Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

reeds
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la reeds » 13 nov 2013, 23:11

Portland Trailblazers - Phoenix Suns OVER 200,5

Trailblazersi su kuci u sve 4 utakmice zabili preko 100 poena. Jednako tome prosjecno i primaju preko 100 poena po susretu. Poznati kao domacinska ekipa, uz to i u jako dobroj formi tako da je sasvim realno ocekivati od njih dobru partiju.
Sunsi imaju dobar start u sezoni, predstavljaju iznenadjenje do sada sa prosjekom od oko 100 poena, toliko i ubacuju i primaju na gostovanjima. Njihov ukupni prosjek (kada se sastaju Trailbl. i Sunsi) je oko 202,5 poena po utakmici, tako da je i ovaj put za ocekivati utakmicu sa vecim brojem poena.

Damian Lillard OVER 21,5

Ove sezone na domacem parketu 25-22-22-25 poena. Prosle sezone protiv Sunsa u sva tri duela prebacivao 21 poen. U dva domaca susreta 25 i 24 poena te na gostovanju Sunsima ubacio 24 poena.

Vucevic OVER 14,5

Ima finu minutazu jer nema kod Magica Tobias Harrisa i za sada to fino koristi. Zabija u zadnjih nekoliko utakmica dosta poena, oko 16 u prosjeku.
Bucksi su na ovaj road trip posli bez Larry Sandersa jednog od boljih defendera na centarskoj poziciji, takodjer nema niti Ersana Ilyasove. Njih dvojica su u defanzivi super bitni za Buckse.

Blake Griffin OVER 21,5

Prosjek mu je 22,1 poen, zadnje 4 utakmice ubacuje 25-22-27-23 poena. OKC mu lezi jer im je i prosle sezone ubacivao 20, 23 i 31 poen.
Veceras OKC bez Perkinsa, a to znaci i vise prostora za Griffina. Svejedno i da igra Perkins, veceras se ocekuje dosta poena sa obje strane, jer obje ekipe igraju brzo, mnogo sutiraju, imaju odlicne sutere, igraju napadacki.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 13 nov 2013, 23:18

Kurbla je napisao/la:Jordan dg2@1,60 (*dg2 - domacin ne daje gol)
Novi Zeland gg2@1,65 (gg2 - gost ne daje gol)
Tatran Presov 1@1,35
Kolding 1@1,20
Salzburg 1@1,15

Kvota: 4,92
Fuj! Nesudjeni dobitak je bio trocifren. Prvi i jedini sut u okvir gola, zalosno :|
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 nov 2013, 23:22

reeds je napisao/la:Portland Trailblazers - Phoenix Suns OVER 200,5

Trailblazersi su kuci u sve 4 utakmice zabili preko 100 poena. Jednako tome prosjecno i primaju preko 100 poena po susretu. Poznati kao domacinska ekipa, uz to i u jako dobroj formi tako da je sasvim realno ocekivati od njih dobru partiju.
Sunsi imaju dobar start u sezoni, predstavljaju iznenadjenje do sada sa prosjekom od oko 100 poena, toliko i ubacuju i primaju na gostovanjima. Njihov ukupni prosjek (kada se sastaju Trailbl. i Sunsi) je oko 202,5 poena po utakmici, tako da je i ovaj put za ocekivati utakmicu sa vecim brojem poena.

Damian Lillard OVER 21,5

Ove sezone na domacem parketu 25-22-22-25 poena. Prosle sezone protiv Sunsa u sva tri duela prebacivao 21 poen. U dva domaca susreta 25 i 24 poena te na gostovanju Sunsima ubacio 24 poena.

Vucevic OVER 14,5

Ima finu minutazu jer nema kod Magica Tobias Harrisa i za sada to fino koristi. Zabija u zadnjih nekoliko utakmica dosta poena, oko 16 u prosjeku.
Bucksi su na ovaj road trip posli bez Larry Sandersa jednog od boljih defendera na centarskoj poziciji, takodjer nema niti Ersana Ilyasove. Njih dvojica su u defanzivi super bitni za Buckse.

