbolji pikado karijere.. Nevjerojatno, sa 53 na leđima.. 1990. je prvi put bio svjetski prvak. Nakon toga to mu je još uspjelo ni više ni manje nego 15 puta.. Čovjek je rasturao prije nego se većina forumaša ovdje rodila, a tek sad baca najbolje strelice u karijeri!?!? Stvarno strašna činjenica. Mislim da može ovaj bet proći. Nije mu strano pogađati 180's (3 X 3x20) i sumnjam da će ih Gary pogoditi više od njega.
Michael van Gerwen - Adrian Lewis / over 16,5 @1,72
Definitvno najzanimljiviji meč večeri.. I taman poslastica na kraju! Ne mogu se odlučit ni za jedan bet osim overa legova. Stvarno mi je preteško izabrati u koju stranu bi ovo moglo krenuti. Kvota od 2,30 na Lewisa je više nego dobra, ali ako van Gerwen pogodi par 180's teško ga je uhvatit. Kad uhvati ruku, praktički je gotov meč!
Nadam se da će biti neizvjesno, a u tom slučaju 17 legova ne gine i ovaj bet prolazi bez većih problema!
Gledo sam wadea do 7:1bevanda4 je napisao/la:brate, nadam se da prolaze zadnja dva.. oni su mi ipak na glavnom tiketu. Braću Huybrechts nisam nista odigrao, evo upravo počinju, bit će zanimljivo!
inače.. Wade razmontirao Nicholsona.. Završio je meč sa 3 strelice u centru (dvije velike i jedna mala bula)... Strašno.
ispratio i ugradio se live na panati u svakom slucaju dobar 15 eura...respect zgmkyzgmiky je napisao/la:Zalgiris-Brose Basket / Žalgiris over 78.5 1.85
6.33
ramos4 je napisao/la:pozdrav ekipa
Za one koji i ne prate bas zenski fudbal jedan predlog
NZ Lyon - ZN Turbine - 1 kvota 1.30
Naime ekipa Lyona je znatno kvalitetnija i uspjesnija ekipa od gostiju.Napomene radi posljednjih par godina Lyon igra zavrsnicu lige prvaka.Prosle godine su finale izgubili od Wolsburga.S obzirom da su u prvom susretu pobijedili sa 1-0 nema sumnje da ce svoju nadmoc pokazati i veceras.
Mozete probati i BiH -Spanija - 3+ kvota 1.40
drago mi zbog tebe, zato i postoji live da se vidi kad kola krenu nizbrdo, ali eto ja nažalost nisam imao da odigram jbg... panata drugi puta ali to je igra, što te ne ubije ojača te, biti će bolje!fixator je napisao/la:ispratio i ugradio se live na panati u svakom slucaju dobar 15 eura...respect zgmkyzgmiky je napisao/la:Zalgiris-Brose Basket / Žalgiris over 78.5 1.85
6.33
ma bevanda je legenda nema sumnje tu, majstor ne samo u odabiru parova nego čovjek te privuče da i pogledaš to što si odigrao, da nije njega 90% ljudi ne bi znalo ni da tog sporta ima na tv niti bi gledalo a dizalo lovu da ne govorim, bevanda živio nam !Pale_Companion je napisao/la:Bevanda kralju hvala ti što si privukao moju pažnju ovako zanimljivom sportu za praćenje...
Evo već treći put odvoji koji sat i pratim s užitkom... A također se znaju uzeti i fine pare, najviše zahvaljujući tebi i tvojim prognozama
, a najviše sam love uzeo uživo se kladeći na 180-tku u legu. uvijek daju kvotu preko dva što je odlično...
nema na čemu brate, bitno da se uzima.Pale_Companion je napisao/la:Bevanda kralju hvala ti što si privukao moju pažnju ovako zanimljivom sportu za praćenje...
Evo već treći put odvoji koji sat i pratim s užitkom... A također se znaju uzeti i fine pare, najviše zahvaljujući tebi i tvojim prognozama
, a najviše sam love uzeo uživo se kladeći na 180-tku u legu. uvijek daju kvotu preko dva što je odlično...
bevanda4 je napisao/la:nema na čemu brate, bitno da se uzima.Pale_Companion je napisao/la:Bevanda kralju hvala ti što si privukao moju pažnju ovako zanimljivom sportu za praćenje...
a što se tiče ovog lajva na 180-ke.. Prosta računica:
u meču taylor - anderson svaki leg je pao bar jedan 180. kvota je 2,40 uvijek.
znači ako krenete sa 1€ duplanje:
1 X 2,40= 2,40
2,40 X 2,40 = 5,76
5,76 X 2,40 = 13,82
13,82 X 2,40 = 33,18
33,18 X 2,40 = 79, 62 €
U 5 minuta se moze doc sa 1 na 80 €..
Hvala, kladionica!
EDIT: haha,miky, kraljuhvala ti
http://www.coolsport.tv/nfl-hd-stream-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;Milanista92 je napisao/la: bevamda ma kojem programu ima prenos pikada ?
evo gledam na **** .. njemacki komentatoribevanda4 je napisao/la:http://www.coolsport.tv/nfl-hd-stream-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;Milanista92 je napisao/la: bevamda ma kojem programu ima prenos pikada ?
Gledam trenutno preko ovog streama.
Inače ima na tv kanalu sports.. Ili tako nešto.. Al su nizozemski komentatori pa ih je gadno slušat.
sta preporucujes ovdje:bevanda4 je napisao/la:http://www.coolsport.tv/nfl-hd-stream-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;Milanista92 je napisao/la: bevamda ma kojem programu ima prenos pikada ?
Gledam trenutno preko ovog streama.
Inače ima na tv kanalu sports.. Ili tako nešto.. Al su nizozemski komentatori pa ih je gadno slušat.
gadan meč će bit, ne isplati se ništa pričat. Oba majstori od zanata, treba vidit uživo kome se više ruka trese i onda igrat kontrufixator je napisao/la:
sta preporucujes ovdje:
Van Gerwen, Michael - Lewis, Adrian
nazalost imam samo opciju 1 ili 2bevanda4 je napisao/la:gadan meč će bit, ne isplati se ništa pričat. Oba majstori od zanata, treba vidit uživo kome se više ruka trese i onda igrat kontrufixator je napisao/la:
sta preporucujes ovdje:
Van Gerwen, Michael - Lewis, AdrianAli već sam odigrao - over 16,5 legova
Valja li ovdje probati ovo Leg X 180 scored placa se sa 1.9 ?bevanda4 je napisao/la:gadan meč će bit, ne isplati se ništa pričat. Oba majstori od zanata, treba vidit uživo kome se više ruka trese i onda igrat kontrufixator je napisao/la:
sta preporucujes ovdje:
Van Gerwen, Michael - Lewis, AdrianAli već sam odigrao - over 16,5 legova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.