FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MIROSLAV STEVANOVIĆ PRELAZI U FK SARAJEVO!
Miroslav Stevanović za sada je najzvučnije pojačanje koje bi FK Sarajevo trebalo dobiti nakon prelaska u vlasništvo malezisjkog milijardera Vinventa Tana. Naime, kako su nam nezvanično potvrdili iz krugova bliskih Upravi Sarajeva, sa Stevanovićem je praktično sve dogovoreno, a preostalo je još samo da se utvrde detalji transfera sa njegovim matičnim klubom - španskom Sevillom.
Što se tiče Elchea, gdje je Stevanović proteklu polusezonu proveo kao posuđeni igrač Seville, ali se nije uspio nametnuti, te je iskazao želju da na kraju jesenjeg dijela sezone promijeni sredinu, klupski čelnici su dali odriješene ruke. Stevanović je tokom jesenjeg dijela sezone odigrao svega tri utakmice za Elche, od čega je od prvog minuta počeo samo jednu.
Miroslav Stevanović za sada je najzvučnije pojačanje koje bi FK Sarajevo trebalo dobiti nakon prelaska u vlasništvo malezisjkog milijardera Vinventa Tana. Naime, kako su nam nezvanično potvrdili iz krugova bliskih Upravi Sarajeva, sa Stevanovićem je praktično sve dogovoreno, a preostalo je još samo da se utvrde detalji transfera sa njegovim matičnim klubom - španskom Sevillom.
Što se tiče Elchea, gdje je Stevanović proteklu polusezonu proveo kao posuđeni igrač Seville, ali se nije uspio nametnuti, te je iskazao želju da na kraju jesenjeg dijela sezone promijeni sredinu, klupski čelnici su dali odriješene ruke. Stevanović je tokom jesenjeg dijela sezone odigrao svega tri utakmice za Elche, od čega je od prvog minuta počeo samo jednu.
Izvor?amypitar je napisao/la:MIROSLAV STEVANOVIĆ PRELAZI U FK SARAJEVO!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
- Kontakt:
stevanovic je samo jedan od nekolicine sa kojima se pregovara,,,ali jos to nije blizu,,,
Gospodin, elokventan i ima manire.vincenttan je napisao/la:[youtube][/youtube] milina slušati čovjeka...
19risha88 je napisao/la:Pa jesi li ti svjestan da je to dovoljno samo za funkcionisanje kluba??? Pa Dinamo ima 20.000.000 eura godišnji budžet,i igrače na koje potroše više od tih 3 miliona Tanovih... I još nikako nisu prezimilu u nekom euro takmičenju... A to što ti misliš da Sarajevo ima 1,7 miliona budžet bez Tana je ubleha... Kako neko može imati budžet kluba kad je u minusu 10 godina... Pa zapitaj se zašto svake godine neko ode iz FKS,ili zasto idu na polusezoni,niko od naših klubova ne zna kako će mu izgledat tim na proljeće... Nema se keša druže ni za platu,kakav budžet od 1,7 miliona,kakvi bakrači... Oni na Grbavici vode nemaju a usvoje budžet,a čimga usvojip u minusu silucif3R666 je napisao/la:6 miliona km od tana godisnje malo ? pa bez tana je budjet oko 1.7 dodaj tanovih 6 milona km19risha88 je napisao/la:Ma realno rečeno,Sarajevo u 2014-u ulazi bez dugova,bar se nadam... A ova ostala naprđivanja i lupetanja po forumu nemaju veze sa životom... Akademija je dobra stvar al sve i da imaš sad izgrađenu akademiju,treba proći godina i godina da ona počne funkcionisat i da izbacuje neke talente na kojima se može zaradit! S ovim ulaganjem Tana od 3 miliona eura godišnje se može komotno živit u premijer ligi,bez ikakvih briga... A na ostale sponzore i ne računam,na karte pogotovo,jer cijene su ionako mizerne,a Sarajevo da ima ne znam kakav tim Koševo ne može biti puno svaku utakmicu,iz prostog razloga što mi nismo Engleska ili Njemačka,liga nam je jad i čemer,većina će izabrat da leži kod kuće i gleda prijenose Engleske,Njemačke i ostalih liga...a može se i Premijer liga BiH pogledat kad se ne podudaraju termini... Ja sam očekivao mnogo više,al sa ova 3 miliona,Sarajevo nit će maknut dalje od 3 pretkola starog Kup Uefa,a o Ligi prvaka je suvišno razmišljat,u 2 pretkolu su već tu ozbiljniji i kvalitetniji klubovi od naših,a i da se nekako provuče u treće dobit ćeš nekog ko će te klepit za sva vremena po ušima... tako da koliko god mi bilo ružno priznati FK.SARAJEVO je postalo samo običan filijala,i Tan nema nikakve velike ciljeve sa BORDO DIVOM... nažalost... Ovaj Nijaz daleko bolje radi od svih klubova u Ligi... sve što zacrta i odvede na Otoku...
Prijatelju, prije svega znas li sta znaci rijec budzet i sta on podrazumijeva?
Ako sam dobro skontao, ti kontas da su to sretsva za kupovinu igraca. Ne.
Budzet je ukupan iznos namjenjen za troskove u sezoni ili kako se vec odredi.
Znaci od nabavke toalet papira, iznajmljivanja buseva, soka koji se sluzi na pres konferencijama, do plata igraca i uposlenika kluba.
Znaci budzet se odredi ranije, postoji metoda za to, a onda se gleda da razlika prihoda i rashoda ne izlazi iz tih okvira. Naravno ako je prihod veci, onda nije problem i to se zove suficit.
Pa mislim

