E svasta

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:58Volio bi cuti @panteliju,kakva su njegova ocekivanja i prognoze za dalje. Najobjektivniji forumas sa najkvalitetnijim prognozama po meni. Takode @mortem,@iniesta i ostali kvalitetni forumasi da iznesu svoje prognoze. Mada je mozda najbolje sacekati da se glave ohlade pa onda.
Kako će valjati.. ujutro ću baciti analizu, nisam odavno.
Tebi su svi papci to kuci tako mangupe na baterije. Jel se kralo iz udruzenja tj lik pokro pare,jel vasi idoli padaju sa kilama spida i pjevaju pjesme Velji nevolji i lizu dupe Ibrakovicu za cenera gnjido? To sto velicate ublehe,dilere,krimose na baterije je vasa stvar propalitet do propaliteta i sad kao neko ce tebi kapu skidat. Sve se vidi iz prilozenog mozes ti ovdje bajke pisat to mogu balavci da padaju na to. Nauci da postujes tudje misljenje i ako nije kao tvoje shvati da nisi nikakav mangup ako nekog uvrijedis inace se damu prosipaju samo u grupi a pojedinacno manji od makovog zrna barem vas 90 postoHordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:01Ajde papak jedan sta bi ti mogao nemoj se ofirati ..zagor1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 22:35Sarajevo ispred sjevera,uprave i svega ostalog davno to shvatio i povukao se kad su drugi od tog ideala se udaljili o sjeveru bi mogao nadugo i nasiroko nista bolji od ove upraveHordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 22:13I da, gdje su oni iz smajli brigade da objasne sve ovo ,da nam opet kazu kako je sjever rak rana kluba ,oni koji su na sve nacine pravili razdor medju navijacima Sarajeva zarad tudjeg interesa ?!
Ma vama odg sto se ovo desilo, da istjerate svoje. I izgurat cete.
Kako ce biti dobar budzet izgubio si 30% budzeta sto ne igras kvalifikacije LPGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:50Dokle je doslo da sam hladnokrvno odgledao utakmicu, majku li vam yebem...
Sav jad i cemer se moze prikazati u 60 sekundi( ona prodana lopta Pidre i njegov faul, crveni Zinedina, i promasaj Handzica)
TREBA NAM REMONT
Jak SD, solidan trener koji ima muda napasti. Trebat ce nam ovaj rok bar solidan budzet, koji ce ispasti dobar odlaskom silnih igraca.
Trebat ce nam lijevo krilo, lijevi bek, desni bek, spic, kreativac..Mislim da mora doci bar 5 igraca, jer u suprotnom..
Kucu bih smjeo staviti na to da uzimamo Kup. Cak sta vise mislim da ce Borac pod rucnom odigrat to, a ne bi me iznenadilo i da nas poguraju sa nekim penalom i crvenim Borcu, sve u cilju zamazivanja ociju zbog lige.bodi123 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:01Još samo jedna stvar je ostala za odraditi u ovoj agoniji, a to je obavezno puštanje Olimpika ako im bude trebala pobjeda za opstanak. Ovo danas što im je sudija uradio je najava onoga šta nas čeka iduće sezone u režiji ovih RS klubova koji su najveće zlo u ligi. Tako za dobrobit sviju što manje takvih - to bolje. Treba svim silama probati isčupati Olimpik a izbaciti Radnik i Krupu. Koliko god se mi mrzili sa Željom, Veležom, Slobodom opet su oni ti koji će prije zapeti i priskočiti u pomoć od ovih genocidaša. Željo se danas fakat borio, ne možemo im riječi prigovoriti na zalaganje.
Kup nema teoretske šanse da uzmemo, to sam već halalio. U nokdaunu smo, trebat će nam 3 mjeseca da dođemo sebi.
Gasi mješalicu i motaj kablove što se tiče ove sezone, nadam se da iduće neću gledati nikoga ko u ovom trenutku ima veze s klubom, svi do jednog trebaju dobiti nogu, p1zda im materina nesposobna.
Kome vama? Jes bas mi odgovara da mi klub izgubi osvojenu titulu. To mi je bio san!
Ma sta naprica ,dovljono si rekao to vasi idoli haha na osnovu cega ti to zakljuci da je meni neko idol ?zagor1987 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:48Tebi su svi papci to kuci tako mangupe na baterije. Jel se kralo iz udruzenja tj lik pokro pare,jel vasi idoli padaju sa kilama spida i pjevaju pjesme Velji nevolji i lizu dupe Ibrakovicu za cenera gnjido? To sto velicate ublehe,dilere,krimose na baterije je vasa stvar propalitet do propaliteta i sad kao neko ce tebi kapu skidat. Sve se vidi iz prilozenog mozes ti ovdje bajke pisat to mogu balavci da padaju na to. Nauci da postujes tudje misljenje i ako nije kao tvoje shvati da nisi nikakav mangup ako nekog uvrijedis inace se damu prosipaju samo u grupi a pojedinacno manji od makovog zrna barem vas 90 postoHordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:01Ajde papak jedan sta bi ti mogao nemoj se ofirati ..
