FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ba Ze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ba Ze » 14 avg 2011, 18:43

Kad će izvještaj sa sinoćnje utakmice ???
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 14 avg 2011, 18:44

koliko je bilo gledalaca?
Fina Gradska sarajevska raja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 avg 2011, 18:46

zubizareta je napisao/la:koliko je bilo gledalaca?
ne mozes provocirati, vise je bilo manijaka protiv rudara, nego pitara protiv slobode
Za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 avg 2011, 18:48

14 000 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 18:48

3-4 milje.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 avg 2011, 19:03

nime_tm87 je napisao/la:USKORO!

slika

Ovaj mali sa videa drama zna sve sa loptom ,omalen ...nadam se da ce proci. U TRAVNIK PO BODOVE!
Šta uskoro? Nisam upratio. Joj da mi je koji ovaj bedz, moze li se ikako nabaviti druze?
Nisam se javjao nakon sinocnje tekme, šta reći: Prvo poluvrijeme loše, drugo odlično. Kad bi igrali svaku narednu kao sinoć drugo poluvrijeme bilo bi extra stvarno. Drago mi je za STančeskog jako i što je Adil zabio. Sve u svemu još se uigravamo sa Smajketom i Selimovićem, a i Stančeski tek ulazi u ekipu pa ćemo vidjeti šta će biti. Trebamo ostati realni i prizemni. Idemo dalje, Travniku je vrijeme da uzmemo tri boda za blagu euforiju pred Zrinjski :D
Osim - drugo ime za Želju !

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 avg 2011, 19:09

FOR DRHAUSE

Za tebe sam prvo neki menadžer iz Mostara,pa sam Zubanović,pa sam Rođak od Šmigalovića,a sad Borogovac.Kako sam jedan po jedan TUZLAK koji prati Slobodinu djecu i djecu B i H koja igraju dobro ali nemaju dobru zaleđinu ,molio bih te ako si čovjek da ovog momka ne spominješ jer mu nisi ni do "peta".Ovim putem zahvalio bih se Amaru koji nije malog uzeo ,jer upravo taj mali kao i svi naši najbolji trenutno igrači u repki koji ga nisu fol zadovoljili -hara u Njemačkoj .Za tvoju informaciju mali je već dao dva gola i imao nekoliko asistencija ,a igra na skoro svakoj poziciji.Kako je ostao u vezi sa mojim sinom od njega sam i saznao da su Željini igrači super momci i jadno je da jedan forum Želje posjećuje lik poput tebe.Vozdra!

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 14 avg 2011, 19:12

deset je napisao/la:FOR DRHAUSE

Za tebe sam prvo neki menadžer iz Mostara,pa sam Zubanović,pa sam Rođak od Šmigalovića,a sad Borogovac.Kako sam jedan po jedan TUZLAK koji prati Slobodinu djecu i djecu B i H koja igraju dobro ali nemaju dobru zaleđinu ,molio bih te ako si čovjek da ovog momka ne spominješ jer mu nisi ni do "peta".Ovim putem zahvalio bih se Amaru koji nije malog uzeo ,jer upravo taj mali kao i svi naši najbolji trenutno igrači u repki koji ga nisu fol zadovoljili -hara u Njemačkoj .Za tvoju informaciju mali je već dao dva gola i imao nekoliko asistencija ,a igra na skoro svakoj poziciji.Kako je ostao u vezi sa mojim sinom od njega sam i saznao da su Željini igrači super momci i jadno je da jedan forum Želje posjećuje lik poput tebe.Vozdra!
Gdje igra sad taj tvoj tuzlak ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 14 avg 2011, 19:13

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:koliko je bilo gledalaca?
ne mozes provocirati, vise je bilo manijaka protiv rudara, nego pitara protiv slobode
3000 milje a termin bio u 21 a nama u 18 ne provociram nego lijepo pitam jer ste se nama smijali pa sam konto koliko ste se smijali nama i provocirali da ce vas min doci 10000
Fina Gradska sarajevska raja

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 19:19

rossoner je napisao/la:

slika

Ovaj mali sa videa drama zna sve sa loptom ,omalen ...nadam se da ce proci. U TRAVNIK PO BODOVE!
Šta uskoro? Nisam upratio. Joj da mi je koji ovaj bedz, moze li se ikako nabaviti druze?
Nisam se javjao nakon sinocnje tekme, šta reći: Prvo poluvrijeme loše, drugo odlično. Kad bi igrali svaku narednu kao sinoć drugo poluvrijeme bilo bi extra stvarno. Drago mi je za STančeskog jako i što je Adil zabio. Sve u svemu još se uigravamo sa Smajketom i Selimovićem, a i Stančeski tek ulazi u ekipu pa ćemo vidjeti šta će biti. Trebamo ostati realni i prizemni. Idemo dalje, Travniku je vrijeme da uzmemo tri boda za blagu euforiju pred Zrinjski :D
U udruženju normalno, trebalo bi gdje bi drugo.

