FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bešo jeste kapiten i sve to, ali jednostavno kad on ne igra mi smo sasvim druga ekipa u pozitivnom smislu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- themaniaks
- Kontakt:
Beša je naš Ryan Giggs 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
To je taj novi igrač koji će trenirati sa nama, pa možda nešto bude on njega.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001367841098" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001367841098" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Samo mi njega trebalo prebaciti u sredinu, jer bi on tu na iskustvo mogao nešto raditi, baš kao Ryan Giggsthemaniaks je napisao/la:Beša je naš Ryan Giggs

BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
beša je malo lijen, a mogao bi on još fizički puno bolje od ovoga...
Meni djeluje kao da zna sve s loptom, mislim da mu fali malo misica jer nasa se liga igra sa dosta fizickih duela.Ne bi me zacudilo da ostane momak je ipak prosao skolu francuskog Lila.Ovo bi Brko koji sjedi vrlo lako mogao dovesti u red!Ba Ze je napisao/la:To je taj novi igrač koji će trenirati sa nama, pa možda nešto bude on njega.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
meni se cini da je ovaj proso kanadske skole i univerzitete
imali kakav lil u kanadi 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ado ides li u Travnik ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
momak je igrao i po Francuskoj a rođen je u Gvadalupi valjda.Ovaj je skoro isti igrač kao onaj Suljić iz FK komšinice,i po ovom videu se vidi da zna sa loptom.pile87 je napisao/la:Meni djeluje kao da zna sve s loptom, mislim da mu fali malo misica jer nasa se liga igra sa dosta fizickih duela.Ne bi me zacudilo da ostane momak je ipak prosao skolu francuskog Lila.Ovo bi Brko koji sjedi vrlo lako mogao dovesti u red!Ba Ze je napisao/la:To je taj novi igrač koji će trenirati sa nama, pa možda nešto bude on njega.
[youtube][/youtube]
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Neka njegova biografija.Prevod sa google translate
kome nije mrsko neg pročita
Život je poput nogometa, samo rezultat broji!
Rođen je u Gvadalupa, sam počeo igrati nogomet u dobi od 6 godina Moulien športski klub, vodeći klub u gradu u kojem sam odrastao, kalup. U dobi od 13, ja uočio tijekom stažiranja za Harbor Club Atletić, vršim 10 dana treninga, ali ja ne mogu uvjeriti čelnike kluba da me ne bi. Povratak u Gvadalupa sam nastaviti raditi, a godinu dana kasnije, to je bio na prijelazu iz Bordeaux biti zainteresirani u meni ... Nažalost, čelnici kluba neće me potpisati posebno zbog moje male veličine. Konačno u dobi od 15, dobio sam sportski studija u Lilleu, ili ću tri godine, to je dobro iskustvo, ali ne otvoriti vrata profesionalnog svijeta, tako da nakon tri godine u sjevernoj Francuska, sam riješiti na kapital ... za moje studije. Doista, nakon svih tih neuspjeha, do 18 godina, ja sam rekao da je moja sreća bi moglo biti više, vjerojatno bi pomislio sam raditi nešto drugo u mom životu ... U najgorem slučaju, ja prestati nogomet šest mjeseci, ali mi nedostaje zemlju. Tada sam pokušao moje sreće u klubovima u Parizu regiji (FC Red Star, Olympique Noisy le Sec, Villemonble športa). Konačno, biram Villemonble jer su riječi Alain M'Boma, trener vremena dao mi je želju da ljubav sport volim toliko ... Osim toga to je bio ambiciozan izazov za momčad događaj prvog dijela prvenstva CFA.
Ja prva sezona u 18 godina DSR, koji ide dobro ... Na kraju moje prve godine sam nastavio i ja integrirati rezervat momčad koja igra u Villemonble PH, zatim je elitni tim u Nacionalnoj ... Izazov je velik, ali ja ne mogu uvjeriti Alain i ja sam prisiljen M'Boma ikada prvu momčad. Umoran od tih ponovljenih kvarova, sam napustio Francusku pokušati svoju sreću Sjeverne Amerike, gdje sam igrati kad sam studirao, UQAM (Kanada), koji mi omogućuje da se kombiniraju studij u nogometu ...
kome nije mrsko neg pročita