Blake Griffin OVER 21,5

Prosjek mu je 22,1 poen, zadnje 4 utakmice ubacuje 25-22-27-23 poena. OKC mu lezi jer im je i prosle sezone ubacivao 20, 23 i 31 poen.
Veceras OKC bez Perkinsa, a to znaci i vise prostora za Griffina. Svejedno i da igra Perkins, veceras se ocekuje dosta poena sa obje strane, jer obje ekipe igraju brzo, mnogo sutiraju, imaju odlicne sutere, igraju napadacki.
Fina analiza...slicno razmisljamo ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 13 nov 2013, 23:25

Kardelj je napisao/la:Sandgren je u odličnoj formi. Vrlo lahko bi mogao dobiti Socka.
Dobra kvota na Sandgrena sto jest jest..Sock ima problem u glavi (nesto kao Gulbis) koji mu ne dozvoljava da iskoristi odličan servis i dobru forhend igru.
Sinoć se provukao kroz iglene usi...tako da ja čekam live..i da Sock "pukne" ;)

Meč bi mogao u 3 seta, sto znači i over 22,5 gema.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 nov 2013, 23:30

Durant 29,5 OVER

Nocas OKC ima tesko gostovanje kod Clippersa, Durant je na prosjeku od 30,2 poena, ocekujem utakmicu sa dosta poena i naravno Duranta da predje ovu granicu koju je redovno prelazio do sada u mecevima protiv Clippersa

Hayward 19,5 OVER

Glavni je igrac u losoj ekipi Utah koja je na omjeru 0-8 i koja jos nije upisala pobjede, Prosjek mu je 19,5 poena, nocas igraju New Orleansom kuci i sve ce uciniti da dodju do prve pobjede, Hayward ce forsirati nocas sigurno, i ocekujem ga blizu 20 suteva, do sad ga je sut sluzio i zadnja dva meca je prelazio ovu granicu nadam se i nocas

Lopez 17,5 OVER

Covjeka nude po veoma niskoj margini i morao sam ga odigrati, na prosjeku je od 20,2 poena, jest da ce ga cuvati Cousins koji je dobar odbranbeni igrac ali Lopez je glavna opcija u napadu Netsa koji su lose krenuli u sezonu, ocekujem da Lopez predje ovu granicu nocas

Denver - Lakersi 205,5 OVER

Dvije efikasne ekipe koje skoro i da ne igraju odbranu, brzo zavrsavaju napade, igra se brza tranzicija, Denver vec duze vrijeme poznat kao suterska ekipa, dok su Lakersi vise od pola meceva ove sezone zavrsavali na preko 100 poena, odbrane nema, dosta toga se svodi na sut za tri poena, Blake, Young, Nash, Meeks, svi igraci koji mogu da pogode vanjske suteve

Philadelphia - Houston 207,5 OVER

Slicno kao i za prethodni par, svaki mec Philadelphie ide na 100 poena, o Houstonu nema sta da se kaze, ekipa koja posljednih godina igra veoma brzu kosarku sa kratkim napadima, imaju mladu ekipu koja igra "run and gun" kosarku, Linn, Harden, Beverley sve igraci koji imaju kvalitetan sut, mislim da bi ovaj mec mogao otici u OVER sto se tice poena
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 14 nov 2013, 06:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 13 nov 2013, 23:32

Fecox je napisao/la:Jordan-Urugvaj p/k 2/2 1,60
Andreozzi-T.Turini 1 1,25
P.Sousa-Quiroz 1 1,25
Real Madrid (-85,5+) over 1,85
Meksiko-N.Zeland (h.0:1) 1 1,50
Nedovyesov-Clezar (m-21,5+) over 1,75
Vitoria-Cruzeiro odg 1,80
Orlando (-99,5+) over 1,85

Tečaj: 40
Eh de nek je na dobro jednom :roll:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 13 nov 2013, 23:33

zgmiky je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Sassari-Spirou Charleroi over 168.5 1.85 94-78

