Panto, nema se sta i zbog cega vise pisati na PM. Jeli istina da je Nam odlucio da proda Sarajevo i da zbog toga nema novaca u klubu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo ja cu ti odgovoriti. Vec duze vremena kruze price da zeli prodati svoj dio drugom investitoru i da je zbog toga "zavrnuo" pipu. Nece nas ostaviti na cjedilu, ali racunaj da cemo biti ovakvi dok se ne pojavi taj neko novi. Zato raja priziva Mamica, pu, pu, pu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 maj 2021, 07:56Panto, nema se sta i zbog cega vise pisati na PM. Jeli istina da je Nam odlucio da proda Sarajevo i da zbog toga nema novaca u klubu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Levatine, ako će biti Nama, bit' će i Sabrine. Kraj priče oko toga. Ako ode Sabrina, ode i Nam.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa evo ti na prethodnoj stranici par slika gdje se igrači Mladosti za glavu hvataju poslije promašaja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj Bože, da nas kupi neki investitor koji je bas spreman uloziti. Ali čisto sumnjam jer kako koji dodje tako i gleda, da se ispali.Napapijri je napisao/la: ↑17 maj 2021, 08:14Evo ja cu ti odgovoriti. Vec duze vremena kruze price da zeli prodati svoj dio drugom investitoru i da je zbog toga "zavrnuo" pipu. Nece nas ostaviti na cjedilu, ali racunaj da cemo biti ovakvi dok se ne pojavi taj neko novi. Zato raja priziva Mamica, pu, pu, pu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 maj 2021, 07:56Panto, nema se sta i zbog cega vise pisati na PM. Jeli istina da je Nam odlucio da proda Sarajevo i da zbog toga nema novaca u klubu?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima smisla i ona prica oko brace Mamica onda. Iskreno, ako ce nam to donijeti napredak, ja sam apsolutno ZA. Ako ce biti u pitanju samo kozmeticka izmjena, yebes ga onda, neka Nam-a..Napapijri je napisao/la: ↑17 maj 2021, 08:14Evo ja cu ti odgovoriti. Vec duze vremena kruze price da zeli prodati svoj dio drugom investitoru i da je zbog toga "zavrnuo" pipu. Nece nas ostaviti na cjedilu, ali racunaj da cemo biti ovakvi dok se ne pojavi taj neko novi. Zato raja priziva Mamica, pu, pu, pu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 maj 2021, 07:56Panto, nema se sta i zbog cega vise pisati na PM. Jeli istina da je Nam odlucio da proda Sarajevo i da zbog toga nema novaca u klubu?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kakvi Mamici ljudi imaju optuznice ne mogu voditi ni jedan klub, pitanje vremena kad ce biti uhapšeni i isporuceni.
E cuj ima smisla prica oko brace Mamic onda hahahahahahahaahhaahahah
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi post, a prozivas

Pojma nemam jel istina, to se mahalalo, a u tom slucaju bi imalo smisla ( iako ruku na srce ne vjerujem u to, ali eto

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Tatar je već počeo sranja praviti i pitanje je šta bi bilo na proljeće.
Amar je i ranije bio za odlazak.
Jbg, zaslužili su da im se izađe u susret.
Sad što smo mi popušili...jbg i to.
Al nisam siguran ni da bi sa njima dvojicom obzirom na okolnosti.
Trenutno ovaj brod plovi u nepoznato i bez kapetana.
Koševo Zapad
FK Sarajevo
Ono kad je ekipa koja do prije 3-4 godine nije mogla primirisati u Evropi uzima igrače ispred nosa
Namu ako si ozbiljan frajer puknu lovu i završi priču, sve me ovo više podsjeća na vrijeme Tana

Namu ako si ozbiljan frajer puknu lovu i završi priču, sve me ovo više podsjeća na vrijeme Tana
pustite se mahalanja cuj Mamic
. Bice nam tesko ako se pare ne ubace pod hitno.Ako se u par sedmice ne rijesi ,slijedi nam sezona kao sto je zeljo imao sada .