Život je poput nogometa, samo rezultat broji!
Rođen je u Gvadalupa, sam počeo igrati nogomet u dobi od 6 godina Moulien športski klub, vodeći klub u gradu u kojem sam odrastao, kalup. U dobi od 13, ja uočio tijekom stažiranja za Harbor Club Atletić, vršim 10 dana treninga, ali ja ne mogu uvjeriti čelnike kluba da me ne bi. Povratak u Gvadalupa sam nastaviti raditi, a godinu dana kasnije, to je bio na prijelazu iz Bordeaux biti zainteresirani u meni ... Nažalost, čelnici kluba neće me potpisati posebno zbog moje male veličine. Konačno u dobi od 15, dobio sam sportski studija u Lilleu, ili ću tri godine, to je dobro iskustvo, ali ne otvoriti vrata profesionalnog svijeta, tako da nakon tri godine u sjevernoj Francuska, sam riješiti na kapital ... za moje studije. Doista, nakon svih tih neuspjeha, do 18 godina, ja sam rekao da je moja sreća bi moglo biti više, vjerojatno bi pomislio sam raditi nešto drugo u mom životu ... U najgorem slučaju, ja prestati nogomet šest mjeseci, ali mi nedostaje zemlju. Tada sam pokušao moje sreće u klubovima u Parizu regiji (FC Red Star, Olympique Noisy le Sec, Villemonble športa). Konačno, biram Villemonble jer su riječi Alain M'Boma, trener vremena dao mi je želju da ljubav sport volim toliko ... Osim toga to je bio ambiciozan izazov za momčad događaj prvog dijela prvenstva CFA.
Ja prva sezona u 18 godina DSR, koji ide dobro ... Na kraju moje prve godine sam nastavio i ja integrirati rezervat momčad koja igra u Villemonble PH, zatim je elitni tim u Nacionalnoj ... Izazov je velik, ali ja ne mogu uvjeriti Alain i ja sam prisiljen M'Boma ikada prvu momčad. Umoran od tih ponovljenih kvarova, sam napustio Francusku pokušati svoju sreću Sjeverne Amerike, gdje sam igrati kad sam studirao, UQAM (Kanada), koji mi omogućuje da se kombiniraju studij u nogometu ...
Zadnja izmjena: Ba Ze, dana/u 14 avg 2011, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
- neko treći
- Kontakt:
samo kod suljica pikec,kod ovog anakonda 

Nemoj mjesati babe i zabe,ja kad normalno pisem,normalno pisem,a na provokacije,kao i svaki normalan covjek odgovaram provokacijama.Ti sa druge strane,ne znas smislenog posta napisati,maskota si ove teme,i vjeruj da eto,od kada ja pratim ovaj forum,nisam procitao normalan post sa tvoje strane,da nesto normalno pise,ili da nema hiljadu smajlija.Al ajd,tvoja stvar,ti uzivaj.Mandrak je napisao/la:Zaboravio si napisati ono 14-0 ko retard po 628 put...pa eto da te podsjetim samojubitubi je napisao/la:Znaci opet ove sezone mi i vi borba za vrh,plus Siroki.Sarajevo nismo jos vidjeli u akciji,nekoj ozbiljnojBice mozda cak najzanimljivija sezona,ali je ocigledno da su se izdvojili klubovi,i preuzeli dominaciju.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Slican je kao i suljic. Nego zna li se ko ga je doveo na probu/trening?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pobjeda nam je dobro došla. Raspored je lagan, idemo sad u Travnik lagano, ja mislim da možemo do tri boda. I vrijeme je, nismo odavno u Travniku pobjedili, ja ne pamtim kad smo zadnji put