Olimpik protiv Krupe u gostima bez 4 bitna igraca, tu gube sto posto i da su u full sastavu. Dakle, Krupa zadnje kolo udje 3 boda ispred njih s boljim medjusobnim skorom. U tom slucaju im nije ni bitan Radnik, jer ako hoce da ostanu moraju zavrsit i ispred njih i Krupe. Od obije obije imaju slabiji medjusobni omjer. Dakle, Olimpik bukvalno mora dobiti zadnja dva kola.bodi123 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:01Još samo jedna stvar je ostala za odraditi u ovoj agoniji, a to je obavezno puštanje Olimpika ako im bude trebala pobjeda za opstanak. Ovo danas što im je sudija uradio je najava onoga šta nas čeka iduće sezone u režiji ovih RS klubova koji su najveće zlo u ligi. Tako za dobrobit sviju što manje takvih - to bolje. Treba svim silama probati isčupati Olimpik a izbaciti Radnik i Krupu. Koliko god se mi mrzili sa Željom, Veležom, Slobodom opet su oni ti koji će prije zapeti i priskočiti u pomoć od ovih genocidaša. Željo se danas fakat borio, ne možemo im riječi prigovoriti na zalaganje.
Kup nema teoretske šanse da uzmemo, to sam već halalio. U nokdaunu smo, trebat će nam 3 mjeseca da dođemo sebi.
Gasi mješalicu i motaj kablove što se tiče ove sezone, nadam se da iduće neću gledati nikoga ko u ovom trenutku ima veze s klubom, svi do jednog trebaju dobiti nogu, p1zda im materina nesposobna.
Sve zavisi od toga ko ce odlučivati o dolasku sd/trenera i ko ce savjet o tome davati i da li ce se napokon napraviti neki plan i projekat a ne zvijeti od polusezone do polusezone ..zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:58Volio bi cuti @panteliju,kakva su njegova ocekivanja i prognoze za dalje. Najobjektivniji forumas sa najkvalitetnijim prognozama po meni. Takode @mortem,@iniesta i ostali kvalitetni forumasi da iznesu svoje prognoze. Mada je mozda najbolje sacekati da se glave ohlade pa onda.
Brate mi više ne možemo dobit ni naš juniorski tim da sutra s njima igramo, vjeruj mi. Pa ovo danas je haos bio, Mladost pod ručnom, moli te za gol i sklanja se a ti ga ne znaš dat. Ljudi nisu htjeli zapinjat ni 1%, ali naši ne znaju, ne mogu ni pomoću trikova. Kako onda očekivat da ćeš dobit Borac, s čim, na koji način, Borac koji će ići na duplu svim silama, nema šanse.ajdohordas je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:05Kucu bih smjeo staviti na to da uzimamo Kup. Cak sta vise mislim da ce Borac pod rucnom odigrat to, a ne bi me iznenadilo i da nas poguraju sa nekim penalom i crvenim Borcu, sve u cilju zamazivanja ociju zbog lige.bodi123 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:01Još samo jedna stvar je ostala za odraditi u ovoj agoniji, a to je obavezno puštanje Olimpika ako im bude trebala pobjeda za opstanak. Ovo danas što im je sudija uradio je najava onoga šta nas čeka iduće sezone u režiji ovih RS klubova koji su najveće zlo u ligi. Tako za dobrobit sviju što manje takvih - to bolje. Treba svim silama probati isčupati Olimpik a izbaciti Radnik i Krupu. Koliko god se mi mrzili sa Željom, Veležom, Slobodom opet su oni ti koji će prije zapeti i priskočiti u pomoć od ovih genocidaša. Željo se danas fakat borio, ne možemo im riječi prigovoriti na zalaganje.
Ne znam opet pred nama je ali mislim da uzimamo kup.
Od početka sezone šilji se Borcu. Bukvalno od početka. Već je početku je bilo situacija gdje se očigledno Borac gurao ka tituli. Plus dolazak Vice itd.
Iskreno,ali stvarno iskreno jesi li optimista? Znam da si u toku mnogih desavanja u klubu.Pantelija je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:16Sve zavisi od toga ko ce odlučivati o dolasku sd/trenera i ko ce savjet o tome davati i da li ce se napokon napraviti neki plan i projekat a ne zvijeti od polusezone do polusezone ..zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:58Volio bi cuti @panteliju,kakva su njegova ocekivanja i prognoze za dalje. Najobjektivniji forumas sa najkvalitetnijim prognozama po meni. Takode @mortem,@iniesta i ostali kvalitetni forumasi da iznesu svoje prognoze. Mada je mozda najbolje sacekati da se glave ohlade pa onda.
Usput uletite malo
viewtopic.php?f=98&t=16005
To jeste tacno,ali daleko od toga da su sudijske odluke bile kljucne da mi izgubimo titulu. Mi smo jednostavno titulu dali Borcu,kao da je nismo htjeli.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, Pantelija, Pena, riki46, rishovski, Vanja8 i 57 gostiju.