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 14 avg 2011, 19:39

@zubizareta bilo je oko 3,4 milje
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 19:46

ja fakat ne znam kako izdržim 7 dana bez ŽELJE jedva čekam da ga ponovo gledam i ponovo i ponovo! Jedva cekam subotu!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 19:52

Odeš ponekad na trening...tako ja uradim kad sam previše nostalgičan... :lol:

Ne čini se lošim ovaj Kanađanin, trebalo bi njega potpisati, a opet s druge strane nekako sumnjam da će njegova tehnika doći do izražaja s obzirom na naše terene...

Isto tako ako već se dogovori s nama, valjda neće biti kao sa Nyemom da čekamo 2-3 mjeseca papire i polusezona se završi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 14 avg 2011, 19:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Odeš ponekad na trening...tako ja uradim kad sam previše nostalgičan... :lol:

Ne čini se lošim ovaj Kanađanin, trebalo bi njega potpisati, a opet s druge strane nekako sumnjam da će njegova tehnika doći do izražaja s obzirom na naše terene...

Isto tako ako već se dogovori s nama, valjda neće biti kao sa Nyemom da čekamo 2-3 mjeseca papire i polusezona se završi...
Ovo ti odgovaram na onaj post,nesto me i net handri pa...

Sto ne vidis da ne postis taj dan pa da napostis kasnije,tako sam ja planirao.

P.S. vidim bedzevi ce biti uskoro,eto i tu tebe racunam da mi odradis,pa cemo se cuti kako cemo izvrsiti transfer,nadam se da nije frka ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 avg 2011, 20:11

Sinoc dosta lose prvo poluvrijeme, ali u nastavku smo zaigrali mnogo bolje i dosli do zasluzene pobjede. Ja iskreno ne znam sta da kazem... Ima jos dosta toga sto ne stima u ekipi, ali ja se nadam da ce Amar Osim uspjeti otkloniti te probleme, a u Travniku moramo ici na pobjedu, jer u slucaju svakog drugogo rezultata postoji velika mogucnost da nam Sarajevo, Borac i Siroki vec na pocetku pobjegnu na 6 ili 5 bodova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 14 avg 2011, 20:22

zna li neko kada je ona emisija derbi kola :?:
Željezničar za život cijeli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 20:23

LudLo 4 je napisao/la: Ovo ti odgovaram na onaj post,nesto me i net handri pa...

P.S. vidim bedzevi ce biti uskoro,eto i tu tebe racunam da mi odradis,pa cemo se cuti kako cemo izvrsiti transfer,nadam se da nije frka ;)
Kažem ti opet, vidjet ću sa jaranom, ako on bude išao ići ću i ja, jer mi se ne isplati sa udruženjem, pa samo sad za Široki sam potrošio petobanku... :D

Za bedževe se ne sikiraj ;)
MaJaBa je napisao/la:zna li neko kada je ona emisija derbi kola :?:
Imaš teletext na TV-u pa pogledaš na stranici 303 :mrgreen: :lol:
Ž '21!

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 14 avg 2011, 20:24

Bianconeri1988 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la: Ovo ti odgovaram na onaj post,nesto me i net handri pa...

Kažem ti opet, vidjet ću sa jaranom, ako on bude išao ići ću i ja, jer mi se ne isplati sa udruženjem, pa samo sad za Široki sam potrošio petobanku... :D

Za bedževe se ne sikiraj ;)
MaJaBa je napisao/la:zna li neko kada je ona emisija derbi kola :?:
pa mslm jeli veceras ili neki drugi dan x

Imaš teletext na TV-u pa pogledaš na stranici 303 :mrgreen: :lol:
Željezničar za život cijeli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 20:27

Ponedjeljkom je to, a večeras je ono samo pregleda utakmica, koliko ja znam, mada to i ne gledam... :D
Ž '21!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 14 avg 2011, 20:55

rossoner je napisao/la:

slika

Covjek je rekao uskoro pa ce izaci uskoro i znat ces to!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.