E bas bi vam Mazzari trebaoakisarajevo92 je napisao/la:Daj otkaz Maxu, dok je Mazzari slobodan

Mozda Guidolin

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
E bas bi vam Mazzari trebaoakisarajevo92 je napisao/la:Daj otkaz Maxu, dok je Mazzari slobodan
Pogba je mozda trenutno los ali to je cisto zbog pogresne pozicije koja mu je dodjeljena ali i same prirode njegove originalne pozicije....jednostavno klasicna sestica ne moze pokretati ekipu ali u kombinaciji sa kreatorom kakav je bio pirlo ta pozicija postaje vitalna. Problem je sto juventus sad nema tog playa i pogba se cini losijim nego sto jestemuxa je napisao/la:Alegrijevi treninzi. Stvarno izgledate loše, al Pogba...pretpostavljam da se većina vas kaje što ga niste prodali,jer ako nastavi ovim tempom na kraju sezone teško da možete dobiti i pola cifre koja se spominjala ovo ljetoFrankDrebin je napisao/la:Pa kakvi su to treninzi pa nasi igraci nakon 70-te minute jedva hodaju..
Naravno da ne. Situacija je privremena, a vrijeme je džentlmen. Trebali smo prodati cijeli tim pa krenuti od nule, tako je najbolje, reset igrice.muxa je napisao/la:pretpostavljam da se većina vas kaje što ga niste prodali
Pa razvukao osmijeh kao prema sudijama zbog penala, klasičan luzerski potez.ramiral je napisao/la:Tačno, dok se on dernja ovi osmjehe nabacuju... a na kraj tekme i on razvukao smješak...
Pu 'bem te u ta stau
Nisam za otkaz Maxu, ali i da se desi pristajem pod uslovom da Marotta s njim ode. Ne može to odvojeno, krojili su mercato skupa, nije mu Max tražio Hernanesa ili ne znam ni ja koga. Jeste na treneru da posloži, ali su uslovi takvi da nije mogao, ne da ga branim, ali je tako, kratke pripreme, mnogo povreda. I njegovog masla ima puno, ali mora dobiti još vremena. Vjerovatno LP i 3 kola lige i ako i dalje budemo gdje smo, idemo se pozdraviti.Sarajevo1946 je napisao/la:Još jedna šansa za Allegrija, nakon toga, prvi kiks, otkaz mora biti. Njegovi su svi kiksevi...
Mada sad nema nekih rješenja za trenera osim Ancelottija, ali ne vole ga navijači i preskup je, tako da smo u nezavidnoj situaciji.
+1 tačno takocoelho41 je napisao/la:Zanimljivo je kako je npr. u Njemačkoj Menhengladbah, inače vaš protivnik u LP, promijenio trenera i u kratkom periodu kolko je čojk na klupi, otprilike neke 2 sedmice, ostvarili su dvije pobjede i to ubjedljive, tako da mislim da Juvetu trenutno treba promjena trenera, da vas ne bi Menhengladbah zioGu
Da je ekipa loša pa naravno da nije, šta više bolja je nego prošlogodišnja, al nema Allegri autoritet neki u moru novih igrača, a ono finale LP od prošle godine ja mislim da tu ima nekih Conteovih ostataka i naravno uigrane ekipe, ako nađete adekvatnu zamjenu očekujem Juve za 5 sedmica u vrhu Serie A
kako ću podržavati čovjeka kad mu ekipa izgleda ko razbijena vojska, a već 6 kola iza nas. Večeras jedina svijetla tačka mali Lemina , dok je ostatak ekipe vise nego očajan. On vise nije autoritet, meni tako izgleda...Pogba je napisao/la:Nisam za otkaz Maxu, ali i da se desi pristajem pod uslovom da Marotta s njim ode. Ne može to odvojeno, krojili su mercato skupa, nije mu Max tražio Hernanesa ili ne znam ni ja koga. Jeste na treneru da posloži, ali su uslovi takvi da nije mogao, ne da ga branim, ali je tako, kratke pripreme, mnogo povreda. I njegovog masla ima puno, ali mora dobiti još vremena. Vjerovatno LP i 3 kola lige i ako i dalje budemo gdje smo, idemo se pozdraviti.Sarajevo1946 je napisao/la:Još jedna šansa za Allegrija, nakon toga, prvi kiks, otkaz mora biti. Njegovi su svi kiksevi...
Mada sad nema nekih rješenja za trenera osim Ancelottija, ali ne vole ga navijači i preskup je, tako da smo u nezavidnoj situaciji.
Klop je slobodan.
Slabo si haman informisan. Alegri je titulu izgubio kad je imao najjaču ekipu u Italiji i to od Juventusa koji je tek gradio ekipu.Saurman je napisao/la:Alegri nije čudotvorac ostao je bez okosnice tima Vidal-Pirlo-Tevez a igrači koji su došli nijedan nije približnih kvaliteta ovog trojca.
Tako su i u Milanu tjerali Alegrija pa sad kubre sa ublehom Mihajlovićem, dok je Massimo imao igrače imao je rezultate i onda mu je Berluskoni prodao pola tima i doveo panjeve.
Juventus je morao bolje odraditi prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.