BegAx je napisao/la:Stoji vec jedno 2-3 sedmice.bordograd je napisao/la:Na Wikipediji pod "Kit manufacturers" već stoji Macron![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je vjerovati toj Wikipediji

ovo neka Šprdačina ?

a gledaj kod nas divine

Veceras na Holiday marketu i Hadzibegic.Zagrli se i izljubi sa Jarnijem k'o da su braca rodjena. 

1946
- Evolution87
- Kontakt:
e cuj veteran

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prijatelju, prije svega znas li sta znaci rijec budzet i sta on podrazumijeva?
Znaci od nabavke toalet papira, iznajmljivanja buseva, soka koji se sluzi na pres konferencijama, do plata igraca i uposlenika kluba.
Znaci budzet se odredi ranije, postoji metoda za to, a onda se gleda da razlika prihoda i rashoda ne izlazi iz tih okvira. Naravno ako je prihod veci, onda nije problem i to se zove suficit.[/quote]
Eh i ti mene prijatelju prcaš u zdrav mozak... Da si pročitao pažljivo postove koje sam ranije napisao vidio bi da baš pišem o tome kako se sa ovim budžetom sa Tanom može samo lagodno živjet u premijer ligi,ali ne i nešto učiniti u Europi,to je taman da se pokriju plate igračima i da svi u klubu normalno dišu... ja pomenuo nisam kupovinu igrača,jer u našoj ligi se igrači nikad ne kupuju,nego jednostavno potpisuju na 6 mjeseci ili na godinu ugovor,ovi što su malo bolji,a ovi što nemaju šanse nigdje drugo igrat potpišu na 2-3,čisto eto da se vrtiš,da nisi bez kluba,da se vodiš negdje
Znaci budzet se odredi ranije, postoji metoda za to, a onda se gleda da razlika prihoda i rashoda ne izlazi iz tih okvira. Naravno ako je prihod veci, onda nije problem i to se zove suficit.[/quote]
Eh i ti mene prijatelju prcaš u zdrav mozak... Da si pročitao pažljivo postove koje sam ranije napisao vidio bi da baš pišem o tome kako se sa ovim budžetom sa Tanom može samo lagodno živjet u premijer ligi,ali ne i nešto učiniti u Europi,to je taman da se pokriju plate igračima i da svi u klubu normalno dišu... ja pomenuo nisam kupovinu igrača,jer u našoj ligi se igrači nikad ne kupuju,nego jednostavno potpisuju na 6 mjeseci ili na godinu ugovor,ovi što su malo bolji,a ovi što nemaju šanse nigdje drugo igrat potpišu na 2-3,čisto eto da se vrtiš,da nisi bez kluba,da se vodiš negdje

malo je off...ali neka 01.03. bude ovako na terenu, ali ina tribinama 
" onclick="window.open(this.href);return false;