Varese-Ulm over 161.5 1.85 77-78 :(

3.42

Sassari-Spirou / Sassari over 93,5 1.70

Varese-Ulm / Ulm over 79,5 1.70 78

Real Madrid-Efes Anadolu / Real Madrid over 86,5 1.70

4.91
neko ko prati je yebeni baksuz i nema više košarke od mene na forumu, živjeli !
uostalom ionako ima tu stručnjaka koji sve znaju kad utakmica završi,prepoznati će se oni...
zgmiky nastavi ti sa kosarkom, tu si apsolutni car. Pusti ti šabane nek pišu šta hoće, ti si ovdje car i svi vole tvoje prognoze.

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 13 nov 2013, 23:38

Aldovisi - Union Santa Fe over 2,5 @ 2,25 0:00h argentinska 2. liga

Ovo igram isključivo radi gosta. U zadnjih 10 susreta 6 puta išli u over. Svih 10 utakmica je bilo odg. U zadnje dvije utakmice Union Santa Fe je postigla 7 golova i isto toliko primila (3:3 i 4:4)

Pošto Premier dopušta singl na argentinsku drugu ligu, ovdje ću na sitni ulog igrati i over 3,5 @ 3,60

Sretno momci s NBA, i ja sam igrao nešto ali bolje da ne pišem ovdje šta jer mi baš i ne ide s Amerima :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Adebayor, dana/u 13 nov 2013, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 nov 2013, 23:38

Semcabih je napisao/la:
zgmiky nastavi ti sa kosarkom, tu si apsolutni car. Pusti ti šabane nek pišu šta hoće, ti si ovdje car i svi vole tvoje prognoze.
možda su me voljeli do prije koji dan :) šalim se, stvarno krenulo je loše ali biti će bolje, napraviti ću pauzu vjerojatno, pa ću vidjeti za dalje, a to da sam car pa ne znam vidi se ovih dana, bilo je dobro ali stalo je pa bolje malo odmoriti da me zaborave ljudi malo :lol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 nov 2013, 23:39

Moze li Brooklyn veceras preko 98 ?
ZZ

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 13 nov 2013, 23:42

zgmiky je napisao/la:
Semcabih je napisao/la:
možda su me voljeli do prije koji dan :) šalim se, stvarno krenulo je loše ali biti će bolje, napraviti ću pauzu vjerojatno, pa ću vidjeti za dalje, a to da sam car pa ne znam vidi se ovih dana, bilo je dobro ali stalo je pa bolje malo odmoriti da me zaborave ljudi malo :lol:
Ma kakva pauza i odmaranje pa kada nemam ideje prepisem od tebe i to je to ako padne ni prvi a ni posljednji put a ako prodje extra super i to je tako.Sutra novi dan i opet euroleague.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 13 nov 2013, 23:43

LloriS je napisao/la:
Denver - Lakersi 205,5 OVER

Dvije efikasne ekipe koje skoro i da ne igraju odbranu, brzo zavrsavaju napade, igra se brza tranzicija, Denver vec duze vrijeme poznat kao suterska ekipa, dok su Lakersi vise od pola meceva ove sezone zavrsavali na preko 100 poena, odbrane nema, dosta toga se svodi na sut za tri poena, Blake, Young, Nash, Meeks, svi igraci koji mogu da pogode vanjske suteve

Philadelphia - Houston 207,5 OVER

Slicno kao i za prethodni par, svaki mec Philadelphie ide na 100 poena, o Houstonu nema sta da se kaze, ekipa koja posljednih godina igra veoma brzu kosarku sa kratkim napadima, imaju mladu ekipu koja igra "run and gun" kosarku, Linn, Harden, Beverley sve igraci koji imaju kvalitetan sut, mislim da bi ovaj mec mogao otici u OVER sto se tice poena
Volim kad se slažemo :D No evo samo da i ja ubacim tj. nadovezem na kolegino zapažanje. Ko ima Kembicu Walkera na 17,5 nek' udara što jace moze po UNDER-u. Naime, Kembica je ako sam ja dobro upratio samo jednom u karijeri protiv Bostona dosao na 18pts, ostalo nije ni primirisao toj brojci, razlog ne moram uopste da pisem kad znamo svi ko ga čuva u Bostonu :D
P.S. Ne mogu da odolim kvoti 1,60 na Bruklin, pa stvarno, dajte ljudi budite realni, treća rotacija Netsa bi se mogla nositi sa prvom Kingsa...jednostavno morao sam igrati!!!
MIA SAN MIA!!!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 nov 2013, 23:47

