FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav je Pedro ? 

Jako dobarBelmin6 je napisao/la:Kakav je Pedro ?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma haj, znamo da ce bit kloc kod nas. 
Ne vjerujem da ce on sedmicu dobiti. Sutra se brojevi objavljuju, možda mu blentovine i metnu sedam na ledja.

Ne vjerujem da ce on sedmicu dobiti. Sutra se brojevi objavljuju, možda mu blentovine i metnu sedam na ledja.
'nako, prosjekBelmin6 je napisao/la:Kakav je Pedro ?
nego, imam osjecaj da je ovaj Barcin sistem u mnogome maskirao sve njegove nedostatke i limitiranost i da ce United sve to iz prve ruke otkriti te da ce biti neugodno iznenadjen

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Osim Rooneya neate boljeg u napaduBelmin6 je napisao/la:Kakav je Pedro ?
ak budes ponovo gledo tu situaciju vidices koliko je vermalen otisao bezveze ispred odbrane bez ikakvog povoda ,nije bio sa piqueom u liniji nema sansemessilla je napisao/la:Ne seri 'ljeba ti. Kod prvog gola je jednaka krivica njega i Piquea, uleti momcina izmedju njih samo tako. Kod drugog se jeste lose postavio.barca_87 je napisao/la:vermalen me podsjeca na song kad je.dosao i ubacen da igra stopera ,sta se desava liku ,znam da nije kka treba igro fudbala 3godine al u postavljanju isto ko da nikad nije igro ovu poziciju,pogubljen,
sad zadnji napad.moncina na centru ne zna ni on sta pokriva dok. mu crnac lagano na.njegovoj strani protrcaje 20 metara iza.
onda kod.oba gola ne zna ni on koga ili sta je pokrivao.postavljanje 0 ala song na. stoperu.
sve u svemu briljira momak
Kod te situacije se pravila ofsajd zamka, koja je ocigledno bila uspjesna. Da si malo pomnije pratio, mogao si primijetiti da se povlaci prema naprijed i staje u liniju sa Piqueom.
Malo se pretjeruje, momak ne briljira i nije za prve postave, ali sasvim solidno igra s obzirom na pauzu.
I da, posto vidim da konstatno izvrces necije rijeci da ponovim jos jednom. Bartra se ne treba prodati, ali nije za prve postave kao ni Vermaelen.
pique je ostao sam od stopera a rupa na mjestu vermalena ,vermalen ispred na centru ko budala ne zna dje je poso a crnac kroz tu rupu je i protrcao ,sreca pa je offside bio
a ni ja ne govorim da bartra treba u prvih 11, pored piquea i mascha nema niko sanse ,al da treba da bude odma poslije njih ko 3. stoper ,to treba

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu ti javili da je Depay novi Ronaldo?Rajaz je napisao/la:Osim Rooneya neate boljeg u napaduBelmin6 je napisao/la:Kakav je Pedro ?

dodaj je Rafinha, jbm joj tetku....izbaci iz glave te poteze viška
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 avg 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Rajaz je napisao/la:Osim Rooneya neate boljeg u napaduBelmin6 je napisao/la:Kakav je Pedro ?

Pa ne kupuju Nejmara yebote.
@Gaynie
Depay=Ronaldo
Waiters=Wade
Tako nas brat adriano ucio.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Da kupuju Neymara, bilo bi "nemate boljeg u napadu".Belmin6 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Osim Rooneya neate boljeg u napaduBelmin6 je napisao/la:Kakav je Pedro ?![]()
Pa ne kupuju Nejmara yebote.
@Gaynie
Depay=Ronaldo
Waiters=Wade
Tako nas brat adriano ucio.
Kakadu ne može politi Bušonji.
Zasto uopce stavljat u recenicu Pedra i Depaya. Majko mila. Pedro ima zagarantirano mjesto u Unitedu zato i prelazi tamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa bolan, da je Alba (cini mi se) izasao na vrijeme, onaj lik bi bio dva metra u ofsajdu.barca_87 je napisao/la:ak budes ponovo gledo tu situaciju vidices koliko je vermalen otisao bezveze ispred odbrane bez ikakvog povoda ,nije bio sa piqueom u liniji nema sanse
pique je ostao sam od stopera a rupa na mjestu vermalena ,vermalen ispred na centru ko budala ne zna dje je poso a crnac kroz tu rupu je i protrcao ,sreca pa je offside bio
a ni ja ne govorim da bartra treba u prvih 11, pored piquea i mascha nema niko sanse ,al da treba da bude odma poslije njih ko 3. stoper ,to treba

Ove pripreme nisu pokazale da treba imati zacementirano mjesto treceg stopera i to je cinjenica. Problem je sto se ni on nece zadovoljiti tom ulogom, jer misli da moze vise. Moze, ali u osrednjem timu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne treba prodavati Pedra, trebat ce nam itekako kad vidimo Munira...pa za njega ce Pedrito i u 40-toj godini biti mix Lionela i Diega Armanda.
Poslati momka na kaljenje negdje gdje bi igrao i uciniti mu veliku uslugu u karijeri, jer u Barci djeluje žalosno
Poslati momka na kaljenje negdje gdje bi igrao i uciniti mu veliku uslugu u karijeri, jer u Barci djeluje žalosno

joj lucho pa kakav bartra i bek jbt ,zavaljuje momk bezeze a zna da je spor za beka,
i.onda kad ispadne ko iz voza bice ,eto los je.
prije bi sandra na beka nego bartru. bice ovu polusezonu desni bek bolna tacka .alves opet boli.ga q ,nema zamjene
prije bi sandra na beka nego bartru. bice ovu polusezonu desni bek bolna tacka .alves opet boli.ga q ,nema zamjene
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ma probava burazbarca_87 je napisao/la:joj lucho pa kakav bartra i bek jbt ,zavaljuje momk bezeze a zna da je spor za beka,
pokušava sa Robertom i Bartrom da nađe tu zamjenu za Alvesa ....po meni, OK ....zato i služe ovakve utakmice
opet Rafinha potez viška

Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 avg 2015, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Al usra Rafinha nakon dobrog pasa. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
imas sandra,dobra zamjena za pedra.samo nije navikan ko munir.
valjda je lucho ciste glave pa da vidi da je za klasu bolji sandro od munira.
munir je ocit primjer kako medij uniste igraca,bio je ekstra dok se njje stvorila sva pompa oko njega ,veliki. talenat ,hoce spanija ds igra za njih,odma debitovo i momak ispuha ,isto nista.
valjda je lucho ciste glave pa da vidi da je za klasu bolji sandro od munira.
munir je ocit primjer kako medij uniste igraca,bio je ekstra dok se njje stvorila sva pompa oko njega ,veliki. talenat ,hoce spanija ds igra za njih,odma debitovo i momak ispuha ,isto nista.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Dobro je da su i ove pripreme gotove. Nije lahko ni sa ovom djecom raditi, treba tu finih živaca.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ove pripreme cini mi se ispast ce lose, rezultate tu ne gledam, prvo pola prve ekipe radi copa americe se kasno prikljucilo i pitanje u kakvom ce stanju docekati pocetak sezone, drugo ovi mladji igraci sto se trebaju dokazati pokazali jedino da od njih nema hljeba
razocarala me i transfer politika, nakon odlicnih poteza sa vidalom i ardom izgleda da ce islijediti i velike gluposti. vidimo koliko smo tanki sa sirinom u ekipi, da od djeca nema hljeba, a izgleda da ce se nasi olako odreci tri iskusna igraca koja mogu donijeti tu potrebnu sirinu, song,adriano i pedro su nam prijeko potrebni do januara, zesca je glupost prodati bilo koga od njih, narocito svu trojicu
ima li iko oci tu ljudi moji, jel treba podsjecati da do januara treba igrati superkupove spanije i evrope, svjetsko klupsko prvenstvo, spanski kup,ligu prvaka i spansku ligu, raspored najgusci moguci, uz sve to raspored u ligu pretezak do januara, sva teska gostovanja treba odraditi
a pitanje s kim, imamo sjajni prvih 11, zamjene ako ova trojica odu onda vise i nemamo, rupa na desnom beku ako ode adriano, rupa na raketinoj poziciji bez songa, rupa na sve tri pozicije u napadu kad ne igra bilo ko od trija msn ako ode pedro
ja ne znam ljudi kakve se ovo gluposti rade,jel neko misli da su nasih prvih 11 roboti i da ce igrati sve utakmice, dal neko ima u vidu da se prave izmjene tokom utakmice, zna li neko da se u fudbalu desavaju povrede
ako ostanemo bez ovog kako tako solidnog iskusnog trojca pedro,adriano,song, mislim da cemo zaribati vec u prvom dijelu sezone, mogli bi imati nenadoknadiv zaostatak u ligi,iscrpljene igrace vec na polusezoni i ona kad se pridruze vidal i arda bice vec i kasno
nek nam je bog na pomoci
razocarala me i transfer politika, nakon odlicnih poteza sa vidalom i ardom izgleda da ce islijediti i velike gluposti. vidimo koliko smo tanki sa sirinom u ekipi, da od djeca nema hljeba, a izgleda da ce se nasi olako odreci tri iskusna igraca koja mogu donijeti tu potrebnu sirinu, song,adriano i pedro su nam prijeko potrebni do januara, zesca je glupost prodati bilo koga od njih, narocito svu trojicu
ima li iko oci tu ljudi moji, jel treba podsjecati da do januara treba igrati superkupove spanije i evrope, svjetsko klupsko prvenstvo, spanski kup,ligu prvaka i spansku ligu, raspored najgusci moguci, uz sve to raspored u ligu pretezak do januara, sva teska gostovanja treba odraditi
a pitanje s kim, imamo sjajni prvih 11, zamjene ako ova trojica odu onda vise i nemamo, rupa na desnom beku ako ode adriano, rupa na raketinoj poziciji bez songa, rupa na sve tri pozicije u napadu kad ne igra bilo ko od trija msn ako ode pedro
ja ne znam ljudi kakve se ovo gluposti rade,jel neko misli da su nasih prvih 11 roboti i da ce igrati sve utakmice, dal neko ima u vidu da se prave izmjene tokom utakmice, zna li neko da se u fudbalu desavaju povrede
ako ostanemo bez ovog kako tako solidnog iskusnog trojca pedro,adriano,song, mislim da cemo zaribati vec u prvom dijelu sezone, mogli bi imati nenadoknadiv zaostatak u ligi,iscrpljene igrace vec na polusezoni i ona kad se pridruze vidal i arda bice vec i kasno
nek nam je bog na pomoci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.