Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
wilshere da zna uštopat sad bi imali 1:1
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
RVP je mala maca za Fabregasa...preci tek tako u Chelski...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Koje ste vi PIIIIICKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Povlacim svaku pozitivnu rijec o vama!!!! Brukoo jedna.. Motivacija jedna velika NULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa... MRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
tipično arsenolovski zasad
jeftin gol plus kad imamo priliku za neki šut hoćeju ući s loptom u gol,chambers na rubu crvenoga,koščelni klasika

Izvini ali VEZE BLAGe NEMAŠ o čemu pričaš.IlPrincipe je napisao/la:Koscielny prevara od igrača, prošle sezone isto na Stamford Bridge kad je bilo 6:0 on je bio kriv za 3-4 gola
Da Chambers nije ispao onako bezvezno do ove situacije ne bi ni došlo.
Inače tvrda tekma.Nije to baš tako kako su ovdašnja dječica,inače "navijači" manjeg kluba iz Londona, prognozirali.
Bljesak Hazarda i to je uglavnom bilo to što se tiče rusa.
Mi smo imali par dobrih stiuacija. Welbeck ,očekivano, teško da može puno toga pored Terry-a i Cahilla.
Ezel je upropastio 2-3 dobre situacije.
Santi i Alexis su OK.
A.F.C. Bournemouth!
Cuj Loran kriv za penal....Pa u sta ste vi gledali, to mi nikako nije jasno...Lik u slalomu prolazi 2 igraca, prvog Kazorlu koji ga je ispratio pogledom, jer mu je danas izgleda mrsko igrat i sve radi preko qrca i niko od njih se ne sjeti da ga rusi, nego ga pustaju da ulazi u 16 u punom trku i ovaj refleksno postavlja nogu...Nidje veze s vezom tvrdit da je Loranov go...Sudiji na lijepom Bajramu se sjetim najmilijih, kakav idiot, nevjerovatno...A Vilsir primi loptu u milion postotnoj situaciji ko da je upravo iz sume doso, sjeko drva pa ga umor safato....Tugo moja golema, daj Oxa da se to malo ubrza, utusise Ezil i Kazorla loptu na sredini...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ozil se mora uozbiljiti na ovim "velikim" mecevima, pravo Mesut treba Arsenalu. Za sada je prilicno latentan, previse lezeran u duelima i kao da se plasi individualno nesto pokusati. Ima sigurno kvalitet, samo budala moze tvrditi suprotno ali cesto zna "nestati" na terenu. Valjda ce odigrati bolje drugo poluvrijeme, od njega mnogo toga ofanzivnog zavisi.
Mimo penala, ocit je bio nema sta, Chelsea vam i nije pravio neke probleme. Mozda je bas to vodstvo uzrok, imaju rezultat, na Arsenalu je red da pokusava.
Mimo penala, ocit je bio nema sta, Chelsea vam i nije pravio neke probleme. Mozda je bas to vodstvo uzrok, imaju rezultat, na Arsenalu je red da pokusava.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma Koscielny je uvijek bio kikser tako da i ne čudi ova reakcija nad Hazardom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Ozymandias
- Kontakt:
Dobro smo igrali, ocekivao sam nasu nemoc (
) ali dobro smo se suprotstavili i eto solo potez Hazarda nas ukopa.

hajde živ bio ne trolaj. valjda imaš pametnijeg posla u životuSaurman je napisao/la:Ma Koscielny je uvijek bio kikser tako da i ne čudi ova reakcija nad Hazardom.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da sam napisao da je Koscielny među najboljim stoperima lige to bi se već moglo nazvati trolanjem a ovako,...topnik1 je napisao/la:hajde živ bio ne trolaj. valjda imaš pametnijeg posla u životuSaurman je napisao/la:Ma Koscielny je uvijek bio kikser tako da i ne čudi ova reakcija nad Hazardom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mozda misle da je ovo onaj cirkus od ekipe sto dobise u srijedu pa se digose
Nema.topnik1 je napisao/la:valjda imaš pametnijeg posla u životuSaurman je napisao/la:Ma Koscielny je uvijek bio kikser tako da i ne čudi ova reakcija nad Hazardom.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kako koljeno buraz na promjene vremena...Inace, kakav si mi ko covjek...veron je napisao/la:Mozda misle da je ovo onaj cirkus od ekipe sto dobise u srijedu pa se digose
#Voajeroljupci na respiratorima.
wilshare nakon 3 minute diše kao da se igra 90 min
on ili cazorla van

Ovog chelsea samo moze manco i masinerija di marija falcao strusit do tad nek pobjedjuju
bega_afc je napisao/la:Kako koljeno buraz na promjene vremena...Inace, kakav si mi ko covjek...veron je napisao/la:Mozda misle da je ovo onaj cirkus od ekipe sto dobise u srijedu pa se digose

Najjači su mi ovi što pogledaju jednu utakmicu Arsenala u 20 godina i onda pišu ovdje svoje "stručno" mišljenje o igračima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dvorska luda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.