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Ne kontam što bi pukao lovu?
Bi li iko od vas u ovaj jad od lige nekakve milione uložio?
Pa evo svako malo raspad sistema. Nismo mi nizašta.
Jedino da postavi ono baš svoje ljude, al ne ove domaće.
Oni bi zaxebali sa Ronaldom i Messijem.
Bi li iko od vas u ovaj jad od lige nekakve milione uložio?
Pa evo svako malo raspad sistema. Nismo mi nizašta.
Jedino da postavi ono baš svoje ljude, al ne ove domaće.
Oni bi zaxebali sa Ronaldom i Messijem.
Koševo Zapad
ma da nas uzme i familija glejzer djabe kad nemamo mi mentaliteta,treba dovest 20 stranaca i stranog trenera i tek onda ocekivati nesto od kluba.
river bez 15 igraca sinoc na penale izgubi protiv boce i jos im zabiju gol a nasi uhljupi u 15 utakmica 3 gola zabiju i setaju po terenu.
oj jbeem vam sve na sta ste doveli klub,kakvu ste nam bruku priredili.
jel moguce da je handzic jedini spic u klubu zadnji gol postigao u oktobru ,jel od tad nema plata?
jel moguce da je Pejovic imao jednu asistenciju od septembra i to onu protiv kona ?
jel moguce da Susic u decembru imao gol i asistenciju protiv radnika i sl kolo gol protiv borca i od tad i do tad nista ?
jel moguce da mesanovic ima 1 gol i 1 asistenciju od kad je dosao ?
itd itd itd veze ove nesposobnosti i kurcobolja nemaju sa platama,ljudi ne znaju ili nece
river bez 15 igraca sinoc na penale izgubi protiv boce i jos im zabiju gol a nasi uhljupi u 15 utakmica 3 gola zabiju i setaju po terenu.
oj jbeem vam sve na sta ste doveli klub,kakvu ste nam bruku priredili.
jel moguce da je handzic jedini spic u klubu zadnji gol postigao u oktobru ,jel od tad nema plata?
jel moguce da je Pejovic imao jednu asistenciju od septembra i to onu protiv kona ?
jel moguce da Susic u decembru imao gol i asistenciju protiv radnika i sl kolo gol protiv borca i od tad i do tad nista ?
jel moguce da mesanovic ima 1 gol i 1 asistenciju od kad je dosao ?
itd itd itd veze ove nesposobnosti i kurcobolja nemaju sa platama,ljudi ne znaju ili nece
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ma nisu ih mogli zadrzati vise. Ali nema to veze, mogle su se dovesti bar priblizno adekvatne zamjene ili na neke druge nacine sacuvati veliku prednost. Vidim ni drugi ne dovode neka velika pojacanja a igraju kao i mi ili cak bolje od nas.
Problem je sto ne valja sistem i nema se nikad ni marke na racunu.
Evo neki krive Nama jer nije davao dovoljno. Po meni covjek je bio regularan i davao sasvim dovoljno da se uz jos kojeg sponzora mozemo setati nasom ligom. Druga je stvar sto te pare nisu dobro rasporedjene i sto su pogresno potrosene.
-
- Kontakt:
Ja vidim spas u mladim igracima,koji su zeljni igre i dokazivanja. S dobrim trenerom mladi igraci mogu puno napraviti, naročito u situaciji gdje nemas novca za velike transfere. Puno bolje i isplativije istrpiti mlade nego dovoditi Tinu Sušića, Pejovica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, Combattente87, fks74, Google Adsense [Bot], greenwood, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, Imamkarbarum, Jadnimi, JavierBosnia, laznokrilo, Lecler, leo1946, macahz, mnon46, napoleon72, Pantelija, Posejdon, ronaldo99, SAMO BORDO, SHZ82, siroliver69, TefalTava, USB, zagorski i 400 gostiju.