MMarcos ako tako kazes, onda Kemba ide Under, naravno Bradley je zvijer, a Brooklyn je ladno odigrana 2 ;)
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 13 nov 2013, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 nov 2013, 23:50

fordinjo, baci neku siću na hankeya.. trenutno je kvota 9, ja sam je uhvatio na 13... Rekao sam ti da je whitlock zajeban par, vodio je 5-1, a sad su na pauzu isli sa samo 6-4 za Simona..
Hankey je stara mustra, bojim se da ne okrene ovaj meč u svoju korist! Pobijedio je zadnja 3 lega zaredom.
U desetom selu živi Antuntun!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 nov 2013, 23:52

Koga biste vi prije stavili na over, Griffina ili Vucevica ? :mrgreen:
ZZ

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 13 nov 2013, 23:54

Znaci ekipa dobra ovako izgleda dobitni listic za veceras

slika

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 nov 2013, 23:56

Evo jes nesto od mene

Cousins 21,5 OVER
Lillard 21,5 OVER
Anthony 26,5 OVER
San Antonio - Washington 198,5 OVER

Kvota 11,71

Bledsoe 19,5 UNDER (Vratio se Dragic)
Wallker 17,5 UNDER
Sacramento - Brooklyn 2
Memphis - Toronto 1
Howard 17,5 OVER

Kvota 16,19
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 14 nov 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 nov 2013, 00:01

moj uzor-S.G je napisao/la:Koga biste vi prije stavili na over, Griffina ili Vucevica ? :mrgreen:
Ja bi Nikolu, iako je i Blake zadnjih 4-5 utakmica lud ko struja

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 14 nov 2013, 00:01

Evo šta sam našao na jednoj stranici di budu dobre NBA analize:

James Harden (foot) will be a game-time decision on Wednesday, as will Chandler Parsons (back), Patrick Beverley (illness) and Francisco Garcia (illness).
Izvor: nbaknights.com

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 14 nov 2013, 00:01

zgmiky je napisao/la:Gremio P.A.-Vasco da Gama / Vasco daje gol 1.60

mislim da će Vasco ovo rješiti već do odmora, prevelik koef mislim a prolazan, Gremio zadnje dvije doma nije primio gol i vrijeme je da ga prime

probao bih i

Gremio P.A.-Vasco da Gama X2 1.90, 2 4.35

mislim da neće izgubiti, mogu barem do 1-1 ako ne i sva tri boda nekih 0-1 ili 0-2
Pratim ovu temu ali nisam nikad nista objavljivao ali sam pratio. Zapazio sam na koji ti nacin igras i puno ostavljas komentare na ovoj temi. Pa bih samo da se osvrnem na nacin na koji igras a to su vecinom zboj koseva, zbroj golova i tako slicne stvari a bas sto ti objavljujes je cisto lupanje i igranje na srecu jer ne postoji ni jedna statistika koja moze odrediti koliko ce ko dati golova, kako je bilo prije i slicne stvari.

Necu da ti pametujem kao ja pametan ali mozda da promjenis stil igranja ono samo kec ili dvica, ili s dvoznakom bez ovih zbroj golova, i koliko ce dati koseva ili koliko ce ukupni zbroj koseva biti. Pa to baba vanga ne moze pogoditi a ti bas navalis na nesto i ne odustajes. Padas po tri para, onda opet tri, pa dva padnes jedan pogodis i sve tako....

Dobronamjerna kritika nemoj shvatiti ovo kao neki napad. Poz

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Willy i 0 gostiju.