- Curva_SUD
- Kontakt:
Bešlija vise ne moze igrati... on je odradio svoje i mnogo mu HVALA!
vidjeli smo sinoc ne moze trcati koliko bi trebalo na njegovoj poziciji
I sta je sa Muslimovicem ocel neko odgovorit???
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ma ništa od Muslimovića, ne vjerujem, to je još za nas naučna fantastika. Neka, i ovako nismo loši.Curva_SUD je napisao/la:Bešlija vise ne moze igrati... on je odradio svoje i mnogo mu HVALA!
Kod nas je najnormalnije postao običaj da se nabije lopta poslije prekida. Dešava se to i u evropi, da se razumijemo, samo se za to dobija žuti karton i to bez upozorenja. Pa ti nabijaj kolko hoćeš.neroazzuro je napisao/la:Ja sam posle utakmice sa Sirokim rekao da su sudije ti koji nam najvise srozavaju kvalitet fudbala. Cini mi se da savez nema nikakvu strategiju kad su sudije u pitanju. Nek samo kako to normalan svijet radi.pile87 je napisao/la:Ma koja minuta prodje minuta i tek onda neko krene da izvede aut, kao nesporazum ko ce, hajd razumio bih sve da ljudi recimo vode ili da imaju nerjeseno pa hajde ali gubis 2-0 3-0 i ti zadrzavas vrijeme.Za bolje utakmice i ono sto dovodi raju na stadion trebaju bolje sudije, koji ce biti na strani igre koji ce prekinuti valjanje i zadrzavanja poluspremnih ekipa.Vjeruj mi svima nama je u interesu da imamo takvo sudjenje kakvo smo mogli vidjeti u ovih par evropskih nema lezanja, valjanja izvodjenja auta po 3-4 minute.19TM87 je napisao/la:jeste vala sudija je bio katastrofa skoro svaki kontakt je svirao i za njih i za nas...i dopusto je zadrzavanje lopte pa oni su svaki aut izvodili po minutu
Prekida i faulova (pogotovo sa strane Rudara) je bilo milion. To je isjeckalo igru maksimalno (plus nabijanje i prenemaganje poslije svakog). Sjećam se kad je Stanić bio u prodoru i izgurao igrača i sudija svira faul za Rudar. A isti taj dan sam gledo Hoffenheim - Borussia D i takvim duela je bilo milion i ništa nije svirano.
Dalje, sudija ni malo nije štitio pojedine igrače - desilo se dva ili tri puta da Zebu i Stančeskog fauliraju upravo nakon izvedenog faula na istom igraču. To bi trebao da bude odma žuti karton.
Da nismo rano u drugom poluvremenu zabili gol ovo bi bila katastrofalna utakmica (generalno, ne od strane jednog tima). Ne smijem ni zamisliti kakvu komediju/tragediju/dramu bi gledali da je Rudar zabio krajem prvog poluvremena, kad su se valjali i nabijali i dok su gubili. I veliki doprinos takvoj katastrofalnoj utakmici bi dao upravo sudija.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne znam još uvijek...LudLo 4 je napisao/la:Ado ides li u Travnik ?

Zbog posta i iftara, pa zato...
Ako jaran krene s autom i ja ću s njim, znam da ovo organizovano neću...

Ž '21!
Borogovac ohladi malo nisi prošao probu i gotovo.deset je napisao/la:Bianconeri1988 dana 14 aug 2011, 12:49
deset je napisao/la:BIO SAM SINOĆ NA TEKMI I ONO ŠTO STANIĆ PRUŽA JE TO DA ON JEDNOSTAVNO DO SADA NEMA ZAMJENE PA VI PRIČAJTE ŠTA GOD HOĆETE(NA TOM MJESTU).
Stanić je dobar na Grbavici protiv ekipe koja se brani, čim neko malo napadne mi smo donji po njegovoj strani...
Uostalom Kvesić ima jednu ali veliku prednost koja treba da odlikuje svakog beka, a to je da zna ubaciti loptu za razliku i od Stanića i Markovića...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Očigledno da je on tvoj igrač,ali stavrno iz priloženog ništa nije do sada pokazao.Nešto mi nije jasno u vezi njegove visine -.piše da je visok 1,89cm- a ja kako viđoh nema 1,80cm.izgleda sve neke igre .

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
USKORO!

Ovaj mali sa videa drama zna sve sa loptom ,omalen ...nadam se da ce proci. U TRAVNIK PO BODOVE!

Ovaj mali sa videa drama zna sve sa loptom ,omalen ...nadam se da ce proci. U TRAVNIK PO BODOVE!
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, seha77 i 37 gostiju.