#samoČelik
-
- Kontakt:
Eh i ti mene prijatelju prcaš u zdrav mozak... Da si pročitao pažljivo postove koje sam ranije napisao vidio bi da baš pišem o tome kako se sa ovim budžetom sa Tanom može samo lagodno živjet u premijer ligi,ali ne i nešto učiniti u Europi,to je taman da se pokriju plate igračima i da svi u klubu normalno dišu... ja pomenuo nisam kupovinu igrača,jer u našoj ligi se igrači nikad ne kupuju,nego jednostavno potpisuju na 6 mjeseci ili na godinu ugovor,ovi što su malo bolji,a ovi što nemaju šanse nigdje drugo igrat potpišu na 2-3,čisto eto da se vrtiš,da nisi bez kluba,da se vodiš negdje19risha88 je napisao/la:Prijatelju, prije svega znas li sta znaci rijec budzet i sta on podrazumijeva?
Znaci budzet se odredi ranije, postoji metoda za to, a onda se gleda da razlika prihoda i rashoda ne izlazi iz tih okvira. Naravno ako je prihod veci, onda nije problem i to se zove suficit.

da ti ne nabrajam mnoge klubove koji imaju manji budjet od dinama a dobro igraju u evropi , od sparte prag , plzet , gent , genk, sve su negdje malo manji budjeti od dinama , a hocu da kazem da nije sve u parama , da dinamo ima navijace na tribinama i da je atmosfera bolja sigurno da bi oni vise dogurali , nesto u doba kad je igrao mujcin ili prosinecki ee taj dinamo je imao duplo manji budjet od sad , al je gazio celtika po 3:0 ili odkidao bod mancesteru , pare dobro dodju a jos ako su navijaci u atmosfera ok onda garancija za uspjeh

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Asistent i strijelacLawer_88 je napisao/la:malo je off...ali neka 01.03. bude ovako na terenu, ali ina tribinama

Al su smorili ovi novinari oko Tana ..
ovaj asistent i strijelac sada ide u Brazil sa repkom,a ti se mozes smijati koliko hoceshilmo je napisao/la:Asistent i strijelacLawer_88 je napisao/la:malo je off...ali neka 01.03. bude ovako na terenu, ali ina tribinama
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

#samoČelik
" onclick="window.open(this.href);return false; Po meni najaci derbi Nk Celik i Fk Sarajevo u Zenici od publike do igre i prelijepih golova !
pogoto0v ovaj tvoj go je extra...mnogo obecavao a prebrzo napustio sarajevo..Iskren je napisao/la: Po meni najaci derbi Nk Celik i Fk Sarajevo u Zenici od publike do igre i prelijepih golova !

Samo Sarajevo
Moj go ?! Ovakav go samo moze da ga da, moje djete na playstationu ...kanarinac je napisao/la:pogoto0v ovaj tvoj go je extra...mnogo obecavao a prebrzo napustio sarajevo..Iskren je napisao/la: Po meni najaci derbi Nk Celik i Fk Sarajevo u Zenici od publike do igre i prelijepih golova !
Iskren je napisao/la:Moj go ?! Ovakav go samo moze da ga da, moje djete na playstationu ...kanarinac je napisao/la:pogoto0v ovaj tvoj go je extra...mnogo obecavao a prebrzo napustio sarajevo..Iskren je napisao/la: Po meni najaci derbi Nk Celik i Fk Sarajevo u Zenici od publike do igre i prelijepih golova !

Samo Sarajevo
jedan od najjačih definitivno...tu večer otvorilo se nebo iznad Zenice...Iskren je napisao/la: Po meni najaci derbi Nk Celik i Fk Sarajevo u Zenici od publike do igre i prelijepih golova !
aaa pogledaj samo jug i sjever...
nekad bilo, sad se prepričava

#samoČelik
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ i 38